💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 821
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Испания
Никой не заслужава да си тръгне преди Тъ-то.

# 1 486
  • София
Хубава игра, повече от достойно представяне на Вики и то при положение, че се забави с гребането, а после си изтърва и прашката.
Много ще ме е яд ако отпадне.

Стоян също се представи великолепно.
Приятен за гледане дуел.

А продукцията са садисти, можеха да вземат тези 100 гроша и да дадат храна на приключенците.

# 1 487
Какъв залък ще дели Вики с отшелника- нали няма храна там? Стейси то се върна.

# 1 488
Така ми се иска да ѝ стискам палци за играта, ама като е ясно какво ще стане.. Sad
Я, Стейси се връща..

# 1 489
Оооо грАничната се завръща да дочупи инвентара на Продукцията  Simple Smile

# 1 490
  • София
Стейси се връща и познайте с кой ще се сдуши? С Маниту и НИделчУ...

# 1 491
  • София
Хубав дуел, и двамата играха, и двамата се държаха нормално, което взе да е рядкост в тая продукция.
Смях се с глас на промото за другия епизод. Много са зле Семира и Братоев. 😂

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 22:57 от Илит

# 1 492
Боже! Стейси се сети да се върне…

# 1 493
Стейси се връща, което е добре за бойците - ще могат да я номинират при положение, че Мани е с имунитет. Ще ми хареса наистина да дадат опция на Стоян да откупи имунитета на Мани.

# 1 494
  • София
Лоша новина за бойците. Така освен Мани и Стейси ще ги спъва.
Виждам ги бойците на дивата река.
за първото място звездите ми говорят за приключенците, макар логиката да сочи шампионите, то е ясно.

# 1 495
Така ми се иска да ѝ стискам палци за играта, ама като е ясно какво ще стане.. Sad
Я, Стейси се връща..
По-добре Вики да загуби от Симеон, няма шанс да оцелее там на 🏝️. Без храна без нищо...

# 1 496
  • Варна
На цикламените не им стига Мани, сега още един камък на вратовете им Simple Smile Поне си е отпочинала грАничната!

# 1 497
Евала на Стоян! Може да не е идеален, но наистина вярва в честта и е достоен играч! Най-вече ми хареса обаче как затапи Ралица - велико!
Жалко за Виктория! Твърде интелигентна и приятна жена за такъв формат. Приключенците загубиха ценен кадър. Иска ми се да бие Симеон, но знам че продукцията няма да го допусне.
Стейси дали ще е още един воденичен камък или не, времето ще покаже. Едно е сигурно - ще се раздава, за разлика от джуките.
Стоян грошовете може и да му потрябват като забедстват те. Ама никак не искам да храни останалите с тях.

# 1 498
Боже! Стейси се сети да се върне…
Имаха нужда бойците от силно подкрепление. Почват да мачкат наред! Simple Smile

# 1 499
  • SF
Стейси се връща, което е добре за бойците - ще могат да я номинират при положение, че Мани е с имунитет. Ще ми хареса наистина да дадат опция на Стоян да откупи имунитета на Мани.

Но той я харесва и ще го отдаде на чест и достойнство и няма да й го купи.

Общи условия

Активация на акаунт