Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, аз ви открих днес съвсем случайно. Изгледах 1 еп., където сте пуснали линк и с нетърпение очаквам 2 еп. Аз не съм гледала сериала, само отделни фрагове и клипчета в ютуб, така че за мен ще бъде нещо ново.
Но Керем и Ханде ме спечелиха и вече нищо не може да ги замени.
Само да попитам утре нали ще пуснете линк, че не знам дали ще мога да се ориентирам.

# 481
Ново е, от рекламата на Керем за БМВ. Снимките са от  IG Simple Smile
Това ново старо ли е, много му къса лимбата на Керем... аз пък си искам моя лайф, той,тя, то и куч 🤐

# 482
Забравих да попитам, как публикувате снимки?

# 483
Прекрасна Ханде

# 484
Имате ли информация, защо няколко профила с много последователи в Туитър, които открито поддържаха нашия сериал и постоянно споделяха информация от 2 часа, профилите им не съществуват. Като например - luca, alenaSCK, SCKbr_news има и други?

И на мен ми направи впечатление същото. Следвах  например Lukas и още 1-2 , но вече не съществуват . Днес бяха писали, че имало информация че Мирай ще изпълнява гл. роля във филма с Керем. Беше коментирано , че евентуално Керем е сгафил/т.е. се е изпуснал/ и  това е евентуалната причина да побърза да изтрие последването. Скоро ще стане ясно ,  тъй като беше съобщено, че трейлъра ще излезе в края на септемри. Малко остана

# 485
zlati_ru, здравей! Мобилна или настолна версия на форума ползваш - за да ти отговоря как се прикачват снимки.

Миси, на този етап (лайфа от 17.08. м.г.) не са смесени още плодовете и зеленчуците според мен. Рано е. Керем е хлътнал, но бавно и търпеливо чака да разбере дали чувствата му са споделени. Ханде заради скорошната раздяла с Мурат се старае да не прибързва и се опитва да убеди себе си, че с Керем са просто добри приятели. Приятели, но необяснимо и за нея самата изпитва привличане и търси близост. Говоря все едно съм била очевидец на случващото се  Joy

# 486
От телефон - мобилна, благодаря ти предварително Margarita N.

# 487
Wink
Джанер хареса снимката на Керем

# 488
Извинете за невежеството, но кой е Джанер?
Каква му е връзката с Керем, че е важно, че му е харесал снимката.
Аз имам да чета назад хронологията ви, но това ще го направя утре. Така че се извинявам ако задавам тъп и неуместен въпрос.

# 489
Здравейте момичета, докато ви има вас, 

и сериала го има за мен.

Благодаря ви, страхотни сте. Two Hearts Flowers Hibiscus Grinning

# 490
# 491
  • София
Марги и ти като Керемчик без да искаш се издаде.  Имаш информация от извора, а сега се опитваш да ни пуснеш по пързалката.   

Според мен нещата вече са в началната фаза на свалката. И двамата са малко превъзбудени.  Както спомена Маргото, Ханде е много предпазлива. От една страна е много рано да се афишира след раздялата с Мурат. От друга страна започва да хлътва, но не смее да се отпусне. Опипва почвата. Иска да го опознае.  Знае, че веднага ще започнат да я критикуват. Ще я обвинят, че заради Керем е оставила Мурат. Също така, тя не го познава, какъв е като човек. Страхува се да не се влюби, а после да се повтори историята с Мурат. Сложно!
Керем се вижда, че е хлътнал, но той е от този тип, който действа изчакващо. Обикаля търпеливо около жертвата. Скъсява все повече разстоянието от нея. Опитва се да я примами.  Но въпреки това не действа напористо. Чака да се увери, че "жертвата" му сама ще се хване.
Видях за малко и Ситаре. Сега, като знаем, че тя е с Мурат ми стана интересно нейното поведение тогава. Направи ми впечатление, как на един въпрос от фен, кой според Ханде е най-интересният образ. Тя съвсем чистосърдечно и искрено  каза, че образът на Фифи е един от интересните. Каза и за Мело. Въобще в този период те са в прекрасни отношения. Кой тогава е могъл да предполага как ще се развият нещата една година по-късно. Ето затова животът е непредвидим и интересен.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 23:01 от БлагаВест

# 492
Джанер е съпруг на сестрата на Ханде - Гамзе . Те са влогъри и родители на Мави , любимата сладка племенница . Много сладко семейство , избрало да показва живота си в Инста , но пък през тях разбираме и много от личния живот на Ханде . Сестрите са си много близки и споделят живота си .

# 493
Чудна ни е двойката. Sparkling Heart Не че нещо, но другите пасти да ядат. Smiley

А за лайфовете, според мен на Керем толкова много му личи. Изобщо не мисля, че и е дал време. Атаката е от рано започнала. Тя си каза на един от лайфовете, че постоянно я пришпорва един вид. Отначало е притеснен по време на снимките на първи епизод. Бях поствала кратко клипче с тях. След това започна нападението. Призна си на лайф, че остава и след заснемането на неговите сцени. Не искаше да си тръгва от сета, щом тя е там. На клипа от Hello, каза че Ханде бързо си тръгвала след снимки. Направило му е и това впечатление. Знаем и всичките му номера, пя песни, скейтборд кара, басове се хващаше, балони пука, опитваше се да я стресне... Какво да го правим, влюбен и закачлив. Smiley И при Ханде си личеше, но определно по-съумяваше да се владее.

Добре дошла, zlati_ru. Питай на воля. Отговори имаме за всичко. Satisfied

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 22:05 от midnight__sun

# 494
Злати /надявам се може да се обръщаме така към теб/, начина за качване на снимки от мобилна версия е следният:

Скрит текст:
В полето за писане избираш това

После Прикачи от устройство и накрая Потвърди.

Не знам обясних ли добре, но като изпробваш сама ще се справиш.

Ти пак прочети архива щом имаш желание, но не се притеснявай да питаш каквото те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт