Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Първо, да не пропусна да кажа Добре дошла на Злати,  новата ни ХанКерка!

Сега Злати ще ти обясняваме по малко това, което ти е интересно. Питай, ние с удоволствие ще ти разказваме. Пък ти пак се върни и ни чети. Доста неща ще разбереш.
Този Джанер е зет на Ханде. Женен е за нейната сестра Гамзе, която е с 1,5 години по-голяма. Те имат едно прекрасно семейство и още по-прекрасно много лъчезарно детенце. Казва се Айлин-Мави. Но всички я наричат  само Мави. Това на турски означава "синьо".

Ето го Джанер.

Джанер и сестрата на Ханде.

И за десерт сладката Мави с прекрасната Азул. Азул е кучето на Ханде, което в момента се отглежда от семейството на сестра й. По-точно се дресира от Мави.

# 496
Ханде хареса снимката, за любопитните. Simple Smile

Trophy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 23:37 от midnight__sun

# 497
  • София
Италианстата телевизия Канал 5 вече официално промотира съботното предаване на "Verissimo", в което гост ще бъде нашият Керем Бюрсин.

Цитат
Verissimotv  Да, наистина той. В събота в #Verissimo , в 16.30 ч. на #Canle5, ще пристигне обичан актьор: Главният герой на #"Любовта е във въздуха" ... Керем Бурсин @thebursin

# 498
Мъж мечта. И Любимата му вече е харесала снимките. Какво по хубаво от това.

# 499
Историята на един сериал по месеци.
Май 2020
BellПреглеждам сериалите и си търся нещо приятно за гледане. Не съм в дупка, но пандемията вече ни е заклещила здраво. Попадам на два предстоящи сериала. Хвърлям им по едно око. „Мистър Грешен“ и „Почукай на вратата ми“ излизат в пряка конкуренция по FOX. Странни заглавия, но решавам, че ще ги гледам. Ханде Ерчел е много красива, Керем Бурсин е гражданин на света, познат ми от „В очакване на слънцето“, зная кой е Джан Яман, който го дава много тежкарски, а Йозге Гюрел ми е непозната. Дотук с познанията ми за актьори, екипи и каст, но вече съм решила - ще ги гледам.
Юни 2020
BellВ очакване съм на вратата. Определена е дата в началото на месеца, но…Режисьорът напуска, но пък трейлърът е прекрасен. Ей, много хубави Еда и Серкан. Уви…Отлагат сериала за юли. Не им теглих тогава една, щото още не бях научила любимата думичка на Керем. С днешната дата този режисьор сигурно си гризе ноктите от взетото решение. Аз все още очаквам да дигнат ограничителните мерки. Уви, границите са затворени и е ясно, че ще се работи онлайн и ще си бъдем у дома. Идва краят на месеца и поглеждам 1 серия на грешния. Тотал щета. Не ми хареса нищо. Джан и компания отиват в графа загубено време още с 1 серия. Вече съм заложила на вратата.
Юли 2020
Bell 8 юли. Строена пред лаптопа. 1 серия започва и на мен, /тук е фамилията ми/, релето ми залепна. Моят сериал. И се започна. Да края на месеца не пропускам нито една серия. /е, то и до края бе така, но това е за по-късно/. Турският ми е почти като японски, но гледам и…о, чудо – разбирам ги. И някъде в този момент се появяват Алекс и Али и започват да превеждат. Спасена съм. И тук може би трябваше да отида на лекар. Гледах на турски, на руски, на български. Освен това не разрешавах на никой да нарушава времето ми за кино. Започнах да ги следя в ИГ, а тук все още не пишех. Рейтингът се повишаваше, грешните ни плюеха, че не ставаме за нищо, а аз си свирках. Ханде бе отлюспила Мурат от живота си, Керем видимо си я сваляше, забавляваха се, а в бг мамма триеха доволно ръце, предусещайки, че ще се смесят плодовете и зеленчуците. Все пак бе юли и реколтата бе богата.
Август 2020
BellЗапочнахме да превземаме света. Сериалът се харесваше, но започнаха писания, че тежката артилерия се завръща и ще бъдем само 13 серии. Алоооооооооо, що започнахте с лошо, а? Ханде и Керем започнаха с лайфовете всяка седмица. Голям тарикат е тоз Керем. Започна да превзема крепостта. Чаровен, усмихнат, харизматичен, но бавно. Тактик. Сега се питам – дали е ходил в казарма и изучавал ли е военно дело? Ханде го търсеше с поглед, но не вдигаше бялото знаме. Истинска дама, но започнаха да се издават. А ние, ние си тракахме по клавиатурите и хвърляхме боб. Аз бях от вярващите в тях. Изтече и август. Сериалът набираше скорост. Ефектът на лавината бе в ход.
Септември 2020
BellИ пак се започна – до края на месеца ще сме. Шегаджии. Обаче всички отново удариха гредата. Спряха грешния /за моя радост и покруса за феновете му; няма да обиждам „главните“ актьори, но гризнаха дръвцето/, а ние продължавахме. Тогава написаха, че ще сме до декември. Всички си правеха сметка без огромния фондом, който набираше скорост. Еда и Серкан се влюбиха, единият си призна, че е луд по „годеницата си“. Обаче на нас вече това не ни стигаше. Какво се случваше в реала? Ми важно ни беше. Гледахме ги как се гледат като мароци на покрив по време на пълнолуние, но нищо. С днешна дата се радвам, че са ни карали да мечтаем. Сега знаем – вече са били влюбени и са омесили плодовете и зеленчуците, а дали са сложили лещата във фурната, историята мълчи.
BellЗа тази нощ до тук, но ще продължа. Надявам се, че не съм ви отегчила. Все пак всички сме в кацата с плодовете и зеленчуците. С усмивка и благодарност към всички.
Аз, st_ina, но под прикритие.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 01:02 от st_ina

