Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Нито нейната са крили, нито неговата.

# 526
  • София
Ровех се в интернета и изведнъж попаднах на едно видео от 2020г. То е относно прословутата изневяра на Серенай с Джем Йълмаз на Керем, през 2019г.
Момичета не ме съдете          но гледах, гледах, гледах...
даже и очила си сложих. Исках да си дам за себе си някакво разумно обяснение, защо това момиче е предпочело този, меко казано, нелицеприятен чичко пред  толкова харизматичният и красив Керем.  Е, повярвайте ми, не можах да си отговоря. Във видеото е и прословутото пожелание на Керем  за щастие, към двойката.
Серенай, с един куршум  е уцелила в сърцата двама. Единият е попаднал в сърцето на годеницата на този Джем, а другият в това на нейният Керем. Може би затова тази връзка просъществува само една година. През м.ноември 2020г. Джем я заряза, така както заряза годеницата си. Казали са, че няма как да градиш щастие върху нещастието на други хора.
На мен най-много ми стана мъчно за Керем.  От друга страна пък се радвам. Как иначе щяха сега да са заедно с Ханде. Дето казват хората "Всяко зло за добро".

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 11:05 от БлагаВест

# 527
Здравейте на всички и честит празник.
Момичета благодаря ви за всичко, Маргарита специални поздрави за помощта.
На мен това ще ми е трети турски сериал, 2 с бг аудио по ТВ („Свободен дух“ и „Любов под наем“),а този ще го гледам с вас.
Та в резюме, какво разбрах (прекалено много имам да наваксвам с инфото, те темите били по 50 стр., а вие сте на 103)
Ханде ходи с Мурат, за когото е сгодена но разваля сватбата и тръгва с Керем, който пък е ходил със Серенай, която му изневерила с някакъв грозник. Мурат обаче на два пъти също изневерил на Ханде.
И сега Ханде и Керем живеят заедно в някаква розова къща и гледат няколко кучета, едно от които е дала на сестра си, която има дете и мъж.
На кратко това разбрах, с подробностите имам да наваксвам доста.

# 528
Бамбинки след малко започваме Wine Glass
Време е за парти Tada

За да се движим заедно отново предлагам да стартираме в 20.00 часа Wink
Ето и линк за еп. 2:
https://www.vbox7.com/play:41b9260ba5
https://playtube.tv/watch/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D … pIqQkH77pLvW.html
и в ютуб, ако някой иска оттам Wink

# 529
Злати, ами бързо схващаш, има тук-там някоя неточност като за кучето например. То си е на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye Сега и имената остава да навържеш и всичко точно.

# 530
Кой епизод беше наред тази вечер? Съвсем забравих... Но пък прочетох, че след епизода ще имаме фраг бомба, така че ще си изчакаме търпеливо и рекламите... Лайфа започна ли? Въпроси само от мен, но нещо не съм в час днес с мамата Rolling Eyes

# 531
Маргарита, ако не ти е проблем може ли да се обръщам към теб с Марги?
Аз уж записвах на лист да не ги объркам, че трудно им запомням имената все още. Хектор (ако не му бъркам името) е на Ханде, но ги е издал и затова е "нещо като наказан".
Извинявам се предварително ако ви досаждам, но наистина се опитвам да научи максимално бързо много информация, за да съм в крак с вас. Даже си записвам за да не объркам нещо.
Но 20 часа ще съм на линия на лаптопа.

# 532
И аз съм на линия, приготвих си пуканки и само чакам да настъпи момента.

# 533
2 еп., Славена. Има и линкове по-нагоре. Лайф нямало да има разправят Smirk
Аз до ден-днешен не съм поправила грешката и още не съм изгледала целия първи епизод, но пък втори също е добър като за начало Joy

Злати, може, разбира се. Повечето така ме наричат, с малки изключения. Wink
Хектор е кучето на Керем, но не е лъжа, че ги издаде преди да стане ясно дали са заедно. Споделяй, не се притеснявай.

# 534
  • Dupnica
Тук съм и аз, готови за годеж / фълшив/
Хайде да започваме!

# 535
  • София
Момичета на линия съм точно в 20:00 часа с втори епизод на СЧК.

Злати Хектор е кученцето на Керем.

# 536
Започваме, приятно гледане на всички Wink

# 537
  • София
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi

Слагам един линка за 2 епизод, от който аз гледам. Приятно гледане момичета и до по-късно за коментари.

# 538
Ок, ще си коригирам записките. Благодаря още веднъж.
Докъде се докарах, заради някакъв симпатяга да гледам турски сериал в сряда вечерта, вместо да изляза с приятели. А най странното, че изобщо не съжалявам.
Но наистина е много хубав и голям сладур, блазе и на Ханде

# 539
Прави ли ви впечатление колко по-слабичка е Мело, отколкото в края на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт