какво е мнението ви за мъжете, които отказват да използват дезодорант/парфюм и искат да са "натурални", смятат ги за вредни и не желаят да ги използват?
Миришат на пот, защото космите им под мишниците са дълги 1 метър и съборат бактерии, но те продължават да казват, че не искат.
Ти намекваш, подаряваш, но не и не.
Ще умра от задушаване!
Помагайте, моля ВИ!
Със сигурност по-добро от мнението ми за жени, които ходят с тях, намекват им, подаряват им парфюми и дезодоранти, умират от задушаване, но продължават да седят с тях.
Миризмата на човек е много важен компонент от личността му и част от него самия. Има мъже, чиято миризма ме привлича и други, които на нищо не миришат, но не ме привличат. Сложно е.
Ненавиждам косми и не бих тръгнала с космат мъж. Ако случайно попадна на такъв, бих си тръгнала без да се замислям и да отварям теми.
Не си губи времето и не губи неговото! Тръгни си, казвайки му това, което написа тук и го остави с еднометровия китеник, дето вика стрина Калина. Ако 5-6 жени го напуснат заради това, той може да си вземе поука.
Половината мъже в света, ако не и повечето не се епилират.
Не пишеш какъв е. Сикхите, тези индийци, дето ходят с чалми, не се парфюмират изобщо, нито ползват дезодорант. Не си перат и чалмите. Миришат ми на техните си манджи и на пот. Колега ми обясняваше, че религията му забранявала да прикрива телесната му миризма, с която Бог го бил създал. Обясних му, че моята пък ми забранява да се оцапвам и вмирисвам от нечия воня. Леко се обиди, но поне спря да застава на 20см от мене като ми говори.