Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз нямам инстаграм, в Туитър следя само Керем, Ханде и SCK CAST NEWS. Другите, които следях им блокираха профилите. Днес една дама във фейсбук ми сподели, че профилите за които вчера ви писах са блокирани понеже нашите фенове се изпокарали кои сериали да подържат "Приказка на острова" или "Игра на съдбата", докладвали се един други и сега всички са блокирани.
 Повечето фенове туитвали за "Острова", това изнервило другите и сега всички са изтрити, включително и Лукас, един от най-големите поддръжници на сериала и Керем и Ханде в частност. А той постоянно споделяше новини за ХанКер.

# 586
  • Кърджали
Леле, Туитър било детска градина 😂😂😂😂😂
Аз таю оставих само актьори и журналисти (не папараци) които са ми интересни и изобшо нямам понятие какво става. В Туитър почнах да влизам веднъж седмично.

# 587
Благодаря ви, момичета.
Александра специални благодарности как си го намерила и привела. Невероятна си.
А бе вие сте страшна работа.

# 588
Много, ама наистина много ти благодаря, месеци съм го търсила
Еда, май страда от нарколепсия или нещо подобно. Заспива си тя така от нищото, хубавото е, че Серкан винаги е наблизо да я хване.
Алиджан е актьора, изпълняващ ролята на Сейфи.

Ето снимка на договора. Изкефи ме иначе как го превежда Гугъл.

Превела съм точките със задълженията им

После за вече гледалите може да задам въпрос :Колко от твзи точки НЕ се нарушиха поне веднъж?

1. В продължение на 2 месеца ще се държат като сгодени.
2.Няма да се обсъжда нищо свързано с личният живот?
3.Еда няма да се опитва да се сближава със Серкан без негово позволение.
4.Серкан няма да доскосва Еда без нейно позволение.
5.Незавидимо дали през деня или нощта,винаги щом Серкан поиска Еда ще бъде до него, ще го придружава на всякакви събития в града или извън него.
6.Серкан няма да обижда (наранява) Еда
7.Серкан ще се държи любезно със семейството и приятелите на Еда
8.Когатп една от страните поиска от другият да направи нещо, няма да го пита "Защо"
9.Докато трае този догпвор нито една от страните няма да излиза с представител на другият пол на вечери или срещи.
10. Серкан ще идва при Еда винаги, когато тя го повика.
11.Еда ще тренира редовно заедно със Серкан
12. Серкан ще носи на Еда шоколад винаги, когато тя поиска
13.Еда ще обядва веднъж седмично със семейството на Серкан
14.Серкан ще яде всипки тестени неща, приготвени от лелята на Еда
15.Страните ще посещават редовно контролни прегледи.
16. Серкан ще трябва да прави нещо лудо веднъж месечно, само защото Еда го иска. Еда ще решава каквп ще е това нещо.
17.Еда ще се образова на тема астрономия
18.Серкам ще получи знания за цветята
19.Страните няюа да гледат в очитв освен ако не се е наложило
20 Еда и Серкан няюа да се влюбят един в друг никога.

От каста следвах май почти всички.Но лека полека разчиствам и накрая ще ми пстанат само Хамде и Керем.
Едит Алиджан, Елчин, Мелиса и Ситаре се сближиха при снимките и ощемса при всяка възможност заедно. Та предполагам и сега са заедно със Ситаре на концерта.

# 589
Семейство Gift Heart

# 590
Майката на Серкан защо не излиза от вкъщи?
Какво е преживяла?
(малко жокер, като за приятелче)

# 591
  • Кърджали
Има фобия от излизане навън, след като умира по-големият брат на Серкан Дълга история, лека полека ще я разкрият

# 592
Благодаря ти, приятелче Александра (Може ли да те наричам Алекс? )

# 593
Фраг 1 на еп. 3 с бг. суб.
https://www.vbox7.com/play:fab0b681ac

# 594
Магия, да си го ползвате със здраве новото жилище и много хубави моменти да имате в него. Purple Heart

В Туитър освен Ханде и Керем други не следвам от екипа (май и Айше Кутлу), но аз съм ви споделяла, че съм активна най-вече тук и ако не е темата по-голяма част от нещата ще ги пропускам. В Туитър споделят, но аз често поставям под съмнение кое е истинско от Инстаграм, кое пипнато от феновете...

По въпроса за договора - първата точка я спазиха мисля. Те и сгодените хора могат да се изпокарат Joy А нашите бързо палят, бързо гаснат. Дразнят се взаимно, после търсят начин да изгладят недоразумението и се увличаха прекалено в играта. Чак Енгин не можеше да повярва, че всичко е било лъжа.

# 595
През очите на Керем Sparkling Heart

# 596
До преди седмица си мислех, че Сеньор Иплекчи е най секси турски актьор, днес обаче съм на друго мнение.
Този Серкан Болат е просто невероятен, Ханде е голяма късметлийка, да си го пази, че като нищо някоя хиена ще и го открадне.
Довечера честно ще го сънувам...
Благодаря ви за всичко момичета. Вие сте невероятни и страшно отзивчиви.
Бъдете здрави и много щастливи и обичани

# 597
Как сте , лудитеее Hug Stuck Out Tongue Winking Eye
Внимавайте да не ошашавите новото момиче Злати Grinning
Злати Hug , добре дошла , питай ни всичко , с удоволствие ще отговаряме и за подробности от личния живот на Ханде и Керем и подробности за сериала . Тук сме се събрали много различни момичета , но обединени от любовта ни към ЕдСер и ХанКер Simple Smile
А Налбантова е в пубертета Stuck Out Tongue Winking Eye , ама има лоши помисли от време на време Joy
Щом Ханде ще учи онлайн , значи съм права ,че има вероятност да я видим скоро на екран , нали ? Не знам защо съм си втълпила ,че и двамата ще имат скоро проекти ...
Що се отнася до концерта на Мурат , моля ви се , не убивайте с камъни хората посетили концерта му . Убедена съм , че Ханде не им се сърди Heart
Линде Hug , знам ,че много те е яд ,че Мурат е наранявал Ханде с изневери , но недей да се отказваш от Елчин и Алишан , то и Несли , и Кадир пак са били на концерта му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
А Сатире приятелка ли е с Елчин и Алиджан?
Може тя да им е дала покани? Нали е гадже на Мурат... може да им е уредила безплатен вход и добри места.
Защо да не се възползват и да отидат да се позабавляват? Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз мисля, че Ханде и Керем няма да се сърдят. Твърде готини са и са широкоскроени. А и сигурно имат по-приятни занимания насаме вечерно време само двамата.

# 599
Ей, ама голяма шматка съм, блея с милото Армагедон и изтървах епизод и фраг / Бомбата във фрага каква беше/, поне компанията остава... или поне се надявам....
Някой пита за Биге и Арас, по последно инфо в Гедже от преди 2-3 седмици са се събрли отново, но не знам доколоко е достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт