Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Кърджали
БРО, поне съм запомнила че се е споменавало Мерцедес, пък ся кой го кара 😂😂😂🤣 Подробности малко.

# 631
Днес феновете на сериала организират акция, с която да напомним за себе си, а и да отбележим годишнината Wink. Цел - 1М Trophy
Party time with TT here in Twitter:
• 23 sep.
• At 18:00h ( Turkish time )
Хаштагът е #gitmeeda

Gift Heart

# 632
  • София
Излязъл е новият брой на "Dreamers" в Италия, списание за сериалите излъчвани по Canale5, с #EdSer на корицата и #HandeErçel в съдържанието. Голямо подгряване на зрителите правят от канала, който излъчва сериала. Така се прави.

А Керем, както винаги със своята открита гражданска позиция. Този път той алармира за спасяването на екологията в Мраморно море. На снимката от поста му е написал: "Спасете Мраморно море! Спешно!"

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 17:16 от БлагаВест

# 633
Ох, миси, благодаря че сподели, ще се включа довечера , мисля че ще направим половин милион просто ей тъй , но едвали ще се отчете в нечия класация. Joy

# 634
Мики, много са ти скромни очакванията, аз пък този път наобратно Joy Щом достигнаха 8 млн., че и подминаха очаквам и този път вместо милион да са два. Примерно Joy

# 635
Нова снимка

# 636
Не прилича на нова newsm78 Даже ризата му ми напомня тази, с която е облечен Серкан в 10 еп., когато Еда му разказва за родителите си. Може и да греша, но скоро преговарях и като видях снимката това бе първото, което ми мина през ума.

# 637
Не прилича на нова newsm78 Даже ризата му ми напомня тази, с която е облечен Серкан в 10 еп., когато Еда му разказва за родителите си. Може и да греша, но скоро преговарях и като видях снимката това бе първото, което ми мина през ума.
даде това е Серкан но сега излезе

# 638
Сани, чак сега схванах Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639

Благодаря за линка, да попитам а как можем да си ги изтегли(свалим) от този сайт с каква програма.
Като виждам и рейтинга е супер нагоре, абе ние сме си номер 1 от където и да го погледнеш.

Мело и Сейфи

Сейфи на светска поява

Ханде- прекрасна и толкова естесвена.

# 640
Един фандом много хубав от рускините съдържащ ЕдСер и още много други чифтета

# 641
Марги,  извинявай, че те поправям , но тази риза е от любимият момент на Налбантова от 13 епизод , дори не е нужно да го търся , убедена съм на 100%. Тази сцена ми е запаметена детайлно JoyJoy Не изключвам и в 10еп да е бил с подобна риза, но не същата. Не помня да е  имал повторение на дрехи този Серкан Б., голям гардероб имаше Joy

# 642
От фейса:
Ханде
Noche: моето сърце
Niebla: моят свят
Azul: ....

# 643
Напълно си права Wink

Марги,  извинявай, че те поправям , но тази риза е от любимият момент на Налбантова от 13 епизод , дори не е нужно да го търся , убедена съм на 100%. Тази сцена ми е запаметена детайлно JoyJoy Не изключвам и в 10еп да е бил с подобна риза, но не същата. Не помня да е  имал повторение на дрехи този Серкан Б., голям гардероб имаше Joy
Gift Heart

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 19:05 от mi_si

# 644
  • София
Газелки, начело с газелка Марги (днес явно съм на gazelle вълна), да гласим следващата тема, м? Искате ли шапка от мен или друг ще я прави? Марги, имаше някаква молба - сега е моментът. Wink

Любим паралел. Heart

Общи условия

Активация на акаунт