Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
И аз като Налбантова започнах, но Миси, как насмогваш - епизод да гледаш, новостите да следиш, в темата да споделяш???  Joy

# 196
Подготвила съм нещо за сериала, но не съм го дописала. За 2 епизод ще съм готова.
Но днес се гордея много с поведението на Керем в Милано. Прекрасен и уважителен към всички с необходимата дистанция.

# 197
Аз си го пуснах от флашката на плазмата и лаптопа е свободен 2:1 Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз като Налбантова започнах, но Миси, как насмогваш - епизод да гледаш, новостите да следиш, в темата да споделяш???  Joy
Керем "убива" конкуренцията като за последно Wink

# 198
Това не са ли ягоди?

# 199
Май да Wink
Нашият е вече на вечеря Wink

# 200
Тук Серкан според мен е неустоим. Много го харесвам в тази сцена.

# 201
Добър вечер момичета. Малко късно но се включвам в филмовата първа вечер. Да си коментирам 1 епизод.
Още като я видя за пръв път Серкан беше привлечен от Еда, макар да не си го признаваше дори пред себе си, както и Еда, която му беше ядосана. Още не я познаваше и тя го командваше както си искаше а той неможеше да си обясни как така той им одисва за всичко. Още тогава имаше искри на привличане от страна на двамата.

За Италия големи късметлии са тези фенове които могат да се доберат до Керем. Все си мисля че Ханде ще направи изненада на Керем в предаването и това ще е еуфория за всички и най вече за Серкан. Кога ще бъде предаването ? Ще го излъчват ли онлайн?

Дори и Ханде ако евентуално е на почивка какво им пречи да отскочи до Италия сега има всякакви бързи полети и да направи изненада на любимия си.

# 202
Gift Heart

и от днес Wink

# 203
Според вас нямаше ли да е много сладко Майа да се казва Ягодка, вместо Черешка ?

# 204
Миси, благодаря за клипчетата. Страхотен е нашичкият , много му отива това войнишко зелено Stuck Out Tongue Winking Eye
Скоро очаквам да отидат и в Испания , там ще е голям бум на фенове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
Обаче Керем не се разделя с белия потник - сериал - реал, той е с него Wink

# 206
Възхищавам ви се, как успявате да гледате сериала, да следите новините в реално време и да пишете.
Аз гледам от линковете, които пуснахте и пиша от телефона. Клипчетата ще ги гледам след 20 мин.
Момичета вие сте невероятни, наистина съм късметлийка, че съм сред вас.
Толкова успокоително ми действа тази група тук, в това натоварено и изнервено ежедневие.

# 207
Според вас нямаше ли да е много сладко Майа да се казва Ягодка, вместо Черешка ?
Тц, нямаше да е сладко ако трябва да съм честна. Турската дума ми звучи ужасно - Чилек ли е, Чичек ли е... Та, за предпочитане ми е Кираз/Черешка. Joy

Диамант, клуб по взаимопомощ сме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Чилек, Марги. 😂 Чичек си ти за нас - "цвете" означава. 🌸🌸💜

# 209
Gift Heart

Момичета благодаря ви за приятната компания. Прекарах си страхотно и ми подейства и на мен доста разтоварващо и ако сте навити другата сряда продължаваме с еп. 2? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт