Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Не, аз няма да бързам (и без това нямам грам свободно време) ще го гледам с вас, всяка сряда. Ще ме гризе любопитство, но ще трая, така ще си каля нервите.
За да ми е интересно , май си мисля, че е по-добре да не чета темите в архив.
Ако нещо не ми е ясно ще ви питам, ако сте в настроение ще ми отговорите, ако не - здраве да е

# 556
Този Ерден - стана световноизвестен с нищоправене

# 557
Ако тръгнеш да четеш архива точно сега хем ще разбереш какво се случва в епизодите преди да си ги изгледала, хем страхотните анализи, на които ще попаднеш ще те разсеят и ще забравиш какво точно си търсила. Питай смело и пиши за всичко, което те вълнува, Злати. Не хапем Joy

# 558
Винаги има кой да отговори, темата ни никога не спи. 😄
Но назад наистина има много добри анализи и гледни точки.

# 559
Марги, аз по принцип на VOYO гледах "Свободен дух" по една серия на ден, понеже нямах много свободно време, така че сега даже си мисля, че ще ми е още по-интересно по една серия на седмица - тъкмо да я осмисля. Май няма да чета архива, докато не приключа със сериала.
Даже сега ми е малко странно да я гледам от лаптопа, а да пиша от телефона, никога досега не ми се е случвало такова нещо, странно е, но е някак си много вълнуващо.
А досега си мислех, че Баръш е секси...., лъжа, истината е в Керем... Боже ще го сънувам довечера.

# 560
Все някоя ще е в настроение да ти отговори, споко.
Аз сега ходих да търся превод на първия договор, но нещо трудно ми идва и ще продължа ровене на свежа глава.
Ако сега се зачудиш "Как така първи договор"... Ще има и втори, но по-късно. Ще гледаш бавно 😆
И пак - споко. Тук се случваше да се гледа от едно устройство, да пишеш от друго и за всеки случай да е пуснат и на 3то устройство 😆

Пс: И имай предвид, че някои булки "хванаха" по време на сериала. Не знам на колко години си, но... 🤔 Да си имаш едно наум 😏

# 561
  • Кърджали
Имаше, имаше снимка на договора.Май Айше я беше пуснала в Туитър. Но се завъртя за кратко. Помня щото помня колко се дзверих в снимката да разчета дребният шрифт с който беше изписана.
После някой беше снимал и част от втория договор, ама него беше много да се разчете, че Серкан тогава от телефона четеше онзи роман.

# 562
Наистина е много странно, да си призная честно мислех, че бг мама вече е демоде и в историята, а в момента съм в "матрицата" дори си направих профил и тази вечер съм зарязала приятелите си за да гледам Керем и Ханде в сериал, който по принцип мога да си пусна по всяко време. Но не съжалявам и смятам да си го направя традиция, като казвате вие.
Керем и Ханде откога са интимни?
Да допълня на 21 г.  съм.

# 563
Алекс, помня неща от рода на - Да го придружава еди къде си, да ходи на доктор еди кога си. Да се държи прилично(ако не фантазирам)... Някакви такива роботски неща, присъщи на оня от 50 нюанса сиво 😆

Злати, ооо, кака си значи. Ами.. Имай си обеца на ухото 😆 Бъзикам се, ще свикнеш с тези ни приказки.

# 564
  • Кърджали
Намерих снимката на договора, ако ви е любопитно после като сложа децата да спят ще го преведа

# 565
Ако ви попадне и не е проблем ще го постните ли, така за обща информация, че малко ми е любопитно.
Мацки, благодаря ви за топлото посрещане

# 566
  • София
Наистина е много странно, да си призная честно мислех, че бг мама вече е демоде и в историята, а в момента съм в "матрицата" дори си направих профил и тази вечер съм зарязала приятелите си за да гледам Керем и Ханде в сериал, който по принцип мога да си пусна по всяко време. Но не съжалявам и смятам да си го направя традиция, като казвате вие.
Керем и Ханде откога са интимни?
Да допълня на 21 г.  съм.
Предполага се че през м. октомври ще направят 1 година.

# 567
Алекс, много благодаря предварително, и на мен ми е много любопитно. Месеци съм търсила и никога не съм открила точно за какво става въпрос.
Намерих снимката на договора, ако ви е любопитно после като сложа децата да спят ще го преведа

# 568
Винаги има кой да отговори, темата ни никога не спи. 😄
Но назад наистина има много добри анализи и гледни точки.
Липсваш ми, МагийКЕ, къде се губиш Kissing Heart Kissing Heart
Пробвах с това обръщение, но не става. Просто Магия. Purple Heart

Налбантова, аз помня твоя вариант на договора, но точките в истинския - не Satisfied

Не мога, хора, още след първите 10 мин. се отказах. Тая работа не е за мен. Да гледам през едно устройство, да пиша през друго и разни гласове в съседната стая да ме разсейват. После може да го изгледам на спокойствие, че много хубави моменти имаше... Еда като го награби Серкан пред изумените погледи на всички, времето сякаш беше спряло и погледите, които си размениха двамата... Като я заведе в дома си и я наблюдаваше докато се радва на Сириус. Скандала в офиса и покупката на пръстена. Аз тогава се разтопих просто Joy Кога успя да опознае душата й...

# 569
Благавест, благодаря ти, че те готови за брак направо.
Налбантова, ти по-малка ли си?
Пръстенът е много хубав. Като за такова цвете като Еда. Голям романтик е този Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт