Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Италианките пишат - с Гугъл: "днес репортерите много изнервиха Керем. Питаха го Ханде ревнували от италианските фенове и други такива тъпи въпроси. Керем  каза, че  ако продължат да досаждат и минават границите на добрия тон ..... ще станат лоши"

П.С. Някой беше се притеснил, че на почивката Ханде не е с гривничката (подарък от хотела Stuck Out Tongue Winking Eye), феновете са забелязали, че е с нея.

Скрит текст:
Пази си я просто ... Wink

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:44 от mi_si

# 361
Миси, всъщност аз се радвам, че сте свикнали с необичайното ми чувство за хумор и ми отговаряте подобаващо /в случая това беше Славена/ Joy

Диамантче, повечето сме такива, тийнейджърки по душа и понякога стига едно изказване, за което да се   хванем и да се посмеем.
И на мен ми действа темата разтоварващо, затова и пуснах корени тук. Joy Иначе съм малко на принципа "днес съм тук, утре ме няма, вдругиден никой няма да ме помни даже". Но когато има за какво ще си приказваме, какво пък... Днес едни, утре други, която когато е свободна...

# 362
Маргарита, а защо да сме се " хванали", нали всяка сряда епизод, а след това фраг ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледам последната споделена снимка на Керем с Ханде и си мисля какво ли им е ежедневието, когато Керем е рошав и сънен и тръгва със забързана крачка към банята, а Ханде все още търка и очи и му подвикава да побърза, че и на нея трябва банята, а не и се слиза до долния етаж да ползва другата... Или вечер, когато Керем е оставил мократа хавлия на плота, а Ханде мърмори за пръснатите чорапи и защо съдовете от вечеря не са в миялната, а оставени в мивката и кучето само го наобикаля... " Ашкъм, защо не пусна капака на тоалетната чиния, нали знаеш че кучетата пият вода оттам?", " Скъпа, космите ти са се оплели в четката ми за зъби, моля те почиствай след себе си". " Хандеджим, днес какво ще закусваме ... Много съм гладен... Не, не искам теб, а нещо засищащо. като храна например... Азру / не помня точно името на кучето/, слез , слез .... не ме ближи по лицето.... Джанъм, цялата ми брада стана в лиги... Мави, точно Мави ще я вкара в пътя...". " Керем, като каза Мави, днес Гамзе ще я доведе да я гледаме ние. Джанер е зает, тя ще ходи на някакво изложение... Опс, аз има творческа среща... Май ти ще трябва да се справиш с нея... " "!? Мави и кучета, страхотна комбинация,  с това и Серкан Болат няма да се справи"....

# 363
Постнали са част от кадрите от днес. Керем видимо е раздразнен. Казва, че миналият път се е държал любезно, понеже Televole е нова медия и е искал да ги подкрепи. На заден фон във видеото се споменава, че Ханде била в криза от ревност, но Керем успял да я умилостиви. Наистина нямам думи! Какви са тези глупости?

Да не са си купили общ дом? Това е къде у Керем, у Ханде или са в обща къща?
До февруари месец тази година Ханде живееше в къщата, в която преди бяха с Мурат. След това се премести в нов дом. Впоследствие с Керем потвърдиха официално връзката си, а от сторита, които той постваше, ясно се виждаше, че вече живее при Ханде. Така че не са си купили нова къща-те са там повече от половин година вече. Това е общият им дом.
Относно САЩ-не е сигурно дали изобщо ще отидат там. Ханде каза, че ще продължи образованието си или в Америка, или в Англия, но ще стане ясно около 15 септември. Засега нищо друго нямаме като информация.
Все пак предполагам, че е по-вероятно да отидат в САЩ.

# 364
Има ли кой да им се върже на тези "репортери"?
Сега очаквам да ги разделят, ей така за спорта.

# 365
  • София
Пишман журналисти са това. Да не им обръщаме внимание на глупостите…

# 366
Те нали от време на време намекват, че има проблеми в рая и Ханде и Керем са разделени (почиват разделено, избягват се и такива глупости).
Но нашите ги опровергават със снимки и емотикони.
Гамзе да не е осиновила Азул, пак е в тях Grinning

# 367
Има ги вече и на кориците по испанските списания

От сторито на Башак

Ново от истаграм

Явно Мелиса се забавлява на макс на рождения си ден

# 368
mikipoli, кой не би ревнувал такъв мъж като Керем  / шегичка/ Ако знаеш в twittarа какви ги пишат , ще ти падне шапката.  По природа съм доста широко скроен човек и не съм изобщо ревнива. Повечето от Вас  пишат  отдавна в темата . Не знам кой на каква възраст е / освен Налбантова / Smiley но  като човек с доста голям семеен  и житейски опит какви ли абсурдни неща съм виждала между приятели, колеги , роднини и прочие. Не можем  да представим какво ще ни поднесе живота.  В предходните теми много от Вас споделиха лични неща за брака  и приятелствата си . Между  тях имаше невероятни истории. Ние тъщите сме ревниво племе Така ,че Керемчик ще си го ревнувам от всички с изключение на Хандето.  Много ги обичам ХанКер HeartHeartHeart

