💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 394
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Испания
Елизабет е отгледала веждаци.

# 1 336
Хубави състезателни игри и морално падение - това е най-краткото ми описание за този сезон. Повече внимание на онова подобие на жена не мисля да отделям и без това основно за нея се пише. За мен подобни хора заслужават тотално игнориране.

При Приключенците за мен основният дразнител е Паулина. Да, добра е в игрите, но това назидателно говорене към останалите, постоянните заповеди и самоизтъкване, както и упреците към забавилите се в игрите, няма как да не дразни. И всичко това с неизменната мантра "Аз давам всичко от себе си", която чуваме всеки път от нея. Напрежението със Семира пролича още в началото на играта, когато тръгна да й нарежда как да дърпа въжето.

Красима изглежда като типична кифла, а и тя си го признава, но пък не знам с какво настрои срещу себе си онези двечките. Играе прилично, на елиминационната битка се представи добре, вчера вложи най-много енергия в дърпането, тъй като започна първа... Различен характер е, явно по-общителна от тях, не се скатава. Габито що не отиде да скубе кокошките, че да не се чувства пренебрегната.
От показаното до сега, моят фаворит е Андрей.

# 1 337
При Приключенците за мен основният дразнител е Паулина. Напрежението със Семира пролича още в началото на играта, когато тръгна да й нарежда как да дърпа въжето.
Семира определено имаше нужда да и се каже как да дърпа, не че се вслуша в съветите.
Като цяло по безумен начин сините дърпаха Борис и закономерно загубиха време на този компонент от играта.

# 1 338
  • Испания
И разчекнаха Милена, благодарение на тъпотиите на Паулина.

Габриела се усети, че нищо не прави и е невидима, камерата не е насочена към нея. Това означава неувеличаване на феновете в ИГ, въпреки плезенето и въртенето на дупе, което в крайна сметка е фатално.

# 1 339
И аз минах на Фермата, защото не обичам да гледам изнемощели и гладуващи хора. Също и нагло травестито подобно същество, което нищо не може, но е побутвано от продукцията. Някакси чувството ми за справедливост ми е дълбоко засегнато  от идиотщините на продуцентите.

# 1 340
Ами аз снощи за пръв път я забелязах, и сръднята беше пак режисирана и изкуствена, колко човека са нужни да замесят 1 тесто?

# 1 341
Много сте бързи, но за храната да кажа, че на мен ми се струва, че тези на реката си гладуват, защото миналата година Рибарите бяха доста отслабнали и им личеше. Сигурно им дават малко, колкото да не се гътнат от глад, но си личеше заслабването им.

Относно викането може и да съм се заблудила за Семира, но винаги като погледнех пищенето и викането все нея подаваха, възможно е Паулина да е била по-активната. За мен Поли е дразнеща, винаги иска тя да изпъкне и не ме кефи.

Соня хич не я харесвам в лице изглежда доста амортизирана, но пък евала й на тая жена играе като за двама и всъщност е доста добре физически. Не ми допада и като характер. Не мога да преценя коя от тях с Мани е по-голяма интригантка.

За какви рязания на органи иде реч?

# 1 342
Паулина беше мега дразнеща, ако и зад кадър им каканиже заповеди по цял ден, не знам как я изтрайват.

Тази година предаването прекалено много набляга на флиртове, миналата го следях заради детето, сега хич не става за семейно гледане. А и мъжете са ужасни, предния сезон поне един Милен имаше да му се радва детето, тази са все шматки, мъжки кифли и темерути. От жените засега само Виктория и Милена са приятни като изказ и поведение, но нямат достатъчно добра физическа подготовка и едва ли ще оцелеят дълго.

# 1 343
  • Испания
Какъв кадър изпуснаха бойците!

# 1 344
Мда, миналата година беше по-интересно. Тази година уж силни участници, а само интриги. Помня, че по подобен начин се разочаровах от Фермата, когато спечели конярката и отстрани Сами, който според мен беше доста комплексен играч. Така и тук, при толкова плява, ако си иде силен играч ще е някаква подигравка със зрителя.

Смайли, коя е тази жена?

# 1 345
  • Испания
Смайли, коя е тази жена?

Станислава

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 15:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 346

Мерси, тази от Варна, дето като камикадзе се хвърли на дъската. Още не съм ги научила по имена.
Тя обаче сякаш не е много на център и само на мен ли ми се струва или е малко мъжкарана?

# 1 347
  • Испания

Да напомня: днес има лайв с Андрей, Александър, Братоев и Елена.

Туджаров:

Лол лол лол... за един епизод племето се преобърна на 360°... Според мен, ако го нямаше излишното вкарване на паника/стрес от Паулина, племето нямаше да е на това дередже. Натякването на мнението й изигра голяма шега за приключенците иии отидоха на номинации😥💙 Надявам се да се оправят отношенията в племето и отново да бъдат задружни както до сега!😇

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 15:32 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 348
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Игрите са интересни за сега, въпреки че пак повтарят голяма част от тези от предните сезони, но не мога да им се зарадвам заради това недоразумение - Мани. Когато единият отбор не е пълноценен и не може да се конкурира с другите си става скучно.
Нелина Павлова 681169 подкрепям Ви и не самое  скучно, по-скоро е  некоректно спрямо отбора.
Всички са там за  да играят и с цел да спечелят, но така вече те не се състезават при равни условия ,
заради пошлия сценарий с главна героиня Мани.

Допълвам с цитат на

FireWithin666  " Аз на тяхно място не бих изтърпяла такава гавра."

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 16:24 от tutulina

# 1 349
Някакъв шанс за запис на излъчването ?

Редакция : Туджаров явно не знае, че нещо завъртяно на 360 градуса застава в абсолютно същото положение.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 15:37 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт