Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
И аз най-искрено им пожелавам точно този "проект", за който е писала mury9

# 421
  • София
Слънце, може да са стари. Не съм ги виждала, затова.

Нооо, това вече е нещо ново. Вижте какво са споделили от  Verisimo! 

# 422
От сторито на Керем.

Поздравява някой за рожден ден. Но кой? Не разбирам? Ако някой има информация нека сподели.

# 423
  • София
Тогава аз срещнах Керем и всичко започна да върви както трябва..

Аз познавам сърцето на моя партньор.

Започнахме пътя заедно и ще го продължим заедно.

Разбирам, защо обичате Ханде, но не разбирам, защо харесвате мен.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 18:51 от БлагаВест

# 424
Линде, да продължа аз Stuck Out Tongue Winking Eye

Любимото време от деня също се променя...

# 425
Ново:
Ханде прави фотосесия за ноемврийския брой „InStyle Turkey“

Elle & InStyle Gift Heart

Азалия, това ми излиза на мен като информация:
"Керем Бюрсин стана лице на кампанията #HeForShe , стартирана от UN Women, Отдела на ООН за равенство между половете и овластяване на жените, която беше разширена, за да включи Турция през 2015 г."

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 19:10 от mi_si

# 426
  • София
Някой да е виждал Мави?

# 427
Керем е невероятен има добро сърце и е човек с Главно "Ч". Ако имаше повече хора като него, светът щеше да е по-добро място за живеене
"Керем Бюрсин стана лице на кампанията #HeForShe , стартирана от UN Women, Отдела на ООН за равенство между половете и овластяване на жените, която беше разширена, за да включи Турция през 2015 г."

# 428
Фотосесията на Ханде за InStyle от 2020 г. Wink

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 429
# 430
Фотосесията на Ханде продължава Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 431

Нооо, това вече е нещо ново. Вижте какво са споделили от  Verisimo! 

Дали Керем ще я качи в Instagrama. След като поутихнаха емоциите от вчера от споделеното  стори на Керем  и Ханде ми стана любопитно защо Керем го качи в Insta на продуценската къща . Искаше ми се да го публикува в личния си Insta. Все пак е споделен момент от личният им живот  Пък и много повече хора щяха да  видят , че не са скарани / както им се искаше на много от тях/. От друга страна пък ние знаем , че не обичат да излагат на показ живота си. Така, че в крайна сметка те са преценили къде, кога и какво да публикуват.

# 432
Керем е невероятен има добро сърце и е човек с Главно "Ч". Ако имаше повече хора като него, светът щеше да е по-добро място за живеене

Ето ви клипа към информацията

# 433
Тази снимка първо я пусна Керем в личния си инстаграм с червено сърце, после Ханде я ретуира (ако не греша думата) и постави целувка и чаши шампанско.
Италианското предаване просто си прави ПР със снимката на Керем, за предстоящото му участие в съботното предаване.

Нооо, това вече е нещо ново. Вижте какво са споделили от  Verisimo!  

Дали Керем ще я качи в Instagrama. След като поутихнаха емоциите от вчера от споделеното  стори на Керем  и Ханде ми стана любопитно защо Керем го качи в Insta на продуценската къща . Искаше ми се да го публикува в личния си Insta. Все пак е споделен момент от личният им живот  Пък и много повече хора щяха да  видят , че не са скарани / както им се искаше на много от тях/. От друга страна пък ние знаем , че не обичат да излагат на показ живота си. Така, че в крайна сметка те са преценили къде, кога и какво да публикуват.

# 434
Дайте по един глас за SenÇalKapimi : "Кой е най-добрият турски сериал за 2020-2021 г.?"
https://turkishactors.net/which-is-the-best-turkish-series-of-2020-2021/
Така и така сме ги почнали поне да оберем всичко възможно ....

Общи условия

Активация на акаунт