Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 34

• 23 931
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Идвам с вероятно най-деспотичния селски дядо, защото децата са Илиян и две бебета близначки Иляна и Илияния

# 76
Ужас! Илиян, Иляна и Илияния...

А Цоца и Дудьо от предишните постове ме оставиха без думи.

Пак в предишен пост беше споменато името Филаделфия. Името идва от гръцки и означава "братска любов".

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 19:35 от Radilena

# 77
Ужас! Илиян, Иляна и Илияния...
Пак в предишен пост беше споменато името Филаделфия. Името идва от гръцки "братска любов".
Възможно е, но тук, в България, първичната асоциация е с крема-сиренето. Детето има 2 сестри с класически български имена, определено прави впечатление изборът на неговото име.
Хамстер, аз имам един познат дядо, който настоя двамата му вници от двете му деца да са кръстени дословно на него, та всякакви ги има...В крайна сметка двете първи братовчедчета носят едно име Simple Smile

# 78
Хамстер, аз имам един познат дядо, който настоя двамата му вници от двете му деца да са кръстени дословно на него, та всякакви ги има...В крайна сметка двете първи братовчедчета носят едно име Simple Smile

И аз имам такъв познат дядо - изключително свестен, добър и мил човек. Но и двамата му сина решиха самостоятелно и кръстиха децата си на него не по задължение, а от уважение.

# 79
Макрена. Веднага се сетих за Макарена.

# 80
  • Пловдив
Баба ми има четири братя. Всички имат по един Атанас, баба ми - Атанаска - на дядо Атанас.

# 81
На мен едно от най-любимите ми е Пеперудка Чакалова Relaxed.

# 82
  • София
Кокороманова, фамилия.

# 83
  • София
Благовеска. Явно не от блага вест, а блага Веска Simple Smile

# 84
В Пирогов имаше, може и още да има, един мил детски ортопед - д-р Цоцомански.

# 85
От мен Еница и Планинка.
Имам приятелка Елза, на 50+ е. Беше ни странно, че по времето на соца, когато това име беше неизвестно, са разрешили да я кръстят така, но го отдадохме на това, че баща ѝ беше с висок ранг в армията и дебели връзки.

# 86
Имах учителка по руски в гимназията, която се казваше Елза Хинева. Около 70-годишна трябва да е сега.

Познавах една българска туркиня на име Майзер, сега трябва да е над 60-годишна. Странно и грубо ми е това име за жена. Работеше в един детски санаториум преди доста години, помежду си децата я наричаха Шмайзера Simple Smile

# 87
Мария-Косара
Пасионария
Йо (дотам... Вероятно е съкратено от Йоан, мъж на 30 год.)

# 88
  • Milky way
Благойя Rolling Eyes
Неон- момченце

# 89
Бронислав

Общи условия

Активация на акаунт