Т.е. няма 100% достоверна информация.
Добро утро, прекрасни момичета! 

да ни е честита годишнината! Още си спомням с какво вълнение очаквахме епизода и пак имаше залози сън ли е , не е ли, Еда ще му бие ли шута на Роботчо, няма ли ... аз като вечен песимист бях приятно изненадана от развитието
От скоро използвам доста активно goodreads предимно да чета отзиви за книги и от там видях, че хората са си категоризирали романите в някакви подкатегории. Там за първи път срещнах категорията "slow-burn romance" и ето какво е определението за нея "Романтични романи, фокусирани върху романтиката, водена от характера, където връзката отнема известно време, за да се развие. Тези книги могат да бъдат наистина разпалени, но не и от разнообразието на моментите. Говоря за истински характер и развитие на отношенията по време на историята, която се изгражда, изгражда и изгражда." SCK ми е точно "бавно изгарящ роман" , обичам такива филми, обичам такива книги, обичам да виждам как една връзка се заражда от самото начало и как се натрупва едно напрежение кой ще си признае пръв какво чувства към другия.
И когато дойде този момент е просто ... епично!