Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 769
  • 740
  •   2
Отговори
# 510
Ето  това е  първия лайв 25.06.2020г

# 511
Simple Smile

А за лайфовете, според мен на Керем толкова много му личи. Изобщо не мисля, че и е дал време. Атаката е от рано започнала.

Добре дошла, zlati_ru. Питай на воля. Отговори имаме за всичко. Satisfied

Че Керем е бил впечатлен още от началото, говори изяденото половин кило сливи при посещението на Ханде в офиса му... Притеснен е бил Керем, развълнуван и се е чудел как да скрие емоциите си.. Поувлякъл се е в яденето на сливи Simple Smile , без да подозира, че вълнението му няма как да се скрие, а напротив, ще премине в стомашни болки, които неминуемо ще съкратят времетраенето на проведената среща...Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 11:17 от mury9

# 512
Честит празник! Flowers Hibiscus

# 513
Simple Smile
А за лайфовете, според мен на Керем толкова много му личи. Изобщо не мисля, че и е дал време. Атаката е от рано започнала.

Добре дошла, zlati_ru. Питай на воля. Отговори имаме за всичко. Satisfied

Че Керем е бил впечатлен още от началото, говори изяденото половин кило сливи при посещението на Ханде в офиса му... Притеснен е бил Керем, развълнуван и се е чудел как да скрие емоциите си.. Поувлякъл се е в яденето на сливи Simple Smile , без да подозира, че вълнението му няма как да се скрие, а напротив, ще премине в стомашни болки, които неминуемо ще съкратят времетраенето на проведената среща...Simple Smile
Сега като ми го припомни това, дали да не върнем лентата още назад. За момента, в който научава, че Ханде има предложение за друг проект и се колебае дали да приеме? "Ханде, не ми го причинявай. Тръгнахме по този път заедно и ще го извървим заедно." Simple Smile И то взе, че така и стана. Sparkling Heart

# 514
Ханде

Керем  в списание Dreamers
 Десет неща, за които може да не знаете за Керем Бурсин

# 515
  Че Керем е бил впечатлен още от началото, говори изяденото половин кило сливи при посещението на Ханде в офиса му...
Всеки път като прочета за количеството сливи ми е доста странно и ми се струва  невъзможно, Joy но щом е така то ще взема да се замисля относно любовта от пръв поглед Joy

# 516
Преводът с Гугъл:
„Факти за Керем Бурсин, които вероятно не сте знаели“

Червена коса, светла кожа, леден вид, но мило сърце се крие под дискретен образ.

Керем Бурсин - главният герой от поредицата Sen Çal Kapimi  (в Италия тя излиза под името „Love is in the Air“), заедно с годеницата си Ханде Ерчел (в телевизионното шоу Edа Yildiz) въплъщава образа на екрана на хладнокръвен бизнесмен, обсебен от контрол. Неговият герой и самият актьор са откраднали милиони сърца по целия свят. Пронизващ поглед, заразен смях, както и индивидуалност и здрави принципи са това, което ни привлича при него.
И така, десет факти за Керем Бурсин, които вероятно не сте знаели.
1. Той е гражданин на света.
Поради работата на баща си, Керем през цялото си детство постоянно променя градовете на пребиваване, както и държавите и континентите. Семейството му живее в Шотландия, Малайзия, Индонезия и Обединените арабски емирства, като накрая се установява само в САЩ. Поради тази причина той е много привързан към близките си, за него те са неподвижната точка от активния му живот.
2. Обича да се шегува.
В мрежата ще намерите много видеоклипове с шегите му на снимачната площадка. Любими „жертви“ на Керем на снимачната площадка бяха, освен Ханде Ерчел, Елчин (Мело) и Аликан (Сейфи)
3. Той е известен феминист.
Керем е начело в борбата за правата на жените. От няколко години той прави опити да окаже натиск върху патриархалното общество. Той предпочита да използва феминистката версия на „womyn“ вместо английската „women“, като по този начин подчертава независимостта на жената от мъжа. Ако забележи сексистки сцени в сценария, той не ги одобрява, а вместо това винаги предлага алтернатива.
4. Измисли нова дума.
Керем измисли думата Аманим специално за приятелката си Ханде. Той я нарече за първи път през март 2021 г., когато тя публикува история на IG за подготовката за снимачния ден.
5. Обича спорта.
Керем обичаше плуването и лакроса.
Той също е голям фен на бокса. Една година Керем се боксира за ролята на Али Смит, главният герой на филма "Градът, който те следва"
6. Сливите са неговата страст.
След тримесечно блокиране поради пандемията, Керем и Ханде се срещнаха за първи път, за да обсъдят сценария. Според турската традиция пили чай, а след това той решил да изяде любимите си сливи.
Двадесет минути по - късно срещата трябваше да бъде прекъсната по очевидни причини.
Ханде коментира този факт и каза, че не е очаквал толкова бърза стомашна реакция.
7. Мечтаеше да стане музикант.
Докато беше в гимназията, Керем имаше музикална група и мечтаеше да се посвети на пеенето. Концертира през уикендите и пише песни. По това време Керем посещава уроци по актьорско майсторство и учи в колежа Емерсън в Бостън, специалност маркетинг и комуникация. Но с течение на времето нещо се промени вътре и той тръгна по различен път.
8.  Изгонен е от кръчмата.
Той е запален фен на турския футболен отбор Галатасарай. Веднъж, докато все още живееше в чужбина, Керем дойде в кръчма, за да подкрепи любимия си отбор и се оказа единственият турски фен. Тъй като екипът му спечели и той не можа да сдържи радостта си сред лошо настроените английски фенове, той беше изгонен от институцията.
9. Неговите мании.
Определена последователност от процедури под душа. Шампоан-сапун-балсам-многократно бързо сапун.
Освен това той има мания за духове. Той пръска по ръката си три пъти, разтрива ръцете си и след това тича по задната част на главата и раменете, образувайки буквата Х в движения.
10. „Той има куче на име Хектор.
Керем е много привързан към своя йоркширски териер, Хектор, и го показва често в IG. На 21 март 2021 г. в Twitter беше поставен рекорд от 51 800 туитове, посветени на Хектор.

