Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
Оф , тази снимка ще ме накара сега да си пусна отново сериала.
Топно този момент с разговора по телефона където Серкан казва " Не ме карай да казвам сбогом" ми е един от любимите.

# 646
Чух ли пердета или пердета чух, м?
Малко ставам като Мечо Пух, когато чуе думата Мед 🤩
Нищо де, не съм смятала, но ще дочакам още два месеца 🥴

# 647
Мики, поправяй ме смело. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз пропуски имам... Видяло се е, ще ходя на поправка, тази вечер е ред на пердетата Heart Eyes И без това напоследък преповтарям туй-онуй.
От рождения ден на Робота преминах към 11 епизод, пък се върнах на 10-ти и снощи на втори. Хаотично Сейфи, нали Joy

Бро, четете ми мислите с Диди. Като останат броени страници до края и започвам да се замислям коя ще действа. Този път сме ние, от следващия Диди е на ход. Sunglasses
Бро, ще ти обясня на ЛС по-подробно за желанието ми, пък ти ако можеш ще го изпълниш. Wink

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 19:51 от Margarita N.

# 648
Здравейте,
първо да ви благодаря за снощи, прикарах си страхотно. Алекс специални благодарности за превода на договора.
Днес цял ден ме гложди въпросът как е станала заварката, а вие няма начин да не знаете нещо пикантно за тия двамата как е станало диджи-биджито (предполагам ме разбирате)? И какво е значението на сливите, гледам вчера коментирахте, но нещо не можах да разбера.
И как да си активирам бутонът "Полезно". Натискам го за да ви харесам публикациите, но не ги отразява.

# 649
Злати , изгледай този лайф с англ суб и ще си отговориш на въпроса за сливите. Когато ние го разказваме не е толкова забавно Stuck Out Tongue Winking Eye

https://youtu.be/NX3bSBkCjdM

# 650
mikipoli, благодаря за линка, ей сега ще си го пусна. Simple Smile

# 651
От сторито на verissimotv

Сериозна реклама правят. Дано в предаването има изненада свързана с Ханде. Дано има линк за гледане онлайн .

# 652
Тези от VERISSIMO защо правят реклама на Керем със стари снимки, нещо актуално нямат ли?

# 653
Сигурно не за да слагат все старо. Толкова много снимки на Керем актуални има в интернет пространството, но кой да се сети.

# 654
  • София
Керем в червено. Много му отива.

# 655
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 656
Flowers Hibiscus Добро утро момичета! Flowers Hibiscus
Нека всички се заредим с положителни емоции от тази прекрасна усмивка!

# 657
  • София
Добро утро ХанКерки!  Нека последният ден от седмицата да ви протече леко и безпроблемно.

Приятно пътуване с Еда и Серкан....

# 658
Привет и от мен

Някой знае ли испанските награди, които Ханде и Керем спечелиха миналия месец, ще им ги връчват ли официално или ще им ги пратят по пощата?

# 659
На 'Андето сторито 🥴

Нещо не мога да го разбера... Какво мислим за нейната енергия ли, какво мислим, че й дава енергия ли 🤔
Верният отговор е музиката, да внимавате какво цъкате там 😆

Общи условия

Активация на акаунт