Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Диде, благодарение на това, че си ме цитирала забелязах какво съм написала Joy Са/сме, малка подробност, но смисъла се променя... Често ми е идвало да ти кажа "наборче", но не сме съвсем, аз  съм с една нагоре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Държиш си ти на любимците, веднъж докато те впечатли някой и го следиш задълбочено.

# 376
Диде, благодарение на това, че си ме цитирала забелязах какво съм написала Joy Са/сме, малка подробност, но смисъла се променя... Често ми е идвало да ти кажа "наборче", но не сме съвсем, аз  съм с една нагоре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Държиш си ти на любимците, веднъж докато те впечатли някой и го следиш задълбочено.

Така е обичам си ги стига да не ме разочароват виж при жените бих карт бланша на Серенай,че отиде и лайкна поста на Джем Й който беше конкретно за Керем уважавам я като актриса ще и следя проектите,но с фенската си дейност към нея приключих дано не се присъедини никой към нея...
Иначе не знам защо но много хора мислят,че съм по големя без да ме видят като ме видят мислят,че съм по малка....

# 377
  • София
Диди, любопитно ми стана - какъв е този пост, който е лайкнала Серенай? За какво става дума?

# 378
Диди, любопитно ми стана - какъв е този пост, който е лайкнала Серенай? За какво става дума?
И на мен ми стана интересно. За какво се отнася и след раздялата с Керем ли е било?

# 379
  • София
В семейство Йълдъръм купонът не спира. Включили са и Азул в него.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1439272942173626377

# 380
И на мен ми стана интересно. За какво се отнася и след раздялата с Керем ли е било?

Беше доста преди да започне Капъто 3-4 месеца постоянно се говореше дали ще се сдобрят даже Чийдем и Юмран си пишеха и се надяваха на това тогава след като питаха Керем за отношенията на Серенай с Джем той каза,че не му подхожда да коментира такива неща.
- Не е нещо което ме касае нека всички да бъдат щастливи бяха думите на Керем.
Спомням си,че бяха питали Джем след този му пост дали мрази или не харесва Керем а той каза,че просто се пошегувал само,че шегата му беше дебелажка и простакелска.
Беше пуснал един пост със следните думи: Само това остана и това е добре
След което г-ца Саръкая хареса поста на Джем след това стана ясно,че са и заедно.
Много грозно 3 години и кусур си с някой уж приятелски се разделиха и се подкрепиха и тн и какво е това селско отношение?

# 381
  • София
Веднъж, най-добрата приятелка на Ханде, Дилара беше казала: "Когато Ханде е във връзка, любимият й мъж става центъра на вселената за нея."
Веднъж в живота й, тя също е в центъра на вселената на един мъж. Те правят нещата, така че и двамата да са щастливи и не само това, но той се грижи тя да знае, че е най -големият й поддръжник и винаги ще бъде до нея.

# 382
# 383
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 384
Диди, благодаря, че разясни. Ами... Аз и преди не съм я харесвала, сега ми падна в очите още повече. В онези времена докато са били заедно с Керем на него очите пак му светят, любов е било и след раздялата (независимо по нейно, негово желание или е било взаимно) като истински мъж я е оставил да поеме по различен път, без да задълбава и да я упреква. Намирам поведението му пред медиите за нормално - не го касае, какъв е смисъла да коментира. Нека всички да са щастливи. В крайна сметка е посветил няколко години от живота си на човек когото явно е обичал. Няма да се разделят като врагове естествено. Страницата е затворена. Ама той си е такъв явно, премерен. Няма да тръгне да се излага.
Така е трябвало да се случи, дано сега е открил щастието и любовта и магията никога не изчезва...
А за СС ми идва един много остър израз, но хайде да ви го спестя, за човек който предпочитам да запазя мълчание мнението ми е много лошо. Та и в случая е същото Satisfied

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 09:25 от Margarita N.

# 385
Добро утро, момичета! Relaxed

Днес става една година от най-паметният фрагман евър. Flowers Hibiscus Sparkling Heart
Гледам и настръхвам!

# 386
Да се запиша, за да не ви изпусна съвсем!

# 387
  • София
Привет момичета!  Усмихнете се, денят ще е прекрасен, макар и намръщен и дъждовен!
Пожелавам ви слънцето винаги да е в душите ви, да изгрява във вас и да е символ на позитивното и доброто!

# 388
Ханде на стори Flowers Hibiscus Sparkling Heart

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2666126771244098632/

Смениха му се приоритетите и любимото време от деня. Trollface

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 14:26 от midnight__sun

# 389
Дами, да ви питам кога щеше да се излъчи интервюто с Керем от Италия? Бяхте писали, обаче забравих. Sweat Smile
Написала е "Леля е напът", значи отива при Мави. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт