Професионални серии за коса- тема 150

• 57 304
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
И аз да питам двоумя се за шампоана за обем или за мазна коса на Оway да взема, някой с впечатление?, искам и за растеж ...и направо незнам 😁
Реших да се включа с мнение за Оway. По препоръка на фризьор си взех този шампоан за обем, трябваше да е перфектен за моята тънка и без обем дълга коса..Няма вредни съставки и трябва да е нежен към скалпа..Ами не е подходящ за мен - раздразни ми скалпа, след второто измиване, обем не видях и косата ми на 2 ден е сплесканаи я усещам мръсна. Според мен е агресивен за по-чувствителен скалп.

Същото впечатление имам и от Медисютикалс, от Рибката, който ползвах, защото много ми падаше коса при измиване. Та и аз съм в търсене на подходящ за тънка коса, без обем?
Като цяло косата ми не изглежда супер зле, има си блясък, но няма обем. Прилагам снимка, на която има леки вълни, от снощно навиване с маша.

Скрит текст:

# 421
Препоръчвам ти Дензифик на Керастас. Знам, че много жени не го харесват, но според мен той дава обем при всякакъв вид коса и, ако се комбинира с правилните продукти, не изсушава косата както твърдят някои. Е, и до проба грешка е. Също така е и срещу оредяване. Аз съм с гъста коса, но от дензифик ми расте по-бързо и винаги го имам наличен. Също така наблюдавам, че както при мен, така и при приятелки/майка ми с най-различни видове коси този шампоан дава обем и плътност.

На мен косата ти ми харесва. Наистина има блясък. : )

# 422
  • Някъде по Дунава
Рибите имат намаление, но някои цени ми се струват завишени, на еластисайзъра например.

# 423
За мен шампоанът за обем е този - нежен към скалпа, не пресушава косъма и ден повече изкарвам с него до следващо миене .....
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/body-building-za-obe … y-building-250-ml

# 424
Здравейте, много се колебая между филъра на Олиосета и маската Абсолют рипеър Голд на Лореал. Някой има ли мнение, кое от двете е по-добър протеинов продукт?

# 425
За мен шампоанът за обем е този - нежен към скалпа, не пресушава косъма и ден повече изкарвам с него до следващо миене .....
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/body-building-za-obe … y-building-250-ml
Благодаря за препоръката, ползвала съм серума за обем от тази серия, не беше лош, не предизвикваше дразнене. Може би трябва да пробвам и шампоана Simple Smile

# 426
Здравейте, искам да попитам по какво се разпознава дали косата е твърде хидратирана или пък се е натрупал много протеин, много ми е трудно да се ориентирам с моята коса. Хем има накъсване, хем на моменти е твърда като слама, като я измия с маската с кафявата капачка на марокан ми се струва лигава и не мога да изляза със заключение по въпроса. Rolling Eyes Ползвам златната серия на Лореал, еластисайзъра на кингсли понякога, маската с кафявата капачка, +/- нещо друго минало ми през ръцете, но предимно тези с някакво олио за финиш. Гледам да редувам хидратация с протеин, ама нещо не ми се получава. Косата ми е изрусявана с блондор преди почти година, от тогава поддържам корен вкъщи само с боя, къса е до раменете.
И още един въпрос относно Олиосета. Ползвала съм ампулите им и ефект върху моята коса имат, но не съм ползвала нищо друго тяхно. Имате ли препръки към други техни продукти или не си заслужават?
Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 427
Аз ползвам Дензифик на Керастас,но само първото измиване има ефект уау,ако повторя на следващото миене много ми утежнява косата ,схлупена и се омазнява много бързо. Та си е до коса.

# 428
Вики,хубава идея,но аз съм твърде припряна за такава пипкава работа Grinning  Принцес,направо си е приключение,ровех с пръсти като олигофрен,добре че никой не ме вижда Joy мдаа,може би някой литров сапун ще ми свърши работа,от малките не стават

Dessypp,на първо време махни олиото и вземи хубав хидратиращ финиш

# 429
  • Пловдив
Dessypp,на първо време махни олиото и вземи хубав хидратиращ финиш

Може ли да препоръчате такъв, защото и аз си търся?

Ванеса, откъде поръча hmilk? Аз още се чудя откъде да го взема, защото всички сайтове, които го предлагат са ми непознати.

# 430
  • София
Здравейте момичета, чета, гледам, намаления навсякъде, арлен, нотино, златна рибка? Как да не се изкуши човек? 😩

Ванеса, може ли да споделиш по-нататък впечатления от млякото на oway?
Мисля че можеш да си поръчаш помпа от si cosmetics и някой да ти я прати по пощата?

Хидратиращ финиш се сеам за керастасе нектар термик

Идвам тук за мнения за шампоана за силна хидратация на кингсли (имам балсама и го обожавам) и за silk n glow oway?

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 16:38 от Мélisande

# 431
Е много сте лоши! Тъкмо реших, че няма да харча повече.. я кажете двуминутния реконструктор достатъчно ли е за протеин? Имам и маската на Лореал Absolute repair gold quinoa + protein (имам и някакъв кератинов шампоан на papino)
Че сега като се загледах повечето ми неща са хидратация
И още един въпрос - от ДПШ меди или на лакме с мицеларната вода

# 432
Тази промоция ме изкушава... имам малко останал спрей за термозащита на ECRU, но този месец доста разходи имам и се чудя... може да подмина.

Аз в рибката питах за насока за ДПШ и медисютикалс, но момичето ми каза че нямам нужда.. били за проблемни скалпове. Много се учудих и тя ме гледа странно като казах, че го искам за почистване на силикони и хлор.
Накрая просто минах на продукти без силикон и само в термото имам, но е водоразтворим.

# 433
За суха, жадна коса капките oway или филъра Олиосета би бил с Уау- ефект?

# 434
За суха, жадна коса капките oway или филъра Олиосета би бил с Уау- ефект?
Не мисля че капките ще свършат работа за такъв тип коса. Моята не е суха и капките ги палзвам с цел против цъфтеж, не мога да кажа че усещам уау ефект а камо ли на суха коса. Филъра не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт