Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 157
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
  • СИ

... Космат гръб и космат задник са ми малко отгоре. Е, и наистина рунтави обилни косми по гърдите. И особено ако всичко това е черно. Ама то като се замисля, май русите не са толкова космати...

И на мене не ми допадат космати женски крака. Но нямам нищо против рунтав триъгълник. Е... Нямам в предвид да е като разперен гарван. Даже и леко окосмяване под мишниците не ми пречи. Стига да е окъпано и поддържано.

# 76
  • София
Всеки с предпочитанията си. Аз окосмяване за никого не бих си пуснала, пък и съм с лазерна епилация, и сигурно вече няма и как.

# 77
  • Paris, France
Да вземе да се изкъпе, че да види с каква миризма го е дарил неговият бог.

Сикхите се къпят всеки ден, но не махат никакви косми и даже не си подрязват коси, бради под мишниците. Както и да се изкъпят, всички индийци ми миришат на манджа и миризмата на мъжете им ме отблъсква. Северните азиатци не миришат особено силно. Живеех с китайка, която се къпеше веднъж седмично и не миришеше лошо, нито добре. На нищо не миришеше. На нея всички бели и миришехме силно и отвратително, дори 5 минути след душ. Природа.

И на мене не ми допадат космати женски крака. Но нямам нищо против рунтав триъгълник. Е... Нямам в предвид да е като разперен гарван. Даже и леко окосмяване под мишниците не ми пречи. Стига да е окъпано и поддържано.

По крака и ръце малко жени имат косми. Това не ти допада, защото не е нормално и такива жени не са здрави хормонално.

# 78
Имах една позната, която ходеше с индиец, няма такава смрад, не знам тази жена проблеми с обонянието ли имаше, то не се търпеше около него. Много специфична гадно сладникава миризма.

# 79
  • Обран бостан ;)
Здравейте,

Скрит текст:
какво е мнението ви за  мъжете, които отказват да използват дезодорант/парфюм и искат да са "натурални", смятат ги за вредни и не желаят да ги използват?
Миришат на пот, защото космите им под мишниците са дълги 1 метър и съборат бактерии, но те продължават да казват, че не искат.
Ти намекваш, подаряваш, но не и не.
Ще умра от задушаване!
Помагайте, моля ВИ!

Здравей,
Погледни го от добрата страна - ще е само твой.
Никоя няма да поиска да ти го вземе.

# 80
Идва зима, тогава няма да се поти толкова и няма да смърди. Даже може да прескача някоя неделя за къпането, че нали колко е зимата?

# 81

По крака и ръце малко жени имат косми. Това не ти допада, защото не е нормално и такива жени не са здрави хормонално.
Това не е съвсем вярно. Повечето хора са космати, просто се епилират. Брутално се бях комплексирала, че имам мъх по ръцете, пък съученичките ми - не. Оказа се, че половината бръснат, другата половина скубят.
Хормонални проблеми и заболяване е да имаш окосмяване на странни места - гръб и рамене, както и много видимо и плътно окосмяване на лице при жени. Но на крайници си е нормално. Е, изключвам случаи, когато очевидно става дума за истинска козина.

# 82
Не познавам жени, които нямар косми по ръцете и краката. Просто всички се епилират. Почти всички, де...

# 83
  • Paris, France
Narcissa, мъх е нормално да имаш по крака и ръце, дебели косми не е. Ако имаш светла кожа и черна коса, мъхът може да сивее.

Не познавам жени, които нямар косми по ръцете и краката. Просто всички се епилират. Почти всички, де...

Повечето северни азиатки като японки и китайки нямат и мъх по ръце и крака. Повечето жени от африкански произход също нямат. Индианците не са космати. Ескимосите не са космати. При тези раси и мъжете нямат косми по ръце и крака.

Най-космати са жените около Средиземноморието, Иран, северна Африка. В останалия свят няма таквиз космарлаци. Не случайно епилацията с мед, захар и лимон, смоли е измислена по тези географски ширини.

# 84
Мъже, които да ми замиришат ей така, не съм имала (нито партньори, нито в обкръжението ми). Но повечето ми приятели и ММ, дори и аз определено имаме нужда от душ след работа. Случвало се е да "отстъпя" банята ни на приятели, ако се събираме непосредствено след работния ден, налагало се е и на мен да ползвам банята на приятелки, поради същата причина. Лято е, не е страшно в торба да си замъкнеш чисто бельо, къси панталони и тениска!
Тренирам редовно, потя се доста! Тренирам на открито. САМА, защото мириша жестоко после! Обаче, ако предната вечер съм прекалила с хапването (предимно мръФки) и най - вече с бирата (у дома се пие много бира и това да прекаля означава да съм изпила наистина много) потта ми направо смърди, чак аз не се трая...., ама нали съм си САМА!
Така, че за мен лошата миризма идва от лошите навици...., и поне при мен никакви дезодоранти и парфюми НЕ помагат...., само сапун и топка вода.

# 85
Всъщност даже и сапунът не е необходим толкова често. И чистата вода измива потта без проблем.

# 86

Аз нямам, както и майка ми, сестра ми, баба ми.

# 87

Нямаш дори мъх? Завиждам! Blush Аз съм „черна” и космата Grinning Да живее епилатора!!

# 88

Нямаш дори мъх? Завиждам! Blush Аз съм „черна” и космата Grinning Да живее епилатора!!
Аз съм много бяла, но с черни и много косми навсякъде, да живее епилацията !

# 89
  • Обран бостан ;)
Kакво , като имате косми ?

На читав *** космите НЕ му пречат.

Общи условия

Активация на акаунт