Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Керем:

Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С.
О.А. предаването е днес от 16:30ч итал. време (17.30ч бг) по  КАНАЛ 5.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 15:35 от mi_si

# 391
Поздравете се с новата песен на Едис от вчера не мога спра да я слушам
Обожавам го ,но това е друга тема де...

Тези двамата да ги видя пак какво трябва да направя? Най - много ме е яд за този сериал и като ,че ли нарочно го съсипаха сценарно...

# 392
  • София
Диди,  това е за теб слънчице. Единият ти любимец приключи, веднага се включва другият.
Започва новия сезон. FOX TV вече промотираха новите си проекти. Нашият СЧК приключи и аз се позаинтересувах, кои ще са следващите. От всички, като че ли най-много ми допадна "Невъзножните" с Бурра Гюлсой, Озан Долунай и Хазал Кая. Задължително ще го загледам, защото каста ми харесва. И тримата са много добри. Дано сценарият е на тяхното ниво. Пожелавам на FOX TV да имат подобен успех и през този сезон, какъвто имаха с нашите сладури.

А нашите ХанКер продължават да са като едно цяло. Всичо при тях е общо, дори шапките.

# 393
За тези, които искат да гледат онлайн Керем при Силвия. /дано съм уцелила канала и линка/
           https://www.livehere.one/canale-5/

# 394
Гледам в момента онлайн канала където сте дали линк но интервю няма. Да не би да е приключило?

Ханде от своето стори.  И си слуша музика докато си пътува. Щастлива е защото нейния любим вече е при нея.

# 395
Гледам в момента онлайн канала където сте дали линк но интервю няма. Да не би да е приключило?

Не, не е, но има и други гости. Не зная кога ще се включи Керем. Новият интериор в студиото е прекрасен.

# 396
  • София
Аз отсъствах за малко и съм пропуснала интервюто с Керем. Надявам се да го качат в Youtube.

От вчера съм под впечатленията от отношението на турските папараци към нашите сладури. Е как не се спряха. Какво още ще измислят само и само да им пречат да са щастливи. Щом успяха да ядосат този спокоен, възпитан и винаги лъчезарен и усмихнат Керем, значи вече жестоко са прекалили. Ето защо Ханде е по-сдържана и прибрана от към интервюта. Тя достатъчно им яде попарата. Ако Ханде е ревнива, за което до този момент нямаме видими доказателства, аз мога да я разбера. Защото дълбоко в нея е загнездено чувството на недоверие. Тя е предавана от любимите мъже именно по този начин, с изневяра. И е естествено да няма доверие на следващият. А „жълтите” папараци много добре знаят къде да ударят. В най-уязвимото място. Затова атакуват с такива въпроси Керем, дали тя не проявява ревност от италианските фенове. Много подло. Браво на Керем. Много точно и на място ги постави. Това момче всеки път все повече ми се издига в очите. 

