Професионални серии за коса- тема 150

• 57 140
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
CoCo`Milk 🥥, малко трудно за обяснение, но... В порядъка на около 4-5 години бях руса. Но като казвам руса имам впредвид почти всички гами на русото. Ах какво боядисване беше, ах какво мазане, обезцветяване ... Абсолютно всеки месец, боядисване цялата! Бях натрупала много пигмент!Впоследствие на това, след като я изтощих до най-висшата степен, си казах край!Три, четири пъти я направих много тъмно кестенява и просто я оставих да расте без боя цели две години.Косата стана оранжавееща , с неравен цвят, отмита,шарена, неравномерна, но...Няма как - сърбам си попарата.Миналата година, юни месец я  боядисах близо до моя цвят, и от тогава нищо. Само за повод няколко пъти я измих с оцветяващ шампоан.

# 346
Showbeauty,коя е боята?,хареса ми цвета. Много естествено стои и е близък до моя.

# 347
CoCo`Milk 🥥, както вече написах цвета е отмит, на светла основа с натрупан пигмент вече по дължините. От година не е боядисвана. Последно до колкото си спомням беше с https://shop.lillydrogerie.bg/color-sensation-4-0-deep-brown, боята за мен е доста силна, да, но цветовете стават винаги наситени.
Цвета е постигнат напълно без да искам... Момичетата с повече опит в боядисването,колористиката могат да обяснят как се е получил. Аз не го харесвам цвета изобщо

# 348
  • София
Някой с положителни отзиви за този серум? Понеже е намален в Notino, а серума на Euprovag за косопад не е наличен от известно време в рибите, та се чудя за този сега...няма много отзиви за него в сайтовете.

# 349
  • Пловдив
LoLo30, аз използвах две опаковки от Сериоксила в началото на годината. Косата много дръпна на дължина, но сгъстяването е незначително. Според мен по-добе се ориентирай към серумите на Медисютикълс, ако целиш сгъстяване.

# 350
  • София
Благодаря, любопитна. Целя най-вече спиране на косопад, а сгъстяването като бонус е добре дошло.  Ще го помисля още малко. Мерси 🌸

# 351
Здравейте, трябва да си купя нов шампоан и се колебая между Oway и Керастаз. Според вас на кое да заложа.

# 352
  • София
Здравейте, трябва да си купя нов шампоан и се колебая между Oway и Керастаз. Според вас на кое да заложа.

На oway

# 353
Гледам си в пощата имейл от Арлен за личен код в профила, викам си най-накрая дано 20% са пуснали,да ама не пак 15%. Ми не мерси! То за 15% има код през 10дни. Незнам черен петък ли чакат да се задействат. На Oway мисля капките да си подновя и някой шампоан да пробвам.

# 354
O way за мен са по изгодни в zakosata.com
Арлен от толкова много време не са правили 20% намаление че не помня вече.

# 355
O way за мен са по изгодни в zakosata.com
Арлен от толкова много време не са правили 20% намаление че не помня вече.
Отворих сайта но то не са налични нещата които гледам 🙄 по принцип не ги следя, никога не съм поръчвала от тях та правят ли често отстъпка и имат ли точки които да ползваш,както при Арлен?

# 356
Не съм засичала да имат отстъпки, но съм останала с впечатление че са по-евтини от Арлен с 15% код.
Жалко че ги няма твойте неща.
В Агора Бюти вече също има Oway ако не сме го коментирали до сега. Така че магазините, които ги предлагат се увеличават 👌

# 357
http://zakosata.com/oway-serum-za-suhi-i-cyvtqshti-kraishta?search=Oway%20drops
Сериозна разлика от едни бързи 13лв... Направо... Нямам думи, дори и с код от арлен тук наистина е по-евтино

# 358

Аз съм за Керастаз и все пак зависи какво търсите. Не харесвам био козметика и за мен Оуей са твърдо нье. От Керастаз само nutritive bain satin 1 не ми е харесвал. Няма такъв сърбеж и утежняване! Терапист ми е holy grail.

# 359
http://zakosata.com/oway-serum-za-suhi-i-cyvtqshti-kraishta?search=Oway%20drops
Сериозна разлика от едни бързи 13лв... Направо... Нямам думи, дори и с код от арлен тук наистина е по-евтино
Само дето не са налични

Общи условия

Активация на акаунт