Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №3

• 77 972
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за отговорите!
Бих Ви казала, ако имате място, да си вземете два отделни уреда, дори и ако трябва един върху друг да ги сложите.
Във форума имаме теми и за отделни уреди.

# 391
Здравейте, къде мога да намеря ръководство за употреба на комбинирана пералня със сушилня bauknecht на български.

# 392
Здравейте, къде мога да намеря ръководство за употреба на комбинирана пералня със сушилня bauknecht на български.
Никъде

# 393
Кой е моделът?

# 394
WATK pure 96 G4, мисля че е това.

# 395
Не успях да намеря на български. Английски не върши ли работа?

# 396
Сайта на Whirlpool отговаря, че няма документ на български език за този модел, което най веротно означава, че не съществува.
Все пак можеш да опиташ търсене в сайта по дванайсет цифрения номер 12NC.Този номер всъщност е точния модел и по него се търсят и резервните части

https://docs.whirlpool.eu/

# 397
Благодаря Ви, ще погледна.

# 398
Не знам как искате да намерите упътване на български , за марка и модел, които не се предлагат изобщо на българския пазар . Търсете на немски , след това преведете с преводача.

# 399
Ето тук , от 5 страница, е упътването на английски език.
https://www.xn--80adah2aybmok5f.bg/bauknecht/watk-pure-96g4-de/% … 5%D0%BB%D1%8F?p=5

# 400
Не знам как искате да намерите упътване на български , за марка и модел, които не се предлагат изобщо на българския пазар . Търсете на немски , след това преведете с преводача.
Някои местни производства имат съответстващи модели от глобалната листа на производителя.
Baukneht и Ignis са производство на Whirlpool съответно за Германия и Италия. 12NC номера е истинското означение на модела и по него  могат да бъдат открити всички варианти на търговското наименование.
По този номер са всички спецификации в сервизните инструкции.
Ако и по NC няма наличен документ, то ще се прибягва до преводач, макар че и от други модели имащи инструкции на български може да се види какво означава съответния символ.В огромния брой случаи съответствието е повече от достатъчно.

# 401
  • Велики Преслав
Този Баункнехт е копие на Аристон моделите. Когато имам време, вечерта, ще ви пратя ръководство. Същото е.

# 402

В темата за комбинирана пералня със сушилня си , не се интересуваме къде и какъв форум си пускал , колко климатици си поправил и всички други глупости , написани в предния пост .
И съм посочил конкретната и точна информация от самия производител.Плюс информацията за точната индетификация на модел от същия производител.Информация, която се ползва от сервизните специалисти.
Във форума тази информация се появява за пръв път.
Цитат
Далеч не мисля че ти си онзи Бард.
Бард никога не съм бил.Бадр е различно от Бард.Смислово и етимологично.

Аристон е собственост на Индезит.Повече е безсмислено да се коментира.

# 403
Badr, лееекичко прекаляваш. Няма нужда от толкова репчене. Кой на кого е собственост и така нататък е лесно откриваема информация. Това не е техничарска тема.
Да допускаш повече от два еднакви модела?

# 404
badr, след като претендирате за изчерпателна и достоверна информация, поне опреснявайте знанията си.! Защо? Защото през лятото на 2014 г.  семейство Мерлони продава акциите си на групата Whirlpool. Поглъщането се осъществява през октомври 2014 г. след одобрение от антитръстовото законодателство от ЕС.  След задължителна публична оферта Indesit е премахнат от списъка.
Нищо лично, но не понасям "хвалипръцковщина". Панимаеш?

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 12:43 от niljaniljo

Общи условия

Активация на акаунт