LOST - сезон три

• 44 226
  • 956
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Е ти направо ме разби  Shocked
И аз съм го дръпнала Верониката, ама чакам да свърша училище  Wink /малката де/ и го подхващам  Grinning

# 841
  • Разпиляна във въображението
Това числата на "Изгубени" ли са?

В какъв ли контекст са изполвани тук?

# 842
  • UK
Няма контекст. Няма да разказвам по какъв повод залепи бележката защото някой може да иска да гледа (Амидала каза) и да не му развалям кефа, сериала е супер, но ме озадачи. Епизода е 11 от втори сезон - Donut Run.

# 843
Току що гледах един епизод на сериала, който си харесах тея дни, Вероника Марс, и в края му тя (Вероника) залепи на огледалото си бележка, която гласеше:

TRUE LOVE STORIES
NEVER HAVE ENDINGS
4 8 15 16 23, 42

Защо? И защо има запетайка само след 23?

Оле майко..ти направо отвори нова страница в размислите...хвърли ме в тъч направо Thinking Thinking Thinking

да не преанализираш повече от необходимото? Накрая ще изкрейзаме с тези анализи и съждения  Crazy

А аз да ви питам- На никого ли не му направи впечаление, че като даваха онази серия за живота на Бен и как той НЕ Е РОДЕН на острова и за срещата му с Ричард(тъмният симпатяга от Другите..)как Бен беше малък, дете, а Ричард си беше същият както и сега..Тоест сега Бен е остарял, а Ричард не...?!

# 844
А аз да ви питам- На никого ли не му направи впечатление, че като даваха онази серия за живота на Берн и как той НЕ Е РОДЕН на острова и за срещата му с Ричард(тъмният симпатяга от Другите..)как Берн беше малък, дете, а Ричард си беше същият както и сега..Тоест сега Берн е остарял, а Ричард не...?!

На мен ми направи,но не смея да разсъждавам вече,обърках се тотално  Crazy

# 845
  • София
А аз да ви питам- На никого ли не му направи впечатление, че като даваха онази серия за живота на Берн и как той НЕ Е РОДЕН на острова и за срещата му с Ричард(тъмният симпатяга от Другите..)как Берн беше малък, дете, а Ричард си беше същият както и сега..Тоест сега Берн е остарял, а Ричард не...?!

да и аз го видях, и си мисля, че тоя Ричард има доста водеща роля в цялата работа, не стига, че не остарял ами се разхубавил.... Laughing

# 846
Тази седмица ще има епизод наречен ,,The life after LOST''   Laughing , в който ще ни дадат идея какво да очакваме през следващия сезон!
качен ли е някъде този епизод
ПИЙЗЗЗ че пак влязах яко в ЛОСТовете Mr. Green
За един и същи епизод ли става дума?
Аз намерих и гледах "Lost.The Answers".В него накратко се преразказва съдържанието на 1-3 сезон,но нищо за бъдещето.

# 847

да и аз го видях, и си мисля, че тоя Ричард има доста водеща роля в цялата работа, не стига, че не остарял ами се разхубавил.... Laughing
Аз си мисля, че той е дух, както и някои други, т.е. не са истински хора и те накараха БЕН да убие всички от Дарма. Нещо такова...

# 848
Вече и аз не знам какво да си мисля..Духове, хора, Якови..Черни димища....  ooooh!

Но определено не е от недоглеждане от страна на сценаристите де....  Crazy

# 849
Не вярвам да е дух. Все пак той вербува Джулиет и изглеждаше съвсем истински заедно с Итън в моргата Thinking

# 850
Не вярвам да е дух. Все пак той вербува Джулиет и изглеждаше съвсем истински заедно с Итън в моргата Thinking
добре де, материализиран дух  Mr. Green От къде да го знам какво е? Нещо нестареещо. Дано кажат рецептата. Няма да е лошо да изглеждам все на трийсет  Mr. Green

# 851
Дано обяснението на всички мистерии да е нещо просто и ясно. И най-важното - да не си оставят вратичка за продължение. Всичко да бъде разяснено до край.

# 852
  • Sofia
Току що гледах един епизод на сериала, който си харесах тея дни, Вероника Марс, и в края му тя (Вероника) залепи на огледалото си бележка, която гласеше:

TRUE LOVE STORIES
NEVER HAVE ENDINGS
4 8 15 16 23, 42

Аз пък играх една игра онзи ден Destination: Treasure Island. И там по едно време се потапям във водата при един потънал кораб и на една от дъските му е издълбано: IV, VIII, XV, XVI, XXIII, XLII. Като кликна на числата, ми казва единствено: "Wonder what that is all about. Lost?" newsm78
До края на играта тези числа нямат никакво отношение...

# 853

TRUE LOVE STORIES
NEVER HAVE ENDINGS
4 8 15 16 23, 42

Аз пък играх една игра онзи ден Destination: Treasure Island. И там по едно време се потапям във водата при един потънал кораб и на една от дъските му е издълбано: IV, VIII, XV, XVI, XXIII, XLII. Като кликна на числата, ми казва единствено: "Wonder what that is all about. Lost?" newsm78
До края на играта тези числа нямат никакво отношение...

И тук май няма да имат значение. Не си спомням скоро да е ставало дума за тях

# 854
  • UK
Те и във Вероника Марс най вероятно няма да имат отношение. Просто ме учудиха.

Общи условия

Активация на акаунт