Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Има ли промяна в часа на излъчване на епизода утре? За един приятел питам Rolling Eyes
А лайф преди епизода ще има ли? Thinking

# 451
Би трябвало да има лайф, но по непотвърдени източноци близки до Керем и Ханде няма да са заедно. Той ще се включи от спорната зала, а Ханде от дома на Гамзе, където бави Мави, очертава се голям купон ако малката вземе думата и започне да обяснява за аби Керем и кюпека

# 452
Марги, дълго "дълбах", за да намеря превода в предни теми, много моля 😆
Налбантова рядко бърка, случва се, но е рядко... Като слънчево затъмнение, плюс лунно и Меркурий трябва да е в стационарна фаза, а Юпитер трябва да е ретрограден 🙄
Добре де, склонна съм да се съглася. Скромните ми наблюдения сочат, че Налбантова не говори непроверени неща. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 453
Радвам се ,че пиша в тази група , карате ме да се усмихвам Grinning Heart ( и другите ми 3 групи са чудесни , жалко ,че темата за Берен е малко вяла , тя не се е снимала в тв сериали отдавна , друго си е да ти влязат в къщата за 1-2 години , нали ? ) Но наистина сме си луди , обаче в хубавия смисъл Smiley
Нещо за душата Simple Smile

# 454
Ако намерим човек, който да "изиграе" Керем, може и да се направи лайв.
Доста мераклийки има в темата, които ще заемат мястото на Ханде, но коя да е Керем не се е чуло...
Аз си избирам да бъда Хектор 😏

# 455
Ако намерим човек, който да "изиграе" Керем, може и да се направи лайв.
Доста мераклийки има в темата, които ще заемат мястото на Ханде, но коя да е Керем не се е чуло...
Аз си избирам да бъда Хектор 😏
Ха-ха , нали знаеш Керем колко гушка Хектор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
Сега пък и лайф Joy

Аа, без такива, тембъра на Керем е неподражаем. Ще уговаряме него да се включи, друго не бива...
Фили, а така, кажи й. И аз си го помислих Joy

Тази руската песничка балсам за душата направо Heart Eyes

# 457
Организацията за утре вечер е готова Tada Wink

Керем започна да следи неговият американски мениджър Clifford Мъри и актриса Miray Daner

Ново от Керем Wink

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:23 от mi_si

# 458
Бройте и мен за утре вечер

# 459
Миси, Miray Daner докато я последва, набързо я отследва. Каква ли е причината? Thinking

Мави е голяма сладурана. Relaxed

https://twitter.com/vi_vi_sue/status/1440210766884339716

А Азул пак е под прицел. Satisfied

# 460
Керем е подписан сега само на  американския си мениджър не следва Miray Daner

най -популярните двойки на Somera за седмицата

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 14:19 от sani1212

# 461
Сутринта се коментираше, че младата актриса ще участва в предстоящия проект на Керем и затова я е последвал. Но какво е станало по-късно все още не се съобщава ..... има време ще стане ясно Wink
Миси, Miray Daner докато я последва, набързо я отследва. Каква ли е причината? Thinking

Ново от Керем Wink

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:00 от mi_si

# 462
Имате ли информация, защо няколко профила с много последователи в Туитър, които открито поддържаха нашия сериал и постоянно споделяха информация от 2 часа, профилите им не съществуват. Като например - luca, alenaSCK, SCKbr_news има и други?

# 463
От стори на Керем. Той май и певец ще се извади. Още една негова заложба.

А утре кога започва епизода? В колко часа? За да се уредя да де включа?

# 464
От сторито на Керем, разпява се утре за лайфа,  при директното включване ще пее приспивни песни на Мави и Азул, че след тренировка терена за леля да е свободен.🙃 И мила картинка, Керем аби пее вдъхновено за малки зайчета и любов, Азул вие в свой стил, Мави ентусиазирано приглася на кучето и певеца колкото и глас държи, а леля Ханде се залива от смях. Съседите се чудят полиция ли да викат или папараци 🤪😜

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 17:21 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт