Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 340
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
От фейсбук
От предаването са последвали и Ханде

# 226
Аз мисля, че Джан и Демет са били гости на предаването, но поотделно.

Подкрепям, че е редно, ако канят Ханде и Керем да ги канят ПООТДЕЛНО.

Не искам Керем да играе втора цигулка или Ханде да играе втора цигулка.

И двамата заслужават да пулучат макс от телевизионното време и внимание, защото и двамата са положили много усилия.

Не е редно да се слагат под общ знаменател навсякъде.
 Все пак не са близнаци, а и да бяха, все пак са отделни личностни, различни актьори с различен опит.

Интервюто, както гледам е 10-15 мин... не виждам как биха отделили достатъчно внимание на Керем, ако и Ханде е там, а и в крайна сметка, той има и други проекти и много неща, за които да разкаже, освен за Ханде и Почукай на вратата ми.

Ето участието на Демет:
15 мин
https://www.youtube.com/watch?v=YXxeZuAQydY
100 сек
https://www.youtube.com/watch?v=Mw1_Ogy2pTw

Ето и това което намерих с Джан
1 част - 8 мин (втората нещо не я виждам)
https://www.youtube.com/watch?v=CxqBsuaRyME

100 сек
https://www.youtube.com/watch?v=KiChp3fenS0

# 227
  • София
Привет ХанКерки! Пожелавам ви един лек и спокоен ден.
Относно предстоящата изява на Керем никъде не се казва, че ще канят и Ханде. Само намекват, че двамата ще ходят на почивка в Италия и евентуално очакват там Керем да предложи брак на Ханде. Но, това са техни предположения.
Относно Джан и Демет и двамата бяха поканени заедно. Но точно тогава те вече се бяха разделили и Демет отказа участието. Затова нея я поканиха отделно. Пише, че може би Ханде ще бъде гост отделно след няколко седмици. Колко е истина ще видим.

И нещо ново за мен!

# 228
Керем на стори

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2663906068710626643/

И от днес в Милано Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 12:05 от midnight__sun

# 229
# 230
Здравейте,  кой го е разрошил Керем толкова много...и както обичам да казвам, има тяло само за грях... ммм и през облеклото е the best...
И да си кажа, с Ханде са двойка, а не единица. В една връзка личното пространство трябва да се уважава, още повече ако държиш на човека до себе си. А и Ханде няма ли работни ангажименти към Ноктюрно.

# 231
Зависи какво е мотото на участието във Веррисимо - "Керем Бюрсин - минали, настоящи и бъдещи проекти" или "Керем Бюрсин, Серкан Болат и СЧК - на върха на световните фенски класации".
Ако темата е СЧК би било по-коректно и удовлетворително за феновете да бъдат Ханде и Керем като популярна двойка актьори в главните роли. Личните им отношения са само един допълнителен бонус за популярността.

# 232
И аз мисля като Дари.  Не знаем каква е идеята на интервюто, за да се сърдим, че Ханде я няма.
А и може идеята да е да обърнат на всеки индивидуално внимание: днес на Керем, а утре (или когато ще да е) на Ханде. Вярно, че са двойка, но това не значи, че от сега нататък всяко интервю трябва да им е заедно.
И на мен би ми било интересно да ги видя заедно в Италия, но пък в крайна сметка те не са вързани един за друг, въпреки че са двойка.
Сериалът има важна роля в техните кариери и лични животи, но нека всеки от тях си блести със собствена светлина в отделено време само за него/нея. Все пак те не са само Керем на Ханде Ерчел и Ханде на Керем Бюрсин. Нека се обсъждат и минали и бъдещи проекти на всеки един от тях, семейство, интереси, а не само жълти клюки са връзката им и само СЧК. Те са известни и преди този сериал, а едно общо интервю ще се фокусира само и единствено върху СЧК.
Та, за себе си мога да кажа, че се радвам, че интервюто не е общо. 😄

