Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Керем отдавна си кара БМВ, точно защото ги рекламира, но вече марката и модела не знам , хич не разбирам от коли Joy така като ги гледам хич не мога да разбера дали са еднакви Joy той и Серкан смени няколко коли в сериала Joy
Със сигурно в гаража си Керем има няколко коли, поне 1 мотор, и поне 50 скейтборда Joy

# 616
  • Кърджали
По едно време в едно интервю беше казсл че Серкан Болат кара Мерцедес, но Керем Бюрсин кара БМВ. И аз бях останаламс такова впечатление, тъйнде, гледам да не заглеждам коли, които и на сън не мога да си позволя. Пък и не разбирам много от марки
Но сега като питах чичко Гуго и той ми показва бмв като кола на Серкан Болат

# 617
# 618
Обикновено , когато рекламират една марка , карат колата както Юрген Клоп кара и Опел . Те сигурно им ги подаряват

# 619
  • София
Продължава промотирането на Керем Бюрсин за участието му във Верисимо, тази събота. Този път рекламирането идва от италианския Фен-клуб на Керем.

# 620
  • София
Бързо да се намеся по повод колите на Керем и на Серкан - поправям Алекс, това, което беше казал в интервюто, касаеше него и Ханде, защото тогава ги дебнеха двойка ли са или не, в чия кола се е снимала Ханде и тем подобни, затова той каза, че Ханде има Мерцедес, а той - БМВ. Иначе Керем има 3 коли, поне с 3 е засичан (като негови) - един джип, марка Сузуки май беше, прилича малко на Мерцедес G класа, такъв квадратен, груб, като от конструктор Лего ми е; едно спортно, двуврато БМВ кабрио (прилича на това на Серкан, но не е същото); и един джип БМВ, ще ви излъжа дали беше х4 или х6, едно от двете е. А Серкан Болат караше първо БМВ кабрио, по едно време го смени с джип БМВ (за кратко), после Порше, накрая някакъв джип (в последния епизод, когато Еда раждаше). Бях чела статия за колите, оттам знам. Имаше снимки на всяка кола и т.н. Ако я намеря, ще я споделя. Wink

# 621
 И малко клюки:  Керем е изловен от фенове в колата си. До него на задната седелка според тях е "мениджърката "на Ханде . Мирай Данер е от същата агенция. Така че, остава да чакаме.  Спорен ден и хубава вечер https://www.youtube.com/watch?v=aIV_3YMQVZw

# 622
Мерси за инфото, супер си!

От снимките на папараците бях останала с впечатление, че е същото бмв, но е твърде възможно наистина да е просто подобен модел.

Бързо да се намеся по повод колите на Керем и на Серкан - поправям Алекс, това, което беше казал в интервюто, касаеше него и Ханде, защото тогава ги дебнеха двойка ли са или не, в чия кола се е снимала Ханде и тем подобни, затова той каза, че Ханде има Мерцедес, а той - БМВ. Иначе Керем има 3 коли, поне с 3 е засичан (като негови) - един джип, марка Сузуки май беше, прилича малко на Мерцедес G класа, такъв квадратен, груб, като от конструктор Лего ми е; едно спортно, двуврато БМВ кабрио (прилича на това на Серкан, но не е същото); и един джип БМВ, ще ви излъжа дали беше х4 или х6, едно от двете е. А Серкан Болат караше първо БМВ кабрио, по едно време го смени с джип БМВ (за кратко), после Порше, накрая някакъв джип (в последния епизод, когато Еда раждаше). Бях чела статия за колите, оттам знам. Имаше снимки на всяка кола и т.н. Ако я намеря, ще я споделя. Wink

# 623
Рейчъл ще качи клип от свадбата на която бяха Ханде и Керем

Керем е коментирал че е страхотен този сериал който Джанер снощи гледа

Башак

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 15:26 от sani1212

# 624
  • София
Това клипче е от Италия, от летището. Това е неговата мениджърка Гюнфер. Wink

И малко клюки:  Керем е изловен от фенове в колата си. До него на задната седелка според тях е "мениджърката "на Ханде . Мирай Данер е от същата агенция. Така че, остава да чакаме.  Спорен ден и хубава вечер https://www.youtube.com/watch?v=aIV_3YMQVZw

# 625
Преди една година - 𝟸𝟹.𝟶𝟿.𝟸𝟶𝟸𝟶

Според вас дали има връзка, подобрихме Световния рекорд на сериал на HBO и те купиха правата на Sen Çal Kapimi? Скоро като нищо ще започнат и да се хвалят

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 16:08 от Diamand_007

# 626
Керем и Биге не за пръв път като ги видя един до друг ми приличат на брат и сестра Joy

# 627
Ето за това се притеснявам да пиша , тъй като човек понякога не е инфорвиран достатъчно и може да се подведе по писаниците на някой. Но тук в темата пък има хора,  които могат да ни поправят като Барборанка / нали така мога да се обръщам/

# 628
m@_ri, не го мисли, като сбъркаш някой който е по-наясно ще те поправи. Приели сме се взаимно такива каквито сме и даже да се подвеждаме понякога няма сърдити. Stuck Out Tongue Winking Eye Ако всеки се притеснява да не сбърка, от много четящи няма да останат пишещи.

# 629
  • София
М@ри, въобще не се притеснявай - всички сме се подвеждали по фалшива информация, дори да не сме - никога не си застрахован. Рано или късно ще се случи. Simple Smile Пиши си спокойно. Ако нещо е грешно или неточно, ще се намери кой да те поправи. Без лоши чувства, разбира се. Wink
Ето за това се притеснявам да пиша , тъй като човек понякога не е инфорвиран достатъчно и може да се подведе по писаниците на някой. Но тук в темата пък има хора,  които могат да ни поправят като Барборанка / нали така мога да се обръщам/
Наричай ме Бърборанка, някои пишат и БРО за по-кратко. Както ти е удобно. И двете си ги харесвам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт