Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Марги, според мен заглавието ще е “Любовта е във въздуха”. По принцип в България ползват заглавието, с което сериалът се продава на интернационалния пазар. Оттам са и разминаванията. Защото обикновено на турски заглавието е едно, но в интернационален план го продават и излъчват с друго име. И в нашия случай е така - къде е “Почукай на вратата ми”, къде е “Любовта е във въздуха”. Wink

Иначе, Диаманд, те нашите никога не агитират да се гласува за тях. Не знам защо. Но не помня досега да са карали феновете си да гласуват за тях някъде…

# 46
  • София
Очаквам с интерес новата сесия на Ханде с Nocturne. Не се съмнявам, че отново ще е прелестна.

И малко извън темата, но не съвсем. Защото засяга бивши партньори на нашите ХанКер.

Бившата на Керем, Серенай Саръкая ще се снима в нов сериал, който ще се казва "Шахмиран". Нейн партньор ще бъде Бурак Дениз, който го знаем от сериала "Любовта не разбира от думи". Там той си пратнираше с нашето Ханде.
Сериалът ще се излъчва по Netflix. Той ще разкаже историята на група от 400-годишни студенти, които всъщност са змии, покриващи очите си с лещи, така че не е ясно, че са змии.
Според мен сюжета е интересен. Бурак го харесвам как играе. Серенай също обича такива роли. Интригуващо е.

Ето и другите от каста.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 18:18 от БлагаВест

# 47
Любовта е във въздуха Heart Eyes Вярно, че това е интернационалното заглавие и всъщност не е никак лошо. Зависи, понякога при нас ги пускат с оригиналните, друг път си ги преименуват...

П.П. сигурно прави впечатление, че заглавията не ги поставям в кавички, но във форума по навик. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 48
  • София
Редактирам се и го слагам най-отгоре - Керем е гадже за пример, пак е пращал цветя на любимата.

Линде, на мен също ми звучи интересно. Ще му хвърля поглед като излезе. Ето в такива сериали предпочитам да играят нашите занапред. Отколкото в разни бози по телевизията, зависещи от рейтинга. Сигурна съм, че не всички драми са бози, разбира се. Но от един момент нататък стават. Причините са много и различни. Wink Определено съм за платформите пред телевизията.
Скрит текст:
Не знам дали някой от вас гледа “Манифест” по НВО GO, но по този сериал се зарибих сега. Интересен е, заплетен и с много обрати. Държи ме под напрежение и успявам да се разсейвам след финала на нашия сериал. Препоръчвам ви го. Сега излезе трети сезон, който май ще е последен. Почти го изгледах, но забавих темпото, за да имам повече за гледане. Grinning

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 17:49 от Бърборанка с розови очила

# 49
Още едно стори на Ханде. Освен от Керем е получила цветя и от Nocturne🌹

Бърборанка го е постнала, но ще го повторя.❤Браво на Керем, не пропуска възможност да покаже любовта си към Ханде!

Скрит текст:
Фили, вчера беше питала-Гамзе и Джанер живеят в Riva Konakları-намира се в Бейкоз, където е и Ханде.😊

# 50
Ей, този Керем... Heart

# 51
Време е вече Керем да качи обща снимка с гаджето Wink

# 52
Благодаря БлагаВест за уточнението с снимките.

Да се върна в днешния ден. Керем е гадже и кавалер за пример. Във всеки удобен случай показва на любимата си колко много я цени.
Ханде е голяма късметлийка.
И аз да си сложа снимката знам че я има но все пак да я повторя, защото немога да им се порадваме.

А новата фото сесия на Ханде я очаквам с огромно нетърпение. Ще е убийствена.

# 53
Вие сте прекрасни. Новата ни къщичка отново е чудесна.  Ако можеше, Керем би изпратил цветя и на вас. Е, той все пак е доста зает, затова аз, като негова секретарка ви изпращам с любов по една роза или маргаритка. Изборът е ваш.  Ханде, извинявай, но и те го заслужават.

# 54
Скрит текст:
Вие сте прекрасни. Новата ни къщичка отново е чудесна.  Ако можеше, Керем би изпратил цветя и на вас. Е, той все пак е доста зает, затова аз, като негова секретарка ви изпращам с любов по една роза или маргаритка. Изборът е ваш.  Ханде, извинявай, но и те го заслужават.

Скрит текст:

Heart
Едвам се сдържам да си подменя аватара...

# 55
Запис!
 За домакинята и останалите

Тези дни пак се лутам из минали сериали

# 56
Ново от сета на Nocturne Wink

Gift Heart

И за последна седмица: Отново № 1 Trophy

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 21:25 от mi_si

# 57
БРО Hug , аз малко гледах Манифест по Фокс май , особен е , но само малко . Разкажи ми набързо резюмето в спойлер Grinning
О.А , мерси за инфото за къщата на Гамзе . Джанер богат ли е ?
На мен ми се струва ,че Ханде може да отложи пътуването и да участва в нов проект , а ? Thinking

# 58
И в българската преса са отразили рекорда
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/09/blog-post_9.html

# 59
  • София
Фили,
Скрит текст:
самолет със 191 пасажери и целият екипаж изчезва, и всички ги смятат за мъртви. След 5 години и нещо самолетът се приземява, сякаш нищо не е било. За пасажерите не е минало повече време от един нормален полет. Това, което те си спомнят и разказват, е, че ги е сполетяла силна турболенция, в следствие на внезапна силна буря. Пилотът е успял да овладее самолета и да ги приземи успешно. Мистерията е налице. Следват най-различни сюжетни линии, които постоянно те държат в напрежение. Има си и любовни истории. Има си и драма. Има и свръхестествен елемент, но в нито един момент не се чувствам като идиот, който гледа някакви измишльотини - това ти го казва консуматор, който НЕ ГЛЕДА фантастики. На мен ми е много интересен сюжетът, защото е непредвидим. Имам си и една любима двойка, надявам се да не ги разделят, защото точно в момента ми намирисва на проблеми в рая, ама ще видим. Дано да греша. Wink Надявам се, че съм била полезна. Според мен му дай шанс. Като имаш предвид, че всеки следващ сезон е по-интересен от предишния и историята все повече се заплита. На мен първи ми беше най-тегав за гледане. Бях стигнала до шести епизод и го спрях, после се върнах да го догледам и към края на сезона вече се бях зарибила много. Втори сезон го изгледах на един дъх. И с трети сега е така.

И за да съм по темата:

Голям убавец е, нале?! Хектор имам предвид. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт