🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 890
  • 622
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нека не забравяме все пак, че по традиция Иван и Андрей не гонят участник още след първият му дуел.
А това с парите (10 000 лв.) ако не се лъжа го имаше и миналия сезон.

# 376
  • Велико Търново
Reinа, да, и затова съм написала, че си "бягат" от казаното.

Diavolo, искаш да кажеш 7 битки, вероятно? Иначе дуелът си е един. Снощи явно съм пропуснала какво е казал Иван, но преди това нали е казал нещо такова и в "Преди обед". Така че то беше ясно.

За Анастасия щях да пиша още нещо. Много ми е любопитно по каква причина, когато говори за Борислав, постоянно казва И фамилията му. Не са няколко Боби-та. Сигурно ѝ харесва ритмитката на името му Satisfied

И за ярето сте прави. Тя майката в един момент може и да спре да го "познава" след толкова чужди миризми.

Пропуснала съм визитката на Красимира какво точно актриса е. Явно ще трябва да наваксвам.

Да, имаше го в миналия сезон това за 10-те хиляди.
Само Яни не накараха да даде на Владо Николов Satisfied Не че на него му е необходимо, де...

# 377
  • Варна
Нека не забравяме все пак, че по традиция Иван и Андрей не гонят участник още след първият му дуел.
А това с парите (10 000 лв.) ако не се лъжа го имаше и миналия сезон.
Това че няма да ги изгонят обаче го научаваха в последствие.
Ако залогът е мижав, не биха си давали зор.

# 378
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че не променят нещата в движение. Би трябвало всички уреди за игрите да бъдат подготвени. Нямаше теглене/избор на игрите.

# 379
  • София
Така де, дуелът е един, но две от тези седем максимален като брой игри ще се състоят в петък, а останалите в събота.

# 380
Това с тегленето на игрите ако го няма е голям минус.
Но сме в първа и то преходна седмица, надявам се да се теглят игрите като дойде време за елиминационен дуел.

# 381
  • ВАРНА
Анастасия е незлоблива, но няма нищо общо с заявката и за луксозна жена. На мен ми идва твърде шумно и клюкарско поведението и, по-скоро ме отблъсква, отколкото да ме забавлява към момента.
Георги ми е много неприятен - с голямо его, все той да командва, а способности някакви все още не е показал особени сякаш ...
Мариян също едно хлъзгаво впечатление ми прави - големи обяснения, под които прозират дребнави интереси за скатаване ...
Според мен отчетливо се забелязка как някои хора са влезли за пари и реклама , а други за емоцията и изживяването.

Приятно впечатление ми правят засега Ралица, Костадин и Лора.

# 382
  • София
Хексе, така е, но това малко или много се очаква...
А и залогът не е чак толкова малък. Хем в въпрос на чест и да сплашиш конкуренцията да не те викат на дуел (което е гаранция, че ще стигнещ далеч), хем се бориш да не спиш на открито до Цоньо и игривата Кара, а и 10 000 лв. все пак не са малко, защото като махнем данъка то ще останат едни около 80 000 лв. награда при победата.

Според мен тегленето и реденето на битките ще започне от другата седмица, когато започнат същинските елиминации.

# 383
  • Варна
Според мен тегленето и реденето на битките ще започне от другата седмица, когато започнат същинските елиминации.
Дано!
Защото не ми се гледат Игри на волята, ако исках  - щях да гледам тях.
Харесвам Фермата най-вече извън състезателния елемент - как едни хора работят заедно, създават нещо, стават една общност /е понякога и с лагери/, имат взаимоотношения, понасят възходи и падения, пресъздават забравени традиции.
Дуелите в края на седмицата са кулминацията на напрежението и емоциите трупани през една фермерска седмица.
А сега - дай, дай, дай.. печелиш, губиш, губиш, печелиш   - едно нищо. Но все още съм оптимист.

# 384
  • Sunshine state
То щото "голямата" награда е космическата сума от 100хил лв., та 10,000 на друг да се дадяли.. Време е да вдигнат мизата. Всичко поскъпна отдавна, прибират се повече от реклами, а наградата си седи. Та и повече битки (тоест зор) ще видят играчите.

# 385
  • София
Не виждам смисъл от седем игри особено пък в два дена. Преди полуфиналите бяха така и нямаше никакъв съспенс първия ден, то е ясно, че всичко се решава втория ден.

Ще видим как ще тръгне сезонът, няма да съдя по тази седмица сега. След другата ще можем повече да кажем.

# 386
  • Другата България
И аз мисля, че има някаква по-различна причина да оставят Георги, освен мюсюлманството.
Абсолютен селяк е и ще прави интриги, залагам на нея.

Ако аз знаех, че ще остана след битка, хич, ама хич няма да се напъвам.
Предполагам Гошо ще прави именно това, като ще се оправдае с раните си от миналите битки.
Селски тарикат е той, ама и онзи Мариянчо изобщо не му отстъпва.

# 387
  • София
Мариян е сложен характер. Има добро сърце, видя се по отношението му към оварката. А и трