Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
От телефона ако бях я намерила, щях да я сложа и аз веднага за нея се сетих.
Къде сте виждали сватба без "Бяла роза"..... Wink ако махнеш звука на единия клип и пуснеш другия 1:1 ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 691
Слънце, ще ме умориш с таЗ Черешка всеки път Joy
Между другото и според мен Керем си я е харесал Ханде отрано, но без да се натрапва. И накрая търпението му беше възнаградено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
  • София
Въпроси, които си задавам след двете сторита на Ханде:
1. Това някоя от колите на Керем ли е?
2. Къде отива Ханде / отиват Ханкер?
Grinning Thinking Heart Eyes

Редактирам се, за да добавя нещо - аз си държа на любов от пръв поглед и при двамата. Каквото и да разправят, от самото начало си го мисля това и продължавам да си го мисля. Wink

# 693
# 694
  • София
Танцуват под музиката на сиртаки.   

Толкова е хубаво, когато човек е влюбен. Когато обича и когато му отговарят с обич. Сигурно още много пъти ще го качваме, но е казано с толкова много любов. Прав е, че една любов не може да се изживее, като се крие. Все едно не живееш пълноценно. А заради един подписан договор с клауза "да не се влюбват" и да не показват чувства, направо бяха обречени. И отново Керем се пребори за своята любов, като успя да премахне тази точка от договора. Е как да не го обича човек.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:37 от БлагаВест

# 695
  • Плевен / София
От телефона ако бях я намерила, щях да я сложа и аз веднага за нея се сетих.
Къде сте виждали сватба без "Бяла роза"..... Wink ако махнеш звука на единия клип и пуснеш другия 1:1 ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако искате ми вярвайте, Бяла роза съм си пуснала. Satisfied

Скрит текст:

# 696
Не бързайте за това! Може и без него за сега.
Важната е хармонията другото е бош лаф един подпис е просто.

# 697
Цитат на: БлагаВест
... една любов не може да се изживее, като се крие. Все едно не живееш пълноценно. А заради един подписан договор с клауза "да не се влюбват" и да не показват чувства, направо бяха обречени.
Противно на Еда и Серкан които според договора, който сключиха помежду си беше нужно да демонстрират любовта си и да се правят на сгодени, Керем и Ханде трябваше до последно да се правят, че това чувство не им е познато и блясъка в очите им се дължи на любовта към работата, родината и всичко друго, което се сетите... само не и един към друг Joy

# 698
Здравейтее!💞От няколко дена не съм се разписвала, та реших, че е време най-накрая да се включа. Не съм ви изпускала от поглед, следях всички новини.
Искам час по-скоро да стане събота и да гледаме интервюто за Verissimo. Дори само от малката част, която са споделили, се развълнувах.😊Сигурна съм, че ще получим отговори на някои интересни въпроси.

Както може би знаете, всяка година в Турция се връчват музикалните и телевизионни награди Altın Kelebek. Цялата церемония се излъчва по турския канал Kanal D, като тази година ще се проведе на 5 декември. Надявам се да оберем наградите!🤞🥰

Като се замисля, Ханде и Керем доста събития посетиха и ще посетят до края на годината. Тепърва предстои премиерата на историческия филм с Ханде-Mest-i Aşk. Май и филма, в който Керем си партнира с Ирем Хелваджиоолу-Eflatun, се очаква да излезе до края на годината.😁

# 699
От сторито на Ханде преди минути

Здравейте момичета . Благодаря ви за страхотните снимки и информация относно предстоящото интервю н Керем утре по канал 5. Дано има линк към онлайн гледане , ще е страхотно ако някой има възможност след това да преведе цялото интервю, за да се насладим изцяло на Керем.
Относно това че отначало са били приятели, смятам , че първоначално докато са започнали записи може, но съм сигурна че още в самото начало е имало привличане между двамата и връзката им е започнала още преди снимките за епизода на Анталия. Това си е мое предположение разбира.
Но има Господ знае си работата щом е събрал тези двама души. Те са родени един за друг.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:32 от azisiq

# 700
И аз да се включа с малко клюки, информацията е от профилите , които следя в Туитър - Ханде и Керем ще прекарат уикенда в Сапанджа

# 701
  • Dupnica
Flowers Hibiscus Привет момичета,
Чета споделенето от вас и сякаш са моите мисли. И аз смятам, че е имало привличане от пръв поглед, но като че ли споделените чувства за мен се  усещаха след 5 епизод - Анталия. Почти по това време открих сериала и вас. Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart Подкрепям изказаното от Керем , че е трудно да криеш чувствата- сърцето крещи  и иска да го сподели със света. Но успяха да задържат емоциите и по изключително галантен начин на правилното място и време  да покажат споделената любов- коментирали сме го и в други теми.
Интервюто от Италия може да разкрие още наши предположения Sparkling Heart
Умеят нашите танците - от балканските до популярните! Notes Saxophone Браво!
Дано ги играят все заедно!

Приятна вечер!

# 702
  • София
Още снимки от сватбата...

# 703
Знае ли се как става номинацията и гласуването - феновете или специално избрано жури определя победителите?
Както може би знаете, всяка година в Турция се връчват музикалните и телевизионни награди Altın Kelebek. Цялата церемония се излъчва по турския канал Kanal D, като тази година ще се проведе на 5 декември. Надявам се да оберем наградите!🤞🥰

Като се замисля, Ханде и Керем доста събития посетиха и ще посетят до края на годината. Тепърва предстои премиерата на историческия филм с Ханде-Mest-i Aşk. Май и филма, в който Керем си партнира с Ирем Хелваджиоолу-Eflatun, се очаква да излезе до края на годината.😁
В тази класация изоставаме
https://listeland.com/yeni-sezon-itibariyle-en-uyumlu-dizi-ciftl … isi-odullu-anket/
(копирам инструкциите - изтрийте си хронологията и гласувайте многократно)

# 704
Ето линк за Ganale 5. https://www.livehere.one/canale-5/ Качеството и картината са ок. Утре ще го кача пак.

Общи условия

Активация на акаунт