Височината на Керем е 179 см.
Първият му филм, четвъртък, излиза през 2006 г.
Той е фен на Игра на тронове.
Тренира редовно, но не отбягва бързото хранене.
Любимият му цвят е черен
Десет неща, за които може да не знаете за Керем Бурсин

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 16:53 от mi_si

# 517
Благодаря за превода, прави ми впечатление, че чуждестранната преса смята Ханде за годеница и така я и нарича. Имам предвид Бразилия, Италия, Испания. Да не би да са сгодени а аз да съм пропуснала?

# 518
  • Кърджали
Те ако се сгодят официално, ще се вдигне такава олелия из медиите, че и на Марс ще разберат 🤣

# 519
  • София
Като сме започнали с подробности около Ханде и Керем, нека да продължим!
Цитат
27-годишната Ханде Ерчел и 34-годишният Керем Бюрсин, известни като Еда и Серкан в "Love Is In The Air" (оригиналното заглавие "Почукай на вратата ми"), се превърнаха в една от най-популярните двойки на екрана и всеки уикенд те заемат световни актуални списъци с теми, тъй като поредицата им се излъчва в Турция всяка сряда.
Веднага след като шоуто излезе, хиляди фен-профили бяха създадени в Twitter и Instagram.
Оттам техните фенове споделят съдържание и милиони лични снимки на актьорите  дотам, че верните им последователи знаят отлично техните вкусове,  хобита и всеки сантиметър от тялото им.
Следователно феновете с орлови очи не са пренебрегнали скрития аспект в любимите си актьори, който не се появява в поредицата: техните татуировки.
Истината е, че всеки от тях  има по една татуировка, импрегнирана върху кожата им, но те никога не са били видими на екрана.
Поради изискванията на сценария Ханде и Керем не могат да покажат оцветената си дерма и още по-малко да изложат отблизо тези „рисунки“.
От това следва, че продуцентите и режисьорите на шоуто не разбират, че показването на татуировки на актьори в средата на историята ще бъде полезно за сюжета и това ще промени профилите им, които са им дадени на техните герои.
Татуировките,  които всеки от тях показва в реалния живот, биха могли да бъдат перфектно избрани от техните екранни герои Еда и Серкан, защото те са тясно свързани с техните личности. Ханде има летяща пеперуда на врата си. Това мъничко същество представлява не само женственост и деликатност, но и символ на еволюция и метаморфоза. Следователно това значение може лесно да се свърже с историята на героинята на Ханде, която е голям любител на цветя и животни.

От своя страна Керем има  изписана мисъл  с вечно черно мастило на долната част на лявата си ръка. Това са думи на османски език, това е стихотворение на Руми и означава „Или си такъв, какъвто си, или изглеждаш такъв“. Това е изречение, което млад мъж носи, за да не забрави същността си и да не бъде нелоялен към себе си или към близките си.

И двете татуировки перфектно пресъздават начина им на съществуване, какъвто е случаят с татуировка, която се появява в много случаи на екрана през цялата поредица. Това е една малка звезда, която Еда носи на дясната си ръка и това е единствената татуировка, наблюдавана в Sen Cal Kapımı. Но този дизайн е фалшив и трябва да бъде рисуван от гримьорският екип всеки път, когато Ханде отива на снимачната площадка. Тази звезда има специално значение в сюжета, тъй като фамилията на Еда е Йълдъз - звезда на турски език. Това не е истинското име на младата жена, защото тя и леля й е трябвало да  го променят, за да избягат от злата си баба. Затова всеки път, когато си спомня миналото си,  се вижда как Еда гали татуировката си.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 16:35 от БлагаВест

# 520
Линде, благодаря ти, беше ми много интересно

# 521
  • София
А Керем въобще не спира да работи. Той и неговата продуцентска къща са дали едно силно рамо на този филм, който се нарича "Всичко за брака". Пожелаваме му успех и все по-добри продукции да излизат от неговата продуценска група.

# 522
Само като информация - от както в нашия канал в Ютуб започнаха да качват клипчета и на друг сериал, абонатите ни паднаха от 2,66 млн. на 2,59 млн. (защо го правят не ми е ясно ...., само ние губим)

# 523
Татуировката на Ханде не знам, но тази на Керем не я заличаваха в сериала Thinking Колкото и да не ги обичам по принцип много ми харесва неговата - и надписа, и мястото на което е разположен.
Щях даже да помоля Бро за нещо свързано с татуса на Керем, но когато е по-редовна...

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:20 от Margarita N.

# 524
  • Кърджали
И на Ханде се е мяркала в кадър, поне такъв спомен имам. Не са я крили умишлено.

Новият сериал е на същата продуценска къша - мф япъм. Може би зсради това. И при други канали се е случвало да промотират ное сериал на страницата на друг вече успешен (приключил или не все оше) сериал на една и съща придунентска къща. Не е нещо ново.а намаляването на броя нс абонатитенможе да е свързан и просто с факта че сериала свърши. Аз също лично спрях да следвам доста хора и странижи, които не са ми пак па толкова важни след йато приключи сериала. Ненсъм се отписала от канала в ютуб, но понеже не съм влизала в него от много време ь а и гледам поне десетинс други канали на други сериали вече почти не ми показва клипове от SÇK на стартовата страница на ютуб.

Общи условия

Активация на акаунт