Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 259
  • 740
  •   2
Отговори
# 600
Аз бях видяла някъде, че Биге харесла пост или снимка на Арас и това значело, че са заедно....

Т.е. няма 100% достоверна информация.

Някой пита за Биге и Арас, по последно инфо в Гедже от преди 2-3 седмици са се събрли отново, но не знам доколоко е достоверно.

# 601
  • София
Влизам да ви проверя и ми излиза, че имам 48 непрочетени коментара. Усмихнахте ме! Харесва ми това, че си предаваме щафетата и в темата никога не е тихо. Simple Smile

Лека нощ! Nature Stars

# 602
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции.

# 603
Добро утро момичета!
Искам да ви споделя една прекрасна новина, свързана с нашия сериал.
https://www.facebook.com/132108690240074/posts/4287089034741998/.

Пише че сериала започва скоро в България. Ако излезе истина е СУПЕР новина.
Пожелавам ви един спокоен и спорен ден.

# 604
Инфо: Wink
"Популярният сериал  Sen Çal Kapimi ще бъде премиерен на дигиталната платформа HBO Max. В момента е известно, че ще се излъчва в страни от Латинска Америка, където платформата е налична."

# 605
  • Кърджали
Ще се радвам ако го излъчат в България ( стига да не го пратят в някое забутано време), макар че аз едва ли ще го гледам с дублаж . Но поне ще мога да го препоръчвам наляво надясно

# 606
Привет Coffee
Добре, че се сетиха да го купят. А знае ли се дали е бТВ или НОВА?

# 607
Тц, източника не изглежда да е надежден. Иначе и аз ще се радвам да го закупят, макар да знам, че е почти невъзможно да нацелят подходящи гласове. И дано го пуснат в подходящо време, а не за запълване на програмата...
Както Мики казва, Керем на бабите ще им заприлича на Къванч и ще им стане любимец веднага Joy

П.П. Миси как е рейтинга, ако съдим по активността в темата снощи май чувствително се е повишил Joy

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 10:03 от Margarita N.

# 608
Здравейте
Ханде

# 609
Марги, рейтингът ни е трепач.... убиваме конкуренцията ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Другата сряда повече Wink

# 610
Добро утро Heart

Марги , точно така, Керем ще е новият любимец на бабите, да се помнят думите ми Joy

Днес се навършва 1 година от признанието "лудо влюбен съм в теб" Heart да ни е честита годишнината! Още си спомням с какво вълнение очаквахме епизода и пак имаше залози сън ли е , не е ли, Еда ще му бие ли шута на Роботчо, няма ли ... аз като вечен песимист бях приятно изненадана от развитието Kissing Heart От скоро използвам доста активно goodreads предимно да чета отзиви за книги и от там видях, че хората са си категоризирали романите в някакви подкатегории. Там за първи път срещнах категорията "slow-burn romance" и ето какво е определението за нея "Романтични романи, фокусирани върху романтиката, водена от характера, където връзката отнема известно време, за да се развие. Тези книги могат да бъдат наистина разпалени, но не и от разнообразието на моментите. Говоря за истински характер и развитие на отношенията по време на историята, която се изгражда, изгражда и изгражда." SCK ми е точно "бавно изгарящ роман" , обичам такива филми, обичам такива книги, обичам да виждам как една връзка се заражда от самото начало и как се натрупва едно напрежение кой ще си признае пръв какво чувства към другия. Heart И когато дойде този момент е просто ... епично! Joy

# 611
# 612
От кога Керем има бмв като това на Серкан?

Някъде през м. април осъзнах, че Керем има кола като на Серкан. Тогава нали журналисти бяха причакали Керем и Ханде след тренировка да ги питат дали по празниците ще ходят някъде на почивка заедно. Аз си мислех, че Керем е взел назаем колата от сета.

Ама после на няколко пъти беше забелязан с колата, освен това Ханде беше качила снимка, как пътуват нанякъде и не беше част от снимки. Освен това със същата кола я посрещна и на летището...

И се чудех, Керем
същата кола ли си е купил?
или е купил направо тази от сериала?
или я има оттавна, преди снимките на Почукай на вратата ми?

# 613
E , щом е лице на БМВ , какво се чудите ? Разбира се ,че ще кара такава кола ...

# 614
Какво ли щеше да е, ако е лице на "Жигула" или "Варбург" 😆 По-младите няма да ги знаете тези коли, но по-старите кучета имат и спомени в такива. Е, аз от опита на баба и дядо говоря, че нали не би трябвало да го знам 😆

Керем не караше ли джип някакъв? Мисля, че беше Роувър. Реално могат да имат и по 5 коли, които да си сменят, когато им дойде на акъла.

Общи условия

Активация на акаунт