Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Blue Heart Здравейте, момичета! Yellow Heart

Времето навън е мрачно и дъждовно, но последните епизоди на сериала ни са изключително слънчеви и щастливи. В абсолютен контраст с времето навън в момента са. Затова, ако има други като мен, чието настроение се влияе от времето, можем да си пуснем последните 4-5 епизода, за да се насладим на хармония, семейно щастие, красота и любов. Предполагам, че последния епизод все още не са го превели, защото е последен и не бързат. Ще го преведат. Wink

С това време навън обаче няма как да не се сетя за тази любима сцена под дъжда… Усмихнат, макар и дъджовен ден ви желая, момичета! Hug

# 331
  • София
"Липсват ми повече от всякога",  е написал един фен на ХанКер.
"Жалко е, че Ханде има много повече привърженици от Керем. Всъщност, погледнете го, той в промоция, а тя в къщи."

А друг отговорил:
"Когато Ханде правеше фотосесии през цялата година и правеше рекламите си, Керем просто работеше по СЧК и нищо друго,  ние бяхме щастливи и за двамата! Различни актьори управляват бизнеса си по различни начини! Имайте това предвид.  Моята кралица Ханде реши да си вземе почивка и да бъде горещото "лятно момиче", с нейното шампанско и парти песни, бутилка с пукащ корк и чукащи се чаши. Тя е толкова щастлива! Опитайте се да бъдете щастливи за нея само веднъж, вместо да се оплаквате".

Прекрасно обяснено!

# 332

Този линк, от ok.ru с всичките епизоди накуп съм си го запазила. Все още няма преведен 52 епизод. Simple Smile

https://ok.ru/video/c3474871

Благодаря Kissing Face

# 333
Ето го преведен 52еп.
https://ok.ru/video/2799847082679
Нашите са хванати отново на излизане от фитнес залата

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:17 от sani1212

# 334
  • София
Ново:

Попаднах на тези снимки - пише, че са от днес. Ханде и Керем са били заедно на тренировка, журналистите са взели “интервю” и видео репортажът ще бъде пуснат тези дни.

Да не ги мислим нашите. Заедно са си винаги, когато имат възможност. Връзката им се развива добре. Докато Керем е бил в Италия по работа, Ханде си е направила уикенд с приятели, в което няма нищо лошо. Радвам се, че и двамата са свободомислещи хора. В една връзка е много важно да съхраниш себе си, собствените си интереси, да се чувстваш комфортно с другия, без да губиш себе си. Това, че двама души се чувстват добре заедно, искат да прекарват възможно най-много време заедно, не означава, че нямат нужда и от време за себе си, това са съвсем нормални неща. Според мен е важно да има доверие и разбирателство. Разбира се, че няма как да са нон-стоп заедно. Дали по работа, дали заради друго, ще им се налага да се разделят, но важното е да се чувстват добре заедно и тези раздели дали за кратко, дали за по-дълго време да не се отразяват негативно на отношенията им. Wink

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:28 от Бърборанка с розови очила

# 335
Нови ли са?
Прекрасна е! Gift Heart

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:39 от midnight__sun

# 336
  • София
Ооо, къдрава и рошава Ханде! Вселената вика Налбантова… Grinning

Наистина е прекрасна. Heart Eyes

Мисля, че са нови. Вероятно от новата фотосесия за Nocturne. Wink
Нови ли са?
Прекрасна е! Gift Heart

# 337
  • София
Много точно казано, БРО.  
Докато Керем беше в Италия, Ханде сама у дома ли да си седи? Така, с нейните приятели, няма да се чувства самотна. А когато се съберат ще са си много по-мили. Керем ще разказва впечатленията от Италия. Ще се радват един на друг. Какво по-хубаво от това.

# 338
Бро от Nocturn няма нищо ново засега. Мислех, дали не са от колекцията на леля й с кимоното?

"Липсват ми повече от всякога",  е написал един фен на ХанКер.
"Жалко е, че Ханде има много повече привърженици от Керем. Всъщност, погледнете го, той в промоция, а тя в къщи."

Тук изобщо не съм съгласна. Керем също имаше корици за GQ, Vogue и обща за Hello. Реклами за Under Armour, две за BMW и Lipton. Не едно интервю му взимаха и всичко се случва за период от година. Не знам коя е тази Ханкерска фенка, но интереса е бил силен по отношение и на двамата. Керем е натрупал около 7 милиона нови последователи за последната година. Втори след Ханде в Турция и първи от мъжете. Изобщо не е за жалене. Smiley

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:49 от midnight__sun

# 339
Радвам се, че и двамата са свободомислещи хора. В една връзка е много важно да съхраниш себе си, собствените си интереси, да се чувстваш комфортно с другия, без да губиш себе си.
...
Подкрепям мнението ти напълно. Да обичаш, да се раздаваш, но въпреки всичко да съумееш да съхраниш себе си...

Благодарности на неуморните пчелички за превода на нашия сериал! Бъдете живи и здрави! В продължение на месеци доставяхте удоволствие на много от нас. Animal Bee
/редактирам: година и няколко месеца е по-правилно да се каже.../
Откъснах последната оцеляла Sweat Smile

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:59 от Margarita N.

# 340
  • София
Без коментар. Ill Nature Boom Nature Fire

# 341
Снимките са от юни месец, когато Ханде имаше фотосесия заедно с Мави и Гамзе за Magnet Quarterly. Ето статията с всички снимки, както и интервюто в сайта:https://www.magnet.blog/post/er%C3%A7eller-ve-k%C4%B1z-karde%C5% … ba%C4%9Flar%C4%B1

На снимките Керем не ми изглежда много въодушевен от това, че "журналистите" пак са по петите им.😁Ама то е нормално-не ги оставят на спокойствие. Представям си колко е дразнещо постоянно да тичат след теб. Ханде и Керем винаги се държат изключително любезно с тия досадници, направо не знам как го правят. Да не говорим за глупавите въпроси, които обичат да задават.

Дилара е била с Ханде и Керем във фитнеса.

# 342
  • Кърджали

Искахте общо селфи... Керем е чул молбите ви

# 343
Цитат на: mi_si

Скрит текст:
Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам , но подаръкът е от фенове за Керем и не е само един, няколко торбички бяха , момичетата в туитър обясняваха, че са ги дали на Гюнфер , имаше снимка как тя ги държи, а след това ги е предала на Керем и е излязла да им потвърди, че подаръците са предадени.
Това не изключва Керем да е взел подаръци за близките си, но не са в тази торба 😂😂😂

П.с. на бас , че Керем чете форума на бг мама на тази снимка 😂😂😂

Искахте общо селфи... Керем е чул молбите ви

Мда... Joy

# 344
  • София
Ех че красиво!  Снимката говори всичко.

Общи условия

Активация на акаунт