# 369
  • София
Azisiq, О.А. ти е отговорила за дома в който живеят сега Ханде и Керем.
Аз ще допълня, че Ханде напусна дома в който жевееха с Мурат, още когато той й изневери. Тогава тя за една нощ се изнесе от там. Премести се в друг дом, който беше близо до болницата, в която лекуваха майка й, за да й е по-близо.
Керем си има свой апартамент в европейската част на Истанбул. Къщата на Ханде е в квартал Бейкоз, в азиатската част. Намира се в затворен комплекс. Там е по-тихо и спокойно. Има двор и къщата е доста голяма, за разлика от апартамента на Керем. Затова е много по-подходящо да живеят там.

https://www.youtube.com/watch?v=T38STvK9WzU

Вижте едно клипче на Мави, в което тя казва на английски, че обича Керем

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 20:43 от БлагаВест

# 370
m@_ri, тя Налбантова е ясна Satisfied Измежду нас има и тийнейджърки, и майки, и лели, някои сме и баби - но се чувствам все едно сме на една възраст всички и ако не решите да споделите въобще не бих могла да преценя на колко сте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371
m@_ri, тя Налбантова е ясна Satisfied Измежду нас има и тийнейджърки, и майки, и лели, някои сме и баби - но се чувствам все едно сме на една възраст всички и ако не решите да споделите въобще не бих могла да преценя на колко сте Stuck Out Tongue Winking Eye

26 годинки вече дърто магаре.Тия репортери няма да ги коментирам повече ако не ги е срам ще се качат в колата бива нахалитети ама чок аип...
Поста на Кирил - ерор 404 ай ин лов уит Ю
Това което ме шашна днес,че Мелиса Д е бест френдка с кифлата на мой Озан

# 372
Постнали са част от кадрите от днес. Керем видимо е раздразнен. Казва, че миналият път се е държал любезно, понеже Televole е нова медия и е искал да ги подкрепи. На заден фон във видеото се споменава, че Ханде била в криза от ревност, но Керем успял да я умилостиви. Наистина нямам думи! Какви са тези глупости?

Да не са си купили общ дом? Това е къде у Керем, у Ханде или са в обща къща?
До февруари месец тази година Ханде живееше в къщата, в която преди бяха с Мурат. След това се премести в нов дом. Впоследствие с Керем потвърдиха официално връзката си, а от сторита, които той постваше, ясно се виждаше, че вече живее при Ханде. Така че не са си купили нова къща-те са там повече от половин година вече. Това е общият им дом.
Относно САЩ-не е сигурно дали изобщо ще отидат там. Ханде каза, че ще продължи образованието си или в Америка, или в Англия, но ще стане ясно около 15 септември. Засега нищо друго нямаме като информация.
Все пак предполагам, че е по-вероятно да отидат в САЩ.

Благодаря че ми разясни. В крайна смятка няма голямо значение къде живеят важното да са щастливи и влюбени.  Благодаря и на   БлагаВест   за допълнението към въпросът ми.
Но 15 септември мина отдавна няма ли да ни кажат какво са решили?
А за утре предаването на Керем от Италия ще има ли линк за да го гледаме на живо или после на запис каквото качат в интернет. Ще е хубаво ако някой успее да го преведе.

За филмовите ни вече всяка събота може ли да помоля момичетата които превеждат фраговете щом започваме отначало да превеждат фраговете както си беше до сега, защото мисля че от началните епизоди тоест първите няма превеждани мисля ? Това е само една молба от моя страна надявам се че не съм досадила с нея.

# 373
  • София
Ако някои се чудят, какво правят в свободното си време Ханде и Керем. Ето част от дейностите, които извършват. След като първо Ханде вдигне един скандал от ревност на Керем, той решава да я успокои, като я държи във въздуха, за да й покаже, че е готов да се подложи на всичко за нея. След това позира гол само и само тя да е доволна.

А Ханде си признава, че ревнува, но мааалко. Ето толкова... Преди това е изпочупила всички чинии от ревност и е изтрила от телефона му, всички снимки с италианските фенки.

# 374
JoyЧок романтик Благавест, Joy
Кухнята на Ханде като гръцка таверна

- Ашкъм, върви за още чинии, ти и твоите фенки @№@$%%....

Общи условия

Активация на акаунт