# 233
  • София
Също така, се замислям, дали пък Ханде и Керем не са поискали да гостуват поотделно? Може би не са готови за първото им общо интервю заедно и не искат да бъдат публично разпитвани за личния им живот и т.н. Защото първото общо интервю си е голямо събитие за една двойка, особено толкова популярна. Може би не искат то да бъде в някакво италианско предаване за 15 минути… Разсъждавам си просто. Wink

# 234
А аз очаквам ШОК, ШОК НовинЪ - Керем Бурсин, Ханде Ерчел- разделени, това края на приказката ли е? Rolling Eyes

# 235
  • Бургас
А аз очаквам ШОК, ШОК НовинЪ - Керем Бурсин, Ханде Ерчел- разделени, това края на приказката ли е? Rolling Eyes

Здравейте,
Славе, Славе, нямаш ли си друга работа? Хахаха
Остави ме без следобедна дрямка.................. Simple Smile

То за феновете угодия няма, еле за фенките.........................
Наистина е добре да осъзнаят почитателките, че това е Животът на Керем, Животът на Ханде и те могат да ходят и по сами и за хляб, и на интервюта, та ДАЖЕ и да снимат сериали с други колеги................. Хаха! Дори ще им се наложи да целуват и други! Какво да се прави, професии! Един е актьор и се "налага" да целува, друг меси пици в ресторанта.... хахаха

Пиша всичко това с усмивка и шега!
ГУШ!

# 236
Пуу чок чабук аз поне една година давам недей сега и ти има бол фенчета които ще страдат....
Ще се ринат бол бол сополи докато аз ще съм неутрално окей.

# 237
Отскоро следя профила на Хандето в VK./незнам  доколко е истински/  Прeди малко в него  Ханде е публикувала снимkа от N Y . Не знам дали е нова или стара/ ще се опитам да я копирам / След вчерашната поява  в близост до Айвалък  и тази снимка сега. Тотална обърквация. Ако е стара може би ни подгрява за предстоящото пътуване.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:06 от m@_ri

# 238
Отскоро следя профила на Хандето в VK./незнам  доколко е истински/  Прeди малко в него  Ханде е публикувала снимkа от N Y . Не знам дали е нова или стара/ ще се опитам да я копирам / След вчерашната поява  в близост до Айвалък  и тази снимка сега. Тотална обърквация. Ако е стара може би ни подгрява за предстоящото пътуване.

Турските звезди не ползват ВК той е руски сайт.Те имат инстаграми и туитъри предимно.Така,че профила който следваш е на някоя фенка на Ханде или ХанКер.

# 239
  • София
Тони   +1   
Много точно си го казала. Най-голямата грешка, която обикновено прави една двойка, е да се опитват да контролират партньора. Да го обсебват. Да не му дават определена свобода. Това неминуемо води и до конфликти.
До тук при Ханде и Керем забелязвам, че се опитват да си дават свобода. Ханде си има своите свободни минути и дни. Керем е много широко скроен. Със съвременно разбиране. Повярвайте ми, че така една двойка има огромният шанс да се задържи и дори да задълбочи своята връзка.  Казвам го от собствен опит. При нас никога не сме се ограничавали в това да бъдем непрекъсното заедно. Имам ден от седмицата, в който се виждам с моите си приятелки. Ходим на козметик или фризьор,  събираме се на по кафе и женски "клюки". Тъкмо спестяваме на мъжете тези не особено любими за тях неща. Съпругът ми също има дни в които се среща с неговите приятели. Ходят на риба или на мачове. Понякога се събират на карти. Повярвайте ми, толкова е релаксиращо. Когато се прибера аз съм отново заредена и обичайните семейни работи не ми тежат. Останалото време си е само наше. Може би затова успяхме да съхраним нашата връзка.

В Италия Керем е приет много радушно. Радват му се почитателите. Има само позитивни отзиви за него. Възхитени са от поведението му. Отново доказа, колко е скромен и възпитан. Няма грандоманщина и главозамайване от славата.
Ето и част от отзивите за него:

Цитат
Очевидно е, че Керем беше доста емоционален да види хората, които го чакат на летището. Той беше буквално шокиран да се почувства толкова обичан и каза:  „Това са моите първи италиански фенове“

Общи условия

Активация на акаунт