Професионални серии за коса- тема 150

• 57 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Някой знае ли как беше
кодът за безплатна доставка в Арлен?

# 406
Някой знае ли как беше
кодът за безплатна доставка в Арлен?
Пробвай speedy или econt 😁
Филърът Олиосета все още ли го харесвате след по-дълго ползване?
А нектара на Екрю как е?

# 407
  • София
И Рибите имат 20% на избрани марки до 15-ти октомври.

# 408
Arlen имат намаления, Oway са с -20%, за който се интересува.

По-скоро целия сайт е намален Wink Само не разбрах по какъв повод и за колко време. Ако някой нещо е дочул да сподели Simple Smile
Иначе напълних кошницата за нула време Stuck Out Tongue Closed Eyes
За първи път ще пробвам тази термозащитата на Керастаз - https://www.arlen.bg/product/1255/termozashtitno-mlyako-za-suha- … rmique-150ml.html .... дано не съм сгрешила.

# 409
Арлен май имат рожден ден

# 410
А аз веднага налетях на Oway 😁

# 411
Нa Oway кaкво бихте ми препоръчали зa изрусенa, късаща се коса  ? Спряла съм се на протеиновата маска, капките и   Glossy nectar, имате ли впечатления?

# 412
Капките Оуей са благодат почти за всяка коса.
Маската имам от скоро и ми е малко странна-няма видим ефект веднага след ползване, но има много хубав състав и сз си мисля, че действа с натрупване. Ще съм любопитна някой, ползвал я по-дълго време да сподели мнение. За глоси нектара нищо не мога да кажа.

# 413
И аз да питам двоумя се за шампоана за обем или за мазна коса на Оway да взема, някой с впечатление?, искам и за растеж ...и направо незнам 😁

# 414
biology girl55, не бой се,нито оцветяват,нито изсветляват...уж да пазят и подхранват блондираните дължини,но за моята изрусена коса са твърде леки,затова и ти ги предложих.

Момичета,взех си Hmilk на Oway,обаче от разсеяност забравих да взема помпа и сега няма от къде да я купя.Дайте някакви идеи,това чудо е много гъсто,как да го изкарам от бутилката? Пробвах няколко помпи,но нито една не пасва Confused

# 415
Значи, докато се натутам да пусна поръчката и те капките свършил Rolling Eyes, явно ще ги взема на щерен петък. Иначе поръчах глос маската и ш за мазни корени, че напоследък наистина много бързо ми се омазнява косата.
А за Hmilk, ванеса пробвай със сламка или има едни много дълги коктейлни лъжици , 😁

# 416
  • Варна
Ванеса голямо приключение ще е това Grinning Търси някой дрогериен течен сапун с такова гърло и го залепи с изолирбанд дори да не пасва точно. Няма вадене това чудо без помпа. С консистенция на гъста маска е.

# 417
Viktoriai,  в момента капките са отново налични. Може би биха Ви ги добавили към поръчката, ако се обадите Hug

Значи, докато се натутам да пусна поръчката и те капките свършил Rolling Eyes, явно ще ги взема на щерен петък. Иначе поръчах глос маската и ш за мазни корени, че напоследък наистина много бързо ми се омазнява косата.
А за Hmilk, ванеса пробвай със сламка или има едни много дълги коктейлни лъжици , 😁

# 418
Момичета, бърз въпрос - Нуминокс или Целаген е по-ефективен за събуждане на спящи фоликули? И кой от двата спрея омазнява по-малко?

# 419
Момичета, бърз въпрос - Нуминокс или Целаген е по-ефективен за събуждане на спящи фоликули? И кой от двата спрея омазнява по-малко?
При мен Целаген омазнява по-малко или почти не.С много мазна коса съм.Сега ползвам  Нуминокс и косата ми все изглежда мазна.

Общи условия

Активация на акаунт