💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 595
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 365
В тези игри е важна бързината, а не техниката на плуване.
Усещам, че довечера номинирани ще са Поли и Семира. Със сигурност няма да отпаднат Стоян и Поли (не и толкова рано). Има логика Семира да я пратят срещу Симеон и той да се спаси.

# 1 366
И тоя гангстер само мацки ли ще му пращат, за да бута напред? Онзи ден си изоставаше от Елия…

# 1 367
И тоя гангстер само мацки ли ще му пращат, за да бута напред? Онзи ден си изоставаше от Елия…

Жените не са универсално по-слаби от мъжете и затова няма нищо чудно, че в определени игри имат предимство. Промъкването през въжетата беше много по-трудно за едър мъж, да не говорим, че му отне много енергия. Той опита да преодолява със сила трудността, но след няколко дължини се скапа, съвсем резонно.
После обаче имаше предимство, защото онази дъска не може да е лека. Някои пишат, че неговата била по-стабилна, а нейната се  е клатела, но това е нелепо, защото ако дъската не се движи свободно това не помага, а пречи. Но дъската си беше тежка и тогава неговите сила и маса се оказаха голям плюс за да може да "надвие" инертността на дъската и да я управлява ловко. Докато една лека и слаба жена като я задвижи на една страна после няма масата и силата да я спре навреме и затова топчето си заминава. 
Иначе онова с хвърлянето на пръчките беше горе долу равностойно за мъже и жени.

# 1 368
Той Симеон се видя колко е добре физически 😁.
От сегашните играчи Андрей и Борис ще го попилят, а такива като Вайс и Тодор ще го оставят по средата на трасето 😁.Да не говорим ако клетника попадне на Юлиан.
В тия ред на мисли ми е интересно ако имаше дуели между участници в различните сезони, кои дуели бихте искали да видите.

# 1 369
И кой е универсално добре физически? Няма начин един активно спортуващ борец да не е добре физически. Но това не значи, че може да бяга маратон или да виси на пръстите си като алпинист. Там яко ще загуби. Но пък алпинистът няма шанс ако трябва да се вдигат тежки камъни на високо. Виж спортистите на олимпиадата колко са различни по телосложение и структура според спорта си.

# 1 370
Бих искала да видя Юлиян срещу Андрей
Тодор срещу Стоян, СтоЕнчо срещу съгражданина си Неделчо, Мани срещу Анна-Мария.

# 1 371
Мани срещу Анна-Мария.
Това ще бъде епичен двубой! Grinning

# 1 372
  • Sunshine state
Предвиждам,че АМ ще й спука шортите на МаниТУ. Дори и тя не може да й се опре по нескопосаност. Всъщност те двете са единствените, за които съм казала, че бих могла да бия на двубой, понеже аз съм видна НЕспортна натура и всякакви физически натоварвания са ми чужди. Това говори много! 😅
Семира прогнозирам ще е една от номинираните днес. Много самонадеяно го дава напоследък и това ще й изяде главата.

# 1 373
1. Юлиян - Пламен - Ваня - Андрей
2. Тодор - Веско - Добата - Вайс

Мани - Ана-Мария е комедията, която бих гледал с удоволствие

# 1 374
Мани срещу Анна-Мария.
Това ще бъде епичен двубой! Grinning
И ще трябват няколко дена, за да бъде завършена една игра Joy .. И на Мани задължително ще са и нужни няколко помощника, за да я дърпат, влачат, бутат - каквото трябва!:joy:Joy

# 1 375
И аз искам Юлиан срещу Андрей
Тодор срещу Симеом
Владлслав срещу Стоянчо 😁😁

# 1 376
  • Sunshine state
Аз всъщност не мога да схвана защо извън номинациите и игрите на Мани съотборниците й правят реверанси тип да й освободят стая и тн.?? Много нелогично ми се вижда някак. Ако ми дойде сутринта рано да ме вдига от леглото, хич няма да съм хепи.

# 1 377
  • London
Ауууу оказах се с година по-голяма от Мани. Край нея се чувствам младолика, да ме прощава.Joy

# 1 378
Аааа и Март - Йо в плувна битка.

И Мани срещу Тодор 😁😁😁

# 1 379
  • Sofia
Аз всъщност не мога да схвана защо извън номинациите и игрите на Мани съотборниците й правят реверанси тип да й освободят стая и тн.?? Много нелогично ми се вижда някак. Ако ми дойде сутринта рано да ме вдига от леглото, хич няма да съм хепи.
Аз не само, че няма да съм хепи, а ще хвърчат перушина, мигли, екстеншъни и прочие атрибути. Само едно не мога да разбера, толкова ли е трудно да сложиш на мястото му подобно ходещо недоразумение!? С каква цел останалите помпат и без това излишното самочувствие на подобни твари? Срам ги е, не им се занимава, или какво? Само не ми казвайте, че "убиват простака с мълчание", защото пред него тази тактика не работи!

Общи условия

Активация на акаунт