# 500
  • София
St_ina, ако знаеш с какво удоволствие те прочетох. Смях се от сърце. Всичко си беше точно така, както си го написала.
А сега вижте, какво открих пък аз. Ма те хората, затова са измислили поговорката "Шило в торба не стои". Ще ми се правят на "само приятели". Обаче им свалям шапка. Колко месеца никой не успя да ги хване в крачка. Това папараците направо да си скъсат дипломите. А през това време двамата са се промъквали като ятаци. Но все има някой, който ще те види на местопрестъплението. Ето го и доказателството.  Обърнете внимание на това кратко видео, как Керем се опитва да прикрие с тяло Ханде. Пишат че видеото е от преди една година. Значи някъде през м.септември. Започва да се разплита интригата.

https://twitter.com/foreverhandemiy/status/1440419865500667910

# 501
Линде, видеото е от снимките на 12 епизод. Папараците бяха дошли на сета и се опитваха да уловят нещо пикантно. Беше си пикът на въпросът: Ашк вар или ашк йок? Фендомът въздишаше какъв джентълмен е Керем бей и как пази дамата от досадните папараци. Satisfied Хубави спомени, но сега като са заедно е още по-хубаво. Gift Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 502
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и Честит празник! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен празничен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 503
Честит празник и от мен!

Да видим днес ще ни изненадат ли приятно Ханде и Керем

# 504
Тази година настъпването на есента съвпадна с Денят на Независимостта 🇧🇬

Ина, чакам продължението на историята. Nature Dizzy

# 505
Добро утро ! И честит ви празник. Бъдете горди че сте българи.
А и днес е деня на на поредния епизод 2 чакам го с нетърпение. А ще има ли лайф. И да попитам отново ще се преведат ли на бг фраговете към днешния епизод?

# 506
Малко инфо (клюки) от мрежата - с Гугъл Wink

* "Според испанския телевизионен канал Divinity, звездата от сериала Sen Çal Kapımı Керем Бюрсин скоро ще пристигне в Испания. Властите на испанския остров Гран Канария поканиха турски актьор да вземе участие в парада на седмицата на ветроходството, който ще се проведе на 21-24 октомври.
На 19 октомври, Международния ден срещу рака на гърдата и Съветът на Гран Канария ще организират парад на солидарност във формат за писта, който ще представи колекции, адаптирани към физическите ефекти на рака на гърдата върху жените.
Керем ще бъде представен като посланик.
По този начин те се надяват да повишат интереса към събитието и да подобрят международния имидж на острова, като осигурят приток на туристи. Спомнете си, че Керем току -що се завърна от пътуване до Италия, където беше гост на програмата Verissimo."

* "Ханде Ерчел е започнала своето обучение онлайн. Първи и втори семестър ще се провеждат под хибридна форма, така че младата звезда на Турция няма нужда да пътува. За момента не се съобщава, къде е решила да продължи образованието, за да няма спекулации."

* "Ханде Ерчел води преговори с една от водещите международни дигитални платформи, която би искала да получи актрисата за новия си проект.
Според уважаван източник, Ханде може да стане партньор на един от основните актьори на платформата и това ще бъде много красив дует. Това не е Керем Бурсин. На актрисата са предложили роля в стил "момиче на Джеймс Бонд".
Дали Ханде е съгласна или има други намерения, ще разберем съвсем скоро."

# 507
Азисия, за трети път има опасност въпроса ти да увисне без отговор затова ще се опитам доколкото е възможно да дам някакъв Stuck Out Tongue Winking Eye
Епизодите решиха момичетата да ги преповтаряме в сряда. С цел забавление слагаме и фраговете, озета, снимките към епизода. Но реално всичко това ни е познато. Включително и фрагманите. Преводачките се включват по-рядко и честно казано подозирам, че няма да им се превежда нещо вече видяно.

# 508
Здравейте да пи пожелая прекрасен ден макар и мрачен
Снощи Ханде е била на ревю и с нея са били Рейчъл и Ясемин приятелките на Керем
https://twitter.com/i/status/1440402371629051904

една година от тези сторита

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 10:31 от sani1212

# 509
  • Dupnica
Привет и Честит празник !

Sparkling Heart Продължават нашите герои да ни държат и да поддържат темпото на коментарите ни!
Ина, четох с удоволсвие, спомени от една луда година! Flowers Hibiscus Благодаря ти!
Злати, добре дошла в групата на влюбените! Cupid

До довечера, момичета!
Прекрасен ден! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт