LOST - сезон три

• 44 227
  • 956
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Може да не съм разбрала  Peace

# 796
да, наистина им е казал да не ги застрелват а да стрелят в пясъка, според мен го е направил нарочно, за да може после да го съжаляват и да казват че не е толкова лош-хитрец е той Wink

# 797
Тази седмица ще има епизод наречен ,,The life after LOST''   Laughing , в който ще ни дадат идея какво да очакваме през следващия сезон!

# 798
Тази седмица ще има епизод наречен ,,The life after LOST''   Laughing , в който ще ни дадат идея какво да очакваме през следващия сезон!
Е,страхотно!Кога? Пак ли в сряда,т.е.четвъртък в България?

# 799
# 800
Успях и аз най-после да изгледам и двете серии..Голям кеф...Перфектно измислен финал, най-накрая дадоха малко от реалността, която, както се оказва, никак не е розова. Всичко във филма е символично и точно там му е обаянието. Бен се оказва прав, като каза на Джон, че прави грешка. И видяхме какво представлява Джон в реалността, не случайно иска да се върне пак на острова.
Този Бен наистина е хитра лисица, да си призная, изпитах истинско злорадство, когато Джон го удряше здраво.
Много жалко за Чарли, перфектна игра, много добре изграден и развит образ...
Смесени чувства изпитах към Лок – все още мисля, че не е отрицателен герой, явно нещо му пречи да каже истината. Но е възможно и да е дребна душица, да не иска да бъде спасяван, защото реалността за него ще бъде в инвалидна количка. Той осъзнава, че всяко вмешателство отвън ще наруши целостта на острова и неговите магически свойства. .
Само фактът, че се изписаха толкова страници тук, говори, че филмът въздейства, вълнува, кара ни да се замислим върху много съществени неща от живота и всичко останало...
Не знам как ще издържим до следващия сезон.
Искам да ви питам, какви други сериали гледате, да започна нещо, сигурна съм, че щом сте фенове на  “Изгубени”, ще ми харесат и другите ви избори.
Че и “Анатомията на Грей” свърши...

# 801
  • София
Май обърка Джак с Джон  Grinning

# 802
Верно!  Simple Smile
Сигурно ще е от вълнение Hug

# 803
  • Русе
Добре де, ако тези на острова са умрели в катастрофата, как така имаше други, които умираха по-нататък!?
Как умират умрелите........????
И какво сега? За какви лъжи говореше Джак? Кейт да не е родила от него, а те да лъжат, че е от Сойър?
Много заплетено стана....Супер гадно, че чак февруари ще излезе новият епизод!

# 804
Добре де, ако тези на острова са умрели в катастрофата, как така имаше други, които умираха по-нататък!?

Не са умрели. Дори и в специалният епизод сценаристите казаха, че са живи. Цитирам малко по спомен "Щом ние не сме казали, че са умрели, значи не са"

# 805

И какво сега? За какви лъжи говореше Джак? Кейт да не е родила от него, а те да лъжат, че е от Сойър?

Аз пък останах с впечатление,че Кейт и Джак се познават от преди (катастрофата)и имат специална връзка... Thinking

# 806
Сега се замислих, Кейт като се срещна с Джак накрая, нали каза - трябва да тръгвам, ТОЙ ще ме търси. Възможно ли е да е родила наистина и да говори за детето си Thinking

# 807
Това не беше ли ретроспекция,както до сега? Thinking

# 808
  • София
Това не беше ли ретроспекция,както до сега? Thinking

Ретроспекция, ама от бъдещето, след като са спасени Simple Smile

# 809
Това да не беше края на 3 сезон Thinking

Общи условия

Активация на акаунт