Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Такава снимка чаках ..... Heart Eyes
Бамби да не го рисува, нали се говореше скоро за изложба Wink

П.С. Направо забравих какво щях да пиша:
Една огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата от ASKIM Flowers Hibiscus

# 346
Във възторг съм, струва ми се, че започват да се отпускат.
Керем дори е сложил червено сърце. Това да си влюбен е страхотно.
О.А. много благодаря за разяснението.

# 347
# 348
Колко малко му трябва на човек да е щастлив.

# 349
  • София
Аз не знам кое по-напред да коментирам… Трябваше ми известно време да се свестя след това селфи. Grinning

Чудя се къде да гледам и за какво да мисля. Дали да се съсредоточа върху голото тяло за грах на Керем, което изглежда перфектно, макар и да ни показва съвсем малка част от него. Или да мисля върху това, че той явно така си ходи вкъщи, когато не е с бял потник. Онова червено сърце до името на Ханде е толкова мило и уж нещо дребно и съвсем нормално, ама ми стопля сърцето. Фактът, че тя рисува, тоест прави едно от любимите си неща. А той е там, с нея, може да тренира, може да играе с кучетата или просто се любува безмълвно на любимата жена. Нарекъл е този момент “любимата част от деня”. Заедно са. В розовата им къща. Спокойни, щастливи. Ден, след като той се върна от Милано. Права е Диаманд - малко му трябва на човек, за да е щастлив. Heart

# 350
Мерси много за линка за последния епизод.

# 351
Ех, че е романтичен този мъж Heart Eyes

# 352
  • София
И аз съм много доволна от това много мило селфи. Дали пък Ханде не се готви да го рисува гол.
Докато тя подготвя боите, той тайничко прави селфито. Ах този Керем, какъв е палавник.
Много хубаво си го казала Бърборанке. "Заедно са. В розовата им къща. Спокойни, щастливи..."

Какво друго им трябва. Всичко си имат. А любовта е завършека на тяхното щастие. Достатъчно е да са двамата. Да чувстват, че любимият човек е до него. Както го каза скоро Керем: "Ние живеем в синхрон и  хармония,  затова сме щастливи"

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:12 от БлагаВест

# 353
Нали е събота, нося ви втория фрагман за епизода, който предстои да бъде "излъчен" другата седмица Stuck Out Tongue Closed Eyes

Превод няма, но от повтаряне и потретване сме ги наизустили репликите и основното ще го схванем Joy

Здравейте момичета аз не разбрах FOX са пуснали повторение на сериала ли? Всяка събота? От колко часа? Ислед всеки епизод пускат фрагмант?

Относно новата снимка на тези прекрасни сладури съм във еуфориа Толкова са естесвени няма фалш , няма преструвки, една чиста любов. Само дето тия папараци не ги оставят намира все са след тях.
Те сега ще заминават ли за САЩ какво се коментира?

Да не са си купили общ дом? Това е къде у Керем, у Ханде или са в обща къща?

# 354
Да Ви питам момичета,  Дилара какво прави на предната седалка. Що не ги остави нашите малко сами . Нали до вчера бяха заедно с Хандето . Понякога ми се струва в повече присъствието и / лично мнение /  Керемчик нещо не е много в настроение. Ама след този маратон в Милано и тези досадни журналяги как ще си в настроение. Няма отърване от тях . Да вземат да опънат по една палатка пред дома им , пред фитнеса , а може и на всеки километър по пътя по който минават. От сторито на Керем лъха едно спокойствие. Поне на мен така ми се струва.  С пожелание за приятна съботна вечер.

# 355
  • София
Ханде също е качила селфито в своето стори!

Гледам с каква радост и удоволствие рисува Ханде. Това е нейната първа и огромна любов. Иска да направи изложба от нарисуваните от нея картини. Ха дано се осъществи тази нейна мечта. И си мисля колко талантливо и упорито е това момиче. Постига си мечтите с труд и упоритост. Успя в рекламата. Направи добра кариера в киното. Поддържа се, както физически така и интелектуално. Има и други много добри артистки, но Ханде има огромни заложби не само като актриса. Толкова интелигентно и възпитано момиче. Няма и грам високомерие. Не си е вирнала носа от всичките тези успехи. Това може би я прави толкова обичана. 

# 356
Ох, не, наистина нямах за цел да подвеждам някого. Joy
Азисия, сега сериозно. Не знам повтарят ли сериала по FOX, но миналата сряда момичетата в темата по предложение на mi_si се организираха да гледат първи епизод заедно. И беше приятно. Които успеят за следващата сряда предполагам ще си пуснат и 2 еп. И понеже  фрагманите ни ги пускаха в събота, аз реших да спазя традицията. Joy

# 357
m@_ri миличка, ти ревнуваш Керем повече от Ханде Joy първо беше във филм, че Керем има нещо с Гамзе , което е повече от абсурдно, сега пък Дилара ти е на мушка Joy Сигурно си има причина да са седнали така , никой не е казал , че мястото на навигатора е запазено само за гаджетата Joy

Керем ни напълни душичките днес с тази снимка, прекрасни са , прекрасни! Heart

# 358
Марги, благодаря ти, че се сети за фрага и аз си го мислих в сряда като приключихме с 1 еп., но ми звънна телефонът и забравих. Добре, че си ти, че да знаем какво ни очаква в сряда Wink Hug
Купонът продължава.... Традициите, са си традиции Wink
Ох, не, наистина нямах за цел да подвеждам някого. Joy
Азисия, сега сериозно. Не знам повтарят ли сериала по FOX, но миналата сряда момичетата в темата по предложение на mi_si се организираха да гледат първи епизод заедно. И беше приятно. Които успеят за следващата сряда предполагам ще си пуснат и 2 еп. И понеже  фрагманите ни ги пускаха в събота, аз реших да спазя традицията. Joy

# 359
Момичета страхотни сте, как се сещате за всичко. Така като пущате фраговете за това, което ще гледаме в сряда (правим се на изненада ни) е много мило и сантиментално. Поне на мен ми действа много добре, а и не мисля, че всичко свърши с финалните надписи. Дано да продължите така и занапред.
Тук при нас едва сега започваме и действа много разтоварващо.
Благодаря ви от сърце, че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт