Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Момичета, не спирам да ви чета, не знам с какво да се включа обаче… нищо оригинално не ми идва наум, затова не пиша. Ето ви нещо от IG от преди малко, за да не е съвсем спам поста ми:
“Всяка нощ, преди да заспя, гледам тази снимка и си пожелавам да го сънувам. Ханде, прости ми, ама е толкова хубав…”

# 467
Бърборанке,  какво оригинално, в моята глава само глупотевини, че хич не ми се работи...и само ми се въртят картини, Керем на лайф от нейде си пее с пълно гърло, Ханде се смее с глас , Мави, куч ...

# 468
Днес е вторник по общ календар, нали? Трябва озет и снимки за 2 епизод да има..
Даже и 3ти фраг 🤔

Озет: "Серкан Болат дава пресконференция във връзка с важна международна инвестиция, но тя е прекратена, когато Еда се залепва за устните му. Сега престижът на Серкан тряба да бъде спасен и Еда е длъжна да оправи грешката, която е направила. Решението е просто: в продължение на два месеца ще се преструват, че са сгодени. Престижът на Серкан ще бъде спасен и в замяна последната година на Еда в университета ще бъде платена. Има само един проблем: да убедят приятелите и семействата си, че внезапно са се влюбили един в друг."

Снимките ще ги скрия, че ги откраднах 🥴
Скрит текст:

Само да попитам аз бях питала мисля че понапред в темата ще ме извините няма да съм видяла отговор ако има такъв, но искам да попитам щом връщаме лентата от начало ще има ли някаква възможност да се превеждат и фраговете на бг. Би билочудесно.
А за лайф на Керем който също коментирате със сигурност ли е за утре и какъв период от време е тоест към колко часа можем да очакваме нещо?

Ханде, незнам дали са нови?

# 469
Бро, нормално е, човек си има такива моменти... Аз пък наобратно - напоследък ми се говори сякаш повечко. Демек много говоря и нищо съществено не казвам Joy Но хубавото е, че така не усещам липсата на сериала пък и е забавно като се придържаме сякаш към някакъв "установен ред". Всеки се включва с това, което и досега - Миси не пропуска да ни поздрави сутринта (непременно преди 8 ), Диамант след нея; инфото пристига бързо Сани или Миси носят, другите; неподправеното чувство за хумор на Славена и Налбантова; позакъснялото включване на Азисия, която понякога не съумява да ни схване хвърчащите мисли; БлагаВест която ни разказва приказката на ХанКер, а ние със Слънцето й се радваме; дори dessince не пропусна да се запише  било то и по средата на темата. И така... Всички правите впечатление. Както казвам трудно свиквам с промените и аз и държа да се случват по възможност по-бавно. Joy Като дадено нещо е част от ежедневието ми в продължение на месеци просто не мога да се лиша от него изведнъж. И в случая си търся съмишлениците Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 18:38 от Margarita N.

# 470
Блазе им на тези фенки имали са възможността да се докоснат до своя любимец.

# 471
Марги, традициите са си традиции Wink

... и аз като вас не си падам по промените...., и защо трябва да слагаме край на нещо, което може да си продължим докато се появи нещо ново на хоризонта Wink
То от нас зависи да си ни е забавно Wink Най-големият майтап ще е утре в 20.00 часа Керем да му щукне нещо ( сигнал от Космоса, или звездите му говорят, примерно Wink) и да направи нещо като импровизиран лайф. Няма да се цепи от колектива ни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
Назад във времето...

Ханде

Ново от Елчин.

На отмора малко

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:24 от azisiq

# 473
  • София
Привет ХанКерки!  Днес съм чоооок претоварена с работа. Едва сега се освободих и влизам в темата малко да си почина с вас. Наистина тук ми е вълшебното остроче за разтоварване.

Чета ви и ми е толкова свежо и усмихнато. Не се предаваме, нищо че сериала свърши. Толкова сме креативни и си намираме с какво да се заредим.
Днес ми щукна една идея. Всяка седмица да пускам по един лайф. Доколкото мога да ги изнамеря в нета. Пък няма да се разсърдя и вие да помагате.  Днес открих един такъв от 17.08. 2020г. С огромен интерес го изгледах. Сега от дистанцията на времете, човек вижда доста неща, които тогава надали е забелязвал. Но онова прословуто F..ck на Керем не можа да ми убегне. И веднага правя съпоставка. Вече не го чуваме от него. Как успя Ханде да го накара да спре да го произнася. Дали молбите на мама Чийдем са успяли да стигнат до правилния човек, който може да го промени. Въобще, струва ми се че така като гледаме по един лайф всяка седмица ще си обясним  много неща, за които по онова време не сме могли. 

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:20 от БлагаВест

# 474
Приятна вечер на всички, до утре

# 475
Линде, идеята ти е супер Hug
Имам въпрос - така като гледате лайфа от 17.08.2020, как стоят нещата с плодовете и зеленчуците според вас?
Още на етап разделно събиране ли сме били или вече сме на "смути" ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 20:36 от mi_si

# 476
Ново от истаграм на Керем

# 477
Това ново старо ли е, много му къса лимбата на Керем... аз пък си искам моя лайф, той,тя, то и куч 🤐

# 478
Привет ХанКерки!  Днес съм чоооок претоварена с работа. Едва сега се освободих и влизам в темата малко да си почина с вас. Наистина тук ми е вълшебното остроче за разтоварване.

Чета ви и ми е толкова свежо и усмихнато. Не се предаваме, нищо че сериала свърши. Толкова сме креативни и си намираме с какво да се заредим.
Днес ми щукна една идея. Всяка седмица да пускам по един лайф. Доколкото мога да ги изнамеря в нета. Пък няма да се разсърдя и вие да помагате.  Днес открих един такъв от 17.08. 2020г. С огромен интерес го изгледах. Сега от дистанцията на времете, човек вижда доста неща, които тогава надали е забелязвал. Но онова прословуто F..ck на Керем не можа де ми убегне. И веднага правя съпоставка. Вече не го чуваме от него. Как успя Ханде да го накара да спре да го произнася. Дали молбите на мама Чийдем са успяли да стигнат до правилния човек, който може да го промени. Въобще, струва ми се че така като гледаме по един лайф всяка седмица ще си обясним  много неща, за които по онова време не сме могли. 

На мен пък ми направи впечатление, че Ханде все търсеше близостта на Керем, енергията му... Все му повтаряше, че стои много по-назад от нея и че не е плътно до нея. Той се опита да обясни, че така облегнат му е по-удобно, пък и в крайна сметка й дава преднина, защото тя е главният персонаж в историята... Обаче момичето си има нужда от момчето, иска да чувства близостта му и дъха му... Явно Керем го е давал джентълмен и не е пришпорвал силно събитията... Просто е превземал крепостта бавно и полека... С шеги, усмивка и мноооооого чар... Heart Eyes

# 479

Днес ми щукна една идея. Всяка седмица да пускам по един лайф. Доколкото мога да ги изнамеря в нета. Пък няма да се разсърдя и вие да помагате.  Днес открих един такъв от 17.08. 2020г. С огромен интерес го изгледах. Сега от дистанцията на времете, човек вижда доста неща, които тогава надали е забелязвал. Но онова прословуто F..ck на Керем не можа де ми убегне. И веднага правя съпоставка. Вече не го чуваме от него. Как успя Ханде да го накара да спре да го произнася. Дали молбите на мама Чийдем са успяли да стигнат до правилния човек, който може да го промени. Въобще, струва ми се че така като гледаме по един лайф всяка седмица ще си обясним  много неща, за които по онова време не сме могли. 

Tова е чудесна идея аз съм с две ръце "ЗА"

Общи условия

Активация на акаунт