Професионални серии за коса- тема 150

• 57 160
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Каква е разликата между тези две маски:
1.

И

И малко страничен въпрос, но доволни ли сте от парфюмите в Нотино или са ментета? Досега само продукти за коса съм взимала от там....

# 361
Мисля че това е просто нова опаковка.
Доста силна серия. Бях я взела на майка ми която е изрусена и каза че й втвърдява косата прекалено много.
Относно парфюмите в Нотино всичко е наред там. Надникнете ако искате в темата : Изпитани сайтове и ще видите 😉

# 362
Привет,
Търся си тониращ шампоан
/на разумна цена/.
Гледам този от известно време, ако някой има опит с него, ще се радвам на отзиви:
https://www.emag.bg/shampoan-londa-professional-toneplex-pearl-b … art_product_title
Или да препоръчате някой друг, който действа и матира добре?

# 363
  • Варна
Проблемът на повечето ефтинджос тониращи шампоани е,че правят косата на слама. Години наред отказвах да ги ползвам точно по тая причина.  Аз лично харесвам тоя на Керастаз но не струва 10лв. Много е добър тоя на фанола и много силен,но него бих препоръчала да смесвате 1:1 с нормален шампоан иначе косата става ужас.

# 364
Фанола имах до сега, но свърши, да - харесвам го, но наистина е доста пресушаващ, за това съм в търсене на друг....

# 365
  • София
Каква е разликата между тези две маски:
Скрит текст:
1.

И

И малко страничен въпрос, но доволни ли сте от парфюмите в Нотино или са ментета? Досега само продукти за коса съм взимала от там....

Мисля, че няма разлика, а само опаковката е нова. Аз ползвам маската в комбинация с шампоана от същата серия и съм доволна.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 17:42 от bubanka

# 366
  • Варна

Mamma_knows_best
просто смесвай фанолата с шампоана,който ползваш в момента 1:1. Изсушаването се минимизира,а ефекта е достатъчно добър.

# 367
  • Бургас
Тази показаната маска на Лореал е мега добрата.Обожавам я, също и изглаждащата от лилавата серия.

# 368
  • пловдив
Здравейте, цял ден се чудя и Мая какво да поръчам. Много моля за съдействие се между това /

Косата ми е гъста, чуплива, боядисана тъмно кестенява, след миене буйна и стърчаща навсякъде

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 17:42 от bubanka

# 369
Момичета, привет влизам в темата с молба за насоки. Не съм доволна от масовата козметика на пазара и реших да зспочна да използвам професионална. Косата ми е нормална, с скомоност към бързо омазнаване, постригана на каре.Което значи че поне 3 пъти седмично я изсушава, рядко я оставям да съхме сама. Не съм се боядисвала и освен сушенето не я третиран по друг начин. Моля ви препоръчайте ми хубава марка, защото гледах златна рибка там е пълно с продукти. Нека вметна и че чакам бебче и не знам дали е добра идея да сменям козметиката ви за коса точно сега. Предполагам на първо време ми трябва маска, шампоан и термозащита.
Благодаря 😇

# 370
Филип Кингсли имат серия без аромати.
Орайт, Медисютикълс, Напура също са добри.
Само някой да се включи кои бяха подходящи за бременни. Simple Smile

# 371
  • Варна
Здравейте, цял ден се чудя и Мая какво да поръчам. Много моля за съдействие се между това /

Косата ми е гъста, чуплива, боядисана тъмно кестенява, след миене буйна и стърчаща навсякъде

Кингсли според мен е на-добрия вариант от тия трите. И Ланза кератин и Олаплекс са за третирани коси. На Кингсли Ш и Б са разкошни. Напояват и приглажадат страхотно без да са тежки. Олиото не го познавам

# 372
  • Някъде там
Prinzesata, би ли споделила малко повече за ефекта на балсама на ФК за боядисана коса.
Някой по назад питаше за трайна боя за коса. Пробвах новата боя с хилауронова киселина в Арлен.Боя с Макадамия и жен-шен Altissima Permanent Hair Color 100ml. Поръчах си цвят 5 - кестеняво.Само в корените я използвах. Вчера стана месец от боядисването и мога да потвърдя, че е наистина трайна.
Това може би е една от най трайните бои които съм пробвала.

Това са корените ми на един месец.
Аз съм с доста чувствителен скалп и боята не ми раздразни скалпа, има лек, приятен и ненатрапчив аромат което е плюс защото много мразя химичния аромат на боята за коса.
Искам да попитам някои неща за спрея на Меди(Нуминокс). В момента го използвам, може да си въобразявам, но мисля, че забавя появата на бели коси Grinning.
Имам много нови косички и определено косата се е сгъстила.
Използвам го почти всеки ден по два пъти на ден, понякога се случва да пропусна Flushed.
Може ли да кажете колко време е хубаво да се използва и след като го спряхте появи ли се отново косопад?
Мисля да си възобновя и маската на Меди. Преди доста време я използвах и съм много доволна от нея, писах и в темата за нея колко много я харесвам(една от първите бях които похвалиха маската)

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 08:44 от Искрица

# 373
Какво трябва да напиша в Алиекспрес, за да ми излязат преси за терапия?

# 374
  • София
Какво трябва да напиша в Алиекспрес, за да ми излязат преси за терапия?
therapy hair straightener

Общи условия

Активация на акаунт