Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Злати, лелее колко си млада Hug Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще ни свикнеш начина на изразяване, само не приемай всичко насериозно.
Така посрещаме тук, имаш чувството, че винаги си била една от нас Joy

# 571
Добър вечер момичета. Малко закъснях за епизод номер 2, но поне ще си го изкоментирам. Еда направо захапа Серкан с тази целувка. Договорът им направо ме втрешти. Гласи нещо от рода, че Еда трябвало даправи всичко което Серкан иска и по всяко време, да ходят постоянно, когато той имал нужда от нея тя да е на разположение, а от своя страна Еда вкарва клауза , Серкан да не я докосва без нейно желание. Каквито и условия да си поставят, самите те не си вярват, защото без да си го признаят един на друг те вече се привличат, и любовта се разнася около тях във въздуха. Но и двамата са инати големи и естествено си мълчат.
А не разбрах ще има ли и няма лайф?
И да попитам когато има фраг ще се преведе ли на бг защото на турски неразбирам нищо.

От сторито на Ханде , явно е на разходка с кученца.

# 572
Марги, вие сте много гостоприемни, че аз малко се отпуснах и се притеснявам да не прекаля с глупави въпроси. Но се опитвам да навляза максимално бързо в обстановката.
Животът на Керем и този на Ханде поотделно е много интересен и всеки един може да е отделен сериал, а така на двамата е направо филм. И ми е малко трудно да запомня кой с кого е бил и кой какви кучета има. Но ще се постара я да ги запомня в кратки срокове.

# 573
Така като гледам Селин, че се сетих за Биге. Те раздели ли се с Арас или се сдобриха? Имате ли информация?

# 574
Фраг 1  на еп. 3 ще е с бг. суб. Wink

Gift Heart

# 575
Ехеее, много ни глезите, но не се оплакваме

# 576
Марги, ей тук се изгубих, в чистене 😄:

После ще изтрия, не ме цитирайте, моля.
Иначе много ми липсва сериала и вие!! Днес се усетих, че бързам за новия епизод, обаче... епизод няма..

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:12 от Есенна магия*

# 577
Фраг 1  на еп. 3 ще е с бг. суб. Wink

Gift Heart

Много благодаря че ни правите толкова щастливи с тези преводи, страхотни сте момичета, здрави и щастливи бъдете. С нетърпение ще очакваме или очаквам поне за себе си говоря всеки преведен фраг. Да попитам стига да не прекаля с нахалството а случайно има ли преведени фрагове към епизод 1 и 2?

# 578
Алиджан кога и с Мурат се сближи? Хитра лисица, винаги е имало нещо в него, което не ми е харесвало.
Той и Елчин са на негов концерт. Фендома май ще им бие шута. Smiley
Интересно ми е вие следвате ли каста? От самото начало съм последвала само Ханде, Керем и профилът на сериала. Никой друг.

# 579
Магийке, липсваш ни, като ти остане време влизай по-често Hug

# 580
Еда, болна ли е, че припадна?
Редактирам се - кой е Алиджан?

# 581
Редактирам се - кой е Алиджан?
Да, забременя от Серкан само с поглед 😆 Не, има някаква сънна болест и като й дойде яйцето до... припада.
Алиджан е Сейфи 🥴

# 582

Припадъците се появяват след загубата на родителите й. Лекувала се е, но така са си останали. Няма страшно, не се набляга толкова на тях по-нататък. Simple Smile

Алиджан е Сейфи, а Елчин е Мело.

Линде ти какво мислиш по темата? Да им бием ли хикса? Satisfied

# 583
  • София
Магийка, душичке, защо не викаш помощ. Я колко сме тука, за един ден щяхме да ти изчистим и подредим дома. Шегувам се разбира се. Ти си оправна и като гледам как си излизала, вече спокойно отваряй шампанското.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 11:08 от БлагаВест

# 584
  • Кърджали
Еда, май страда от нарколепсия или нещо подобно. Заспива си тя така от нищото, хубавото е, че Серкан винаги е наблизо да я хване.
Алиджан е актьора, изпълняващ ролята на Сейфи.

Ето снимка на договора. Изкефи ме иначе как го превежда Гугъл.

Превела съм точките със задълженията им

После за вече гледалите може да задам въпрос :Колко от твзи точки НЕ се нарушиха поне веднъж?

1. В продължение на 2 месеца ще се държат като сгодени.
2.Няма да се обсъжда нищо свързано с личният живот?
3.Еда няма да се опитва да се сближава със Серкан без негово позволение.
4.Серкан няма да доскосва Еда без нейно позволение.
5.Незавидимо дали през деня или нощта,винаги щом Серкан поиска Еда ще бъде до него, ще го придружава на всякакви събития в града или извън него.
6.Серкан няма да обижда (наранява) Еда
7.Серкан ще се държи любезно със семейството и приятелите на Еда
8.Когатп една от страните поиска от другият да направи нещо, няма да го пита "Защо"
9.Докато трае този догпвор нито една от страните няма да излиза с представител на другият пол на вечери или срещи.
10. Серкан ще идва при Еда винаги, когато тя го повика.
11.Еда ще тренира редовно заедно със Серкан
12. Серкан ще носи на Еда шоколад винаги, когато тя поиска
13.Еда ще обядва веднъж седмично със семейството на Серкан
14.Серкан ще яде всипки тестени неща, приготвени от лелята на Еда
15.Страните ще посещават редовно контролни прегледи.
16. Серкан ще трябва да прави нещо лудо веднъж месечно, само защото Еда го иска. Еда ще решава каквп ще е това нещо.
17.Еда ще се образова на тема астрономия
18.Серкам ще получи знания за цветята
19.Страните няюа да гледат в очитв освен ако не се е наложило
20 Еда и Серкан няюа да се влюбят един в друг никога.

От каста следвах май почти всички.Но лека полека разчиствам и накрая ще ми пстанат само Хамде и Керем.
Едит Алиджан, Елчин, Мелиса и Ситаре се сближиха при снимките и ощемса при всяка възможност заедно. Та предполагам и сега са заедно със Ситаре на концерта.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:02 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт