🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 31 087
  • 622
  •   1
Отговори
# 390
Георги е простак, скандалджия и злобен.  Освен това ми се струва и прикрит. Заради това го оставят
Трябва някой който да раздори

# 391
Георги е простак, скандалджия и злобен.  Освен това ми се струва и прикрит. Заради това го оставят
Точно, Джоли. Всичко изброено "лепва" на Георги.

# 392

Смело бих понесла един сезон без отрицателен герой. Например в Къртицата 1 всички харесвах с всичките им слабости и грешки. Там дразнител нямах, освен самата продукция, която сътвори скандалните новини крайно манипулативно и едностранчиво. Самите участници бяха супер, дори Мегз още беше симпатично младо момиче 😀

# 393
  • Sunshine state
Живка малко ми олекна с това изказване какво представлявали ратаите, ама не съм я намразила чак, още си ми харесва. Мариян ми е примитивен, но виждам, че се разкайва истински и е добродушен. Ивайло нещо взе много да подскача и ще ми развали позитивната настройка към него, ако продължава. Кирил ме изненадва приятно, а не го харесвах. И Сийка ме забавлява. На Георги буквално му спасиха задника с новото условие, ама и неговото време ще дойде, понеже никакъв го няма във физическите игри. Любо голям нагаждач ще излезе.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 18:21 от Pupitka

# 394
Герги е мега неприятен тип. Но Живка не беше права да му начуква канчето на всеослушание. После пък ходи да се обяснява с него и да се извинява...Ми кат' си толкоз ербап, стой си зад думите и рискувай да те намразят.
Сия на мен ми е симпатична, весела една такава. Дано не влезе в интриги.
Деси нещо не ми се струва в добро разположение на духа. Като в ПМС е. Или като човек в депресия Sad
В спора за кучетата, противно на вас съм по-скоро на страната на Ивайло. Не за друго, но хич не му хващам вяра за нищо, което казва на тоя МарЯн. Първо, кучето беше кръстено от всички. Някак неуважително спрямо групата е да сменяш името, щото не те кефело. Още повече - как могат да са сигурни, че той е подходящия стопанин за това куче? Представям си го направо как ще му се порадва малко и ще го върже на синджира в някое село. Щеше да е по-разумно в края на сезона, след като се е видяло отношението на кандидат-стопаните към кучетата, да се реши дали те да ги вземат. Дори сред кучкарите е неписано правило куче да не се дава даром, защото то за безплатен подарък всеки взима уж там да зарадва някое дете и много скоро кучето е натирено.
Мариян като е толкова важен, да се изръси едно 1000 лв за расов немец и да си го кръсти ако ще Дон Корлеоне.

# 395
  • Sofia
Аз Мариан няма как да го харесам,не му вярвам на нито една дума. Човека,който му опонира Пламен ли е или Ивайло? Той май има доста добра интуиция,въпреки,че намирам някаква циганска жилка в него,така ми изглежда,може и да няма.

# 396
Като ги даваха вчера заедно с приятелката му, тази която го направила дядо, и тя приличаше на ромка.

# 397
  • Велико Търново
vaflichka, Ивайло е.
Пламен е този, който се "задява" с Цвети. Поне според Сийчето.

# 398
Как така приятелката на Ивайло го е направила дядо? Той е много млад за дядо,нещо изпуснах нишката Rolling Eyes

# 399
  • София
Как така приятелката на Ивайло го е направила дядо? Той е много млад за дядо,нещо изпуснах нишката Rolling Eyes

Тя е доста по-стара от него, има дъщеря, която вече има дете.

# 400
Бе, тъпо Сийче, а Живка кво прави освен да нарежда...
Толкова да ми напомнят на герои от миналия сезон, че все едно търсят едни и същи типажи

# 401
  • Другата България
Дали да не стана фенКА на Сийка килима?
Все още нямам изявен фаворит от жените, Ралица е много точна, но на мен ми идва малко.....хлъзгава.
Живка също все още е моя човек, обаче Сийка.....играта ще им разкаже, ако я оставят повече време. То ако регламентът продължи по този начин, нищо чудно да се случи точно това, дразнителите да остават до последно.
А Гошо....., няма такъв търтей, няма такъв антивсичко, така ми стана гнусно, като го дадоха как нагъва и млящи, докато Живка говореше за иконата....аааа, ето, и травма има чиляка, ама разбира се, как пък познах.....охх.
Киро обаче наистина ще стигне далеч, очертава се много силен участник.

Забравих Мартина. И тя ми е фаворит. Много ми допада.
А Ралица според мен умишлено крие колко е подготвена.
Отнесе ги още в самото начало, наглед една такава, слабичка, крехка, грънчарка, а е доста, доста подготвена, очевидно и очеизвадно.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 21:38 от Merri_An

# 402
Сийка ми докарва главоболие, само като си отвори устата.
Браво на Ралица, много добре започва дуела.
Дожаля ми за мъжете, един час копат, ще окапят.
Харесва ми, че са се постарали да измислят нови битки.

# 403
Тая битка с копането е малоумна... Просто втф.. Все едно в ковчег се навирам.

# 404
Много тъпа битка, чудят се вече какво да измислят.

Общи условия

Активация на акаунт