Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Марги, доста приятен клуб на взаимопомощ.
Миси, брой ме за другата сряда, и на мен ми се отрази страхотно и разтоварващо

# 211
Аз днес спретнах една вкусна тортичка, изненада за мъжете като станат утре сутрин, но другата сряда ще се включа направо за 2ри епизод.
И без това първи го знам вече минута по минута. 😄

# 212
Gift Heart

Момичета благодаря ви за приятната компания. Прекарах си страхотно и ми подейства и на мен доста разтоварващо и ако сте навити другата сряда продължаваме с еп. 2? Grinning

Аз съм ЗА с две ръце, тъкмо ще си поддържаме сериала още дълго време.

Да разбирам ли , че филмовите ни вечери ще са всяка сряда?

# 213
Чилек, Марги. 😂 Чичек си ти за нас - "цвете" означава. 🌸🌸💜
От това по-хубаво обяснение здраве му кажи! Purple Heart

И на мен не ми липсва желание да се включвам ако продължите да гледате заедно и занапред.

# 214
Толкова бях заета последната седмица, че не ми остана време и енергия да мисля за края на сериала.

Малко ми е странно да бъде поканен сам, при условие, че поканата е основно заради сериала. Както и да е. В никакъв случай, не смятам, че трябва да са навсякъде заедно като дупе и гащи. Не ми е проблем, че е сам, нито че Ханде си почива. Simple Smile

Нашия много възпитано го посрещат. Турският зет, къде на врата не са му се качили. Satisfied

Нямам сила да гледам епизода, но знам сцените наизуст. Представете си, че гледам с вас. Wink

# 215
Не можах да се включа тази вечер , надявам се сл. сряда , ако съм жива и здрава ,че в нашата фирма последните дни се натръшкаха много хора от ковид , дано ме пропусне както досега Cold Sweat или пък не Stuck Out Tongue Winking Eye
Това беше малко черен хумор , не съм особено духовита , но съм скапана тази вечерн , главата  ми е много уморена Frowning1

# 216
  • София
Керемчик SMS на Бамби ли изпраща?  Уведомява я, че вече е пристигнал. Да не се притеснява милата. Аз въобще не се притеснявам, че Керем е сам в Италия. Сигурно има някакво логично обяснение, че Ханде не е с него. Скоро ще се разбере.

Изгледах първи епизод отново с голямо удоволствие. Вече не знам колко пъти съм го гледала и пак ми беше интересно. Голям смях падна с белезниците.  Другата сряда, живот и здраве отново съм на линия.

# 217
Ново от Елчин(липсва ми усмивката на Мело)

От нейното стори

# 218
  • София
Гледам Керем и съм много впечатлена от поведението му. Прекрасно момче. Държи се естествено, мило, отговаря вежливо на всеки, вкарва и хумор. Като през цялото време не допусна никакво приволно държание. Виждала съм други звезди, как позволяват да им се качат на главите. При Керем колкото и да е любезен успява да държи една нормална дистанция с неговите почитатели.
Прочетох, че той не харесва думата "фенове". Предпочита да ги нарича почитатели или просто приятели. Каквото и да говорят, но много е важна средата, в която човек е израснал. Тя оставя трайни следи до края на живота му. Това особено проличава при Керем.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1438229268882935810

# 219
Прекрасна Масал

# 220
  • София
Момичета, очаквайте неочакваното от Италия! 
Керем Бюрсин отиде да се присъедини към известното италианско телевизионно шоу Verissimo. Ще го последва ли Ханде Ерсел?
В няколко репортажа, различни водещи твърдят, че Керем и Ханде ще изкарат кратка почивка в Италия, след като приключат снимките му за предаването "Verissimo".  Снимките и интервюто ще се проведат утре. Предаването ще бъде излъчено в събота.
От различни източници изтича информация, че се готви някаква голяма изненада. Каква ли може да бъде тя. Подхвърля се версията, че в Италия Керем може да направи предложение за брак на Ханде. Кога точно тя ще се присъедини към Керем. В очакване сме. Дано всичките тези новини да излязат верни.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 11:34 от БлагаВест

# 221
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много  положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 222
Привет и от мен Coffee

# 223
Дано "новините" около евентуалното присъствие на Ханде в Италия в качеството й на "изненада" за Керем не бъдат верни. Би заприличало на пошъл цирк, доста подобен на спретнатия от един друг популярен в Италия турски актьор. Надявам се класата на Керем да си проличи. Вече я видяхме в интелигентния начин на общуване с полудялите италиански фенки. Можело значи да се запази известно разстояние при срещата с тях.
Въпросното предаване Verrisimo-
или му е стил да кани мъжа в успешна актьорска двойка, като жената остава в девета глуха за следващ срзон
- или фокусирането върху "мачо"-то е гъделичкане на страстите на зрителя, който видно е основно от женски пол.
Твърде забележими прилики в стила на поканата има с РП.
Предстои да разберем, като видим "голямата изненада" и искрено се надявам италианците да ме опровергаят.

# 224
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

И на мен не ми допада идеята, Ханде да се появява като "втора цигулка" в предаването. Мислех си го вчера, дали водещата не кани предимно мъжете от успешните сериали? По-добре да си направят интервюто само с него, а ние ще минем и без Ханде. Като се видя, че пътува сам с Гюнфер, изобщо не съм си мислила, че и Бамби е поканена.
На почивка романтична след това, нека ходят. Trollface

Не мога да им се разсърдя на италианките, че са по-ентусиазирани. Напротив, разбирам ги. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт