Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
“I want to be able to live my life freely with the person I have chosen - And he adds: The spark between us struck after a while.”
“At a certain point it became difficult to see her only as a friend: she is beautiful and she is an exceptional person.”

„Искам да мога да живея свободно живота си с избрания от мен човек - И добавя: Искрата между нас избухна след известно време.“
 „В определен момент стана трудно да я гледам само като приятел: тя е красива и е изключителен човек.“

Припадайте Satisfied Sparkling Heart

Не съм пред компютър, за да преведа.

# 676
Нека накараме Ханде да хвърли розовата топка тази година, коментирайте#HandeErçel под този пост https://instagram.com/p/CUJ5LhIqg6H/?utm_medium=copy_link 

# 677
Слънце, това от къде е?
“I want to be able to live my life freely with the person I have chosen - And he adds: The spark between us struck after a while.”
“At a certain point it became difficult to see her only as a friend: she is beautiful and she is an exceptional person.”

„Искам да мога да живея свободно живота си с избрания от мен човек - И добавя: Искрата между нас избухна след известно време.“
 „В определен момент стана трудно да я гледам само като приятел: тя е красива и е изключителен човек.“

# 678
Керем Бюрсин във Верисимо:
https://spettacolomusicasport.com/2021/09/24/a-verissimo-il-prot … na-che-ho-scelto/
"Керем Бюрсин, главният герой на много популярната поредица Canale 5 „Любовта е във въздуха“, в дълго ексклузивно интервю, излъчено в събота, 25 септември във Verissimo, разказва за любовта с актрисата Ханде Ерсел, родена на снимачната площадка, и причината за тези, които са решили да направят историята си публична: „Ако криеш нещо, не живееш напълно. Вместо това искам да мога да живея свободно живота си с човека, който съм избрал ”. И добавя: „Искрата между нас избухна след известно време. В началото бяхме приятели и уважавахме работата си на снимачната площадка. Но бяхме заедно всеки ден, в продължение на много часове наведнъж и в определен момент стана трудно да я видим само като приятелка: тя е красива и е изключителен човек ”.

На Силвия Тофанин, която го пита какво е било да се върне и да постигне успех в своята Турция, след като обиколи света, актьорът признава: „Като момче със семейството ми пътувахме в много страни за работата на баща ми. Никога не съм живял в Турция, освен за лятната ваканция и връщането ме накара да разбера по -добре какви са моите корени и сега, когато се връщам в Америка, съм турски актьор, който идва в САЩ. Това е много важно нещо за мен ”.

Славата и признанието не дойдоха веднага. Всъщност като млад мъж Бюрсин е свършил някои работи преди да завърши и след това да намери пътя си: „Отидох в гимназия в Тексас, където започнах да уча, за да стана актьор. И там направих няколко неща, включително известния актьор шофьор, заведох ги на кастинги, беше много забавно. Преди работех и като личен треньор и почиствах баните във фитнеса. Тези преживявания остават и когато успехът дойде, те ви напомнят за жертвите, направени, за да стигнете до там “.

И накрая, турският актьор, който също е много внимателен към социалните въпроси, изпраща послание относно равенството между половете: „Жените не трябва да се притесняват за това, че ще излизат вечер, ще се качват на градския транспорт и как са облечени. Всички живеем в един и същи свят, но мъжете нямат тези притеснения. Като актьор и като човек, който може да има влияние върху общественото мнение, е важно да обясня тези неща, не на жени, които очевидно живеят директно в тези ситуации, а на други мъже ”.

# 679
Слънце, това от къде е?

От Туитър го гепах. Satisfied Нали наскоро, с още някого коментирахте профилите на Lucas и други по-изявени поддръжници на нашите. Профилът му отново е активен. Може би временно е бил блокиран, ако "доброжелатели" на другите сериали са го докладвали.

Керем и той е голям сладур, но изобщо не мога да повярвам на думите му, че я е гледал отначало само като приятелка. Айде няма нужда. Trollface

# 680
Миси, Слънце, благодаря ви.
Да на почти на всички ги отблокираха снощи.
Дано във вторник не се изпокарат наново, кой сериал да поддържат и отново да ги блокират.

# 681
  • София
Скрит текст:
Ново:
Линде, нещо такова ли ... ? Wink

Горещо, горещо... Но не искам да го изричам. Дано Керем ми чете мислите.

# 682
Защо трябва някой да туитва, за сериали, които не следи? Като ти харесва сериал туитвай, ако не недей. Детска му работа. Satisfied

Линде и аз си го мисля в последно време. С какво ли ще я изненада? Satisfied
Ако е това, което си мислим, отсега му пиша...

# 683
Линде не само твоите ами на всички които им желаят това:smile:
Знам че го качихте но аз пак да го повторя
„Отначало бяхме приятели и уважавахме работата си на снимачната площадка. Но бяхме заедно всеки ден, в продължение на много часове и в определен момент стана трудно да я виждам само като приятелка: тя е красива и е изключителен човек. ”

# 684
# 685
Носят се слухове, че в 18 часа ще ни пуснат снимки от сватбата в цял ръст на Ханде и Керем Wink

освен обещаното клипче Wink

# 686
Дано да е вярно и публикуват снимките Simple Smile

# 687
И понеже съм си мечтaтелка, това е един от лайфовете с Керем, в който се включи Ханде с коментар. От март месец миналата година е и няма сила на света дето да ме убеди, че не си я е харесал вече. Trollface
Сладко притеснен и изчервен като домат след включването на Ханде. Flowers Tomato Satisfied
Слагам видеото след 1:50. Гледала съм го с английски субтитри, но в момента не намирам видеото.

Целият свети и до ден днешен като говори за нея. Очите, физиономията, усмивката... може и да си внушавам, но си мечтая. Satisfied Sparkling Heart

# 688
Wink
https://twitter.com/i/status/1441418564158824451

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:15 от mi_si

# 689

Ако искате ми вярвайте, Бяла роза съм си пуснала. Satisfied

На стори

Общи условия

Активация на акаунт