Преди да се срещнат Ханде и Керем са имали и други връзки. Те са им дадени, за да се поучат от грешките и да им помогнат да се променят. Направили са ги такива, каквито са днес. Няма нищо случайно в живота.
Защо говорим за бившите? Защото те са част от тяхната житейска история. Те са допринесли, по свой собствен начин, за изграждането на тези хора, за това което виждаме в тях днес. И двамата са имали почти идентични връзки от по 3-3,5 години. И двамата са били наранени от изневери. И двамата са били влюбени. То няма как да е друго. Не може да си с даден човек толкова време без да имаш чувства.
Ханде започва връзката си с Мурат Далкълъч в края на 2017г. няколко месеца след неговия развод с Мерве Болур. Твърдят че той е изневерил на Мерве и тя е изпаднала в дълбока депресия от този факт. За първи път Ханде и Мурат са забелязани заедно през м. февруари 2018г. на излизане от ресторант. Веднага след това нейните фенове започват канонада от недоволни постове. Пращат емотикони на сърдити и гневни човечета. Пишат буквално: „Срам за теб, стой далеч от този изгнил човек”! Никой не го хареса и не го прие радушно, така като приеха Керем. Въпросът е, защо феновете реагираха негативно? Мурат е с 10 години по голям от Ханде. За някои, той се възползва от младостта й, от  незрялостта й. Тя е само на 24 години. Зарязал съпругата си, мъж, който не спира да изневерява. А за да се влошат още повече нещата, няколко месеца след като е афиширал връзката си с Ханде,  Мурат отново се появява на публично място с бившата си съпруга Мерве Болур. През м. септември 2018г. Ханде научава за предателствата към нея и веднага прекратява връзката си с Мурат. Това за нея е като де- жавю. Защото и в предишната й връзка с Екин Мерт Даймаз тя е била в подобна ситуация. Твърди се, че той е изневерявал на Ханде с месеци, макар че в интервюта той отрича това. Екин твърди, че излиза и се мотае само с приятели, а с Ханде поддържали приятелски отношения. Много грозно от негова страна. И тук Ханде сложи край на тази връзка.  От този момент нататък за Ханде настъпва много труден период в живота й. Тя е подложена на жестоки критики за външният й вид, по-точно за килограмите. Критикуват актьорските й способности. Че не можела да изразява болката и плача, както трябва. Претърпява разочарования в любовта, поради предателства от партньорите си. И всичко това в най-тежкия период, когато се чувства разтресена от тежкото здравословно състояние на нейната майка. Идва и загубата на най-скъпото за всеки човек – майчицата. Тя понася много тежко тази загуба. За кратко време губи много килограми и стига до ръба на анорексията. Точно тогава Мурат решава да се възползва от нейната мъка и отново се завръща в живота й. Като предтекст е, че той ще е нейната опора. Тя приема подкрепата му, но явно вече чувствата й не са същите. Тя се движеше като някаква сянка, няма я онази усмивка, няма искрите в очите й. Тя се превърна в негов придатък. Колкото да не е самотна. От всякъде се виждаше, че предишната любов я няма. Не е това щастливо и влюбено момиче, което беше преди. Феновете й отново скочиха и не искаха тя да го приема в живота си за втори път. Добре, че на пътя й в този момент се появи един прекрасен младеж на име Керем Бюрсин.
През същият този период, за който говорим,  Керем жъне успехи на екрана. Затвърждава своята кариера чрез успехи в няколко сериала. В този период той формира една силна, страстна и стабилна връзка със Серенай Саръкая. Но на него често се налага да пътува до САЩ по бизнес дела. Това предполага и по-дълги раздели с новата му любов. При едно от завръщанията му, в турската преса се тиражира новината, че той директно се бил присъединил към екипа на новият му, предстоящ  филм „Can Feda”, с участието на Бурак Йозджевит, без да се види с приятелката си Серенай, която го е очаквала в Истанбул. Но след това той ги опровергава, като се появява с нея на излизане от киносалона на премиерата на филма. Те са изглеждали щастливи. Керем при всяка възможност е показвал своята любов към Серенай. Веднъж на въпрос на папараците ”Кой притежава сърцето му”, той без колебание отговаря „Серенай”. В едно предаване интервюиращият се опитва да оплете Керем, като го провокира да си признае за негови странични залитания. Тогава той казва, че никога, когато е в сериозна връзка, той не е изневерявал. За него това е липса на уважение към другият човек. Но, ето че и на него се наложи да бъде предаден от любимият човек, както и Ханде. При едно от пътуванията му в САЩ, в началото на 2019г., Серенай му изневерява с един доста известен продуцент Джем Йълмаз. Той е много по-възрастен от нея. Известен актьор и женкар. При завръщането си Керем научава за тази изневяра и слага край на връзката. Макар и да не говори официално за този период, аз съм убедена, че това няма как да не е повлияло на живота на Керем. Няма начин да не го е заболяло. Само той си знае какво му е причинило това. Но постъпва като един истински джентълмен. Пожелава и на двамата да са щастливи.
Ето още едно нещо, по което двамата с Керем си приличат.  Забележете! Когато Ханде обявява края на връзката си с певеца Мурат тя изтъква, като причината влошеното здравословно състояние на майка й, която се бори с рак в напреднала фаза. Казва, че трябва да отдели повече време за нея. Ни грам упреци и обиди. Когато Керем прекратява връзката си със Серенай и той постъпва по подобен начин. Дума не обелва за да я укори. Пожелава й успех в живота. Колко от нас могат да постъпят така в такива ситуации?
И ето това, за което писах в началото. Че тези предишни техни връзки, довели до разочарования, от друга страна са им помогнали да изградят нови характери. Да ги променят и да ги направят такива, каквито ги виждаме днес. Няма нищо случайно. Затова сега Керем казва, че те с Ханде са щастливи, точно защото живеят в хармония и разбирателство. Дано да продължават в този дух. Да не се поддават на външни влияния. А според моето скромно мнение, за да си затвърдят още повече връзката, двамата трябва за известно време да се махнат от тази отровна и завистлива среда. Да заминат за чужбина. Да градят там своето професионално и житейско бъдеще.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 09:21 от БлагаВест

# 397
Здравейте, гостуването на Керем мина ли?
Малко закъснях и не мога да се ориентирам

# 398

Още не. Явно ще е черешката на тортата - за финал. Следя.

# 399
Много ти благодаря

Още не. Явно ще е черешката на тортата - за финал. Следя.

# 400
Дали пък няма да има конферентна връзка на Керем с майка му? Гледам предаването и има по един гост. Е, може и да е Ханде. Записах го преди началото. Дано позная.

# 401
Ако не ти е проблем ще може ли да споделяш тук, че ни дойдоха гости и не мога да гледам.
Благодаря ти предварително

# 402
Уви, Керем ще е следващата седмица. Изгледах цялото предаване. Е, поне знаем кога ще е.

# 403
Аз тъкмо това щях да ви казвам. Има промяна в програмата на предаването.
 Керем го местят за следващата седмица: Събота 25 септември

Те италианките са писали за промяната още снощи, но кой да погледне .....

# 404
Благодаря ви за уточненията, значи другата събота ще видим представянето му в италианското предаване.

Общи условия

Активация на акаунт