Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 115
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
  • Paris, France
Здравейте,

какво е мнението ви за  мъжете, които отказват да използват дезодорант/парфюм и искат да са "натурални", смятат ги за вредни и не желаят да ги използват?
Миришат на пот, защото космите им под мишниците са дълги 1 метър и съборат бактерии, но те продължават да казват, че не искат.
Ти намекваш, подаряваш, но не и не.
Ще умра от задушаване!
Помагайте, моля ВИ!

Със сигурност по-добро от мнението ми за жени, които ходят с тях, намекват им, подаряват им парфюми и дезодоранти, умират от задушаване, но продължават да седят с тях.

Миризмата на човек е много важен компонент от личността му и част от него самия. Има мъже, чиято миризма ме привлича и други, които на нищо не миришат, но не ме привличат. Сложно е.

Ненавиждам косми и не бих тръгнала с космат мъж. Ако случайно попадна на такъв, бих си тръгнала без да се замислям и да отварям теми.

Не си губи времето и не губи неговото! Тръгни си, казвайки му това, което написа тук и го остави с еднометровия китеник, дето вика стрина Калина. Ако 5-6 жени го напуснат заради това, той може да си вземе поука.

Половината мъже в света, ако не и повечето не се епилират.

Не пишеш какъв е. Сикхите, тези индийци, дето ходят с чалми, не се парфюмират изобщо, нито ползват дезодорант. Не си перат и чалмите. Миришат ми на техните си манджи и на пот. Колега ми обясняваше, че религията му забранявала да прикрива телесната му миризма, с която Бог го бил създал. Обясних му, че моята пък ми забранява да се оцапвам и вмирисвам от нечия воня. Леко се обиди, но поне спря да застава на 20см от мене като ми говори.

# 61
Да вземе да се изкъпе, че да види с каква миризма го е дарил неговият бог.

# 62
  • София
Миризмата на човек е много важен компонент от личността му и част от него самия. Има мъже, чиято миризма ме привлича и други, които на нищо не миришат, но не ме привличат. Сложно е.

Абе, и аз съм забелязал, че ако по изключение не съм прясно изкъпан и повече ми налитат жените.
Но, на, етикет, като излизам винаги се къпя. Освен ако не хвърлям боклука.

Мишниците си бръсна периодично, не всеки ден.
Дезодоранти и парфюми не ползвам. Ползвал съм по малко преди, но не е моето. Така си стоят по шкафовете. Някак ми идва прекалено 'try hard'.
А идеята да се ползват да прикриват миризма (знам, че за това са измислени навремето) ми е направо ужасна, и винаги е била.

# 63
Тангра, това , което кара жените да ти налитат, са феромони, а не отчетлива миризма.

# 64
Тангра, това , което кара жените да ти налитат, са феромони, а не отчетлива миризма.

Именно, той не е от "миризливата порода", но малкото време след къпане му позволява да си възстанови "халото" от феромони. Съвсем нормално е това състояние. Точно затова и прекомерното къпане с всякакви козметики (три пъти на ден например) е вредно и за кожата, и за атрактивността.

Аз съм от хората, които не миришат, ако ще да не се изкъпят и една седмица. Случвало ми се е веднъж поради заболяване, което изключваше напълно къпането 7 дни.

Това ме подсети, че докато боледувах от Ковид не съм се къпала със седмици. Последните 2-3 дни вкъщи нямах сила, в болницата 14 дена нито сила, нито условия (като се позакрепих се подмивах на някои места само нощем и толкоз), после даже и у дома първия ден нямах сила и едва на втория се къпах седнала на столче. Ама не се носеше около мен облак смрад.

# 65
Имам отношения с него, реших, че това ще го оправим с течение на времето, но не.
Нито маха косми, нито се дезодорира, нито прави нещо в това отношение, само брадата си бръсне, веднъж не я е оставил.
Уж педант на тема чистота, а пък...

Същият, който не ще сериозна връзка ли е?

Не.

Това са независими една от друга теми, нямат нищо общо.
Ама и вие как ги навързвате нещата, убивате  ме.

Партньор.
Ако е познат/колега, няма да има чак такова значение.
За мъж в смисъл партньор ли питаш или колега/познат?

Ама и аз харесвам космати, няма проблем в самите косми, проблемът е миризмата, им космати мъже, които си миришат на парфюм или на чисто и няма никакъв проблем.
Но този не се усеща ли, знам ли, мама ли му е казала така, че и малко мамин син си пада.

Ле ле!
А ние те помислихме за наивна розова бебешонка, на пухкав розов облак.

А тя имала отношения и с милия, идеален, прекрасен рак, в когото е влюбена
и с космата мизирлиза мечка, на когото дава да я прегръща (минимум).

Имаш вкус.

# 66
  • София
Ама това оня с несериозната връзка ли е, или авторката ги върти по няколко? Няма какво да отбива въпросите, пуска две теми една след друга, разбира се, че хората ще забележат.

Иначе, по конкретния въпрос, до смрадлив и космат не бих се доближила, камо ли да се опитвам да му намеквам с подаръчета и глупости. Не те ли е гнус, бе, авторке? Няма какво да офлянкваш, казваш му директно, ако ти е толкова важен. Ако няма ефект, сайонара. Въпреки, че мъж, който на определени години няма изградени хигиенни навици, хич не бих се и опитвала да го вкарвам в правия път, а онзи от другата тема беше на 40.

# 67
Уж не бил същият мъж. Но все пак аз не разбрах каква роля играе в живота й този човек, защо й пука толкова на какво мирише, и защо стои толкова близо до него? Може да е някой бивш.

# 68
  • София
От постовете й в темата изглежда, че имат интимна връзка. Казва, че имат отношения, че не й пречи, че е космат, защото харесва космати (интимна връзка), знае му навиците на къпане, бръснене и чистене, твърди, че всеки си има някакви недостатъци, друг пък щял да кръшка (интимна връзка)... и е на 40+... за същия става дума, залагам Satisfied

# 69
От постовете й в темата изглежда, че имат интимна връзка. Казва, че имат отношения, че не й пречи, че е космат, защото харесва космати (интимна връзка), знае му навиците на къпане, бръснене и чистене, твърди, че всеки си има някакви недостатъци, друг пък щял да кръшка (интимна връзка)... и е на 40+... за същия става дума, залагам Satisfied
То по-добре да е същия.
Иначе са два мухъла, с които спи едновременно, и от нито един от тях не излиза нищо свястно. Нейна си работа, де, както казах - има вкус момичето.

# 70
  • София
Просто се е влюбила от пръв поглед... другият път, преди да гледа, да го подуши Laughing

# 71
  • СИ

... Иначе, по конкретния въпрос, до смрадлив и космат не бих се доближила, камо ли да се опитвам да му намеквам с подаръчета и глупости...

Какво значи космат за тебе? Да е като мечка, обилно обрасъл навсякъде? Ако си е нормално окосмен и поддържан, какво му има? Естествено окъпан и избръснат.

# 72
Без като минимум стик против изпотяване и грижа за окосмението под мишниците, това е мърлявщина. Аз също имам известни опасения спрямо стикчетата за изпотяване, НО съм намерила безвредна алтернатива. Да не ползваш въобще си е чист мързел.
Натуралното е чист, спретнат, не миришещ на пот. Сори, обаче при 40 градуса навън, не е натурален, а вкиснат. Не бих могла да поддържам връзка с такъв мъж.

# 73
Какво значи космат за тебе? Да е като мечка, обилно обрасъл навсякъде? Ако си е нормално окосмен и поддържан, какво му има? Естествено окъпан и избръснат.

Космат гръб и космат задник са ми малко отгоре. Е, и наистина рунтави обилни косми по гърдите. И особено ако всичко това е черно. Ама то като се замисля, май русите не са толкова космати.

https://bg.garynevillegasm.com/images/duhovnoe-razvitie/k-chemu- … ilyah-nochi_2.jpg

https://i.redd.it/b9gnj778o1v41.jpg

# 74
  • София
Разбира се, това са субективни неща, но. Аз конкретно не обичам да има на гърди, подмишници и гениталии. И разбира се, навсякъде, където попринцип не трябва да има, като гръб. Крака, ръце, нямам никакви проблеми, даже ми харесва, стига да не е като Чубака де. Между другото, добре поддържани и изрязани на частта под пъпа може да изглежда добре, обаче не съм имала случай, и не знам дали би било приятно на терен.

Станция, предупреждавай като пускаш такива снимки бреее, щях да припадна Mask

Скрит текст:
Аз пък точно руси не обичам, много ми е странно русо окосмяване за мъж Joy

Общи условия

Активация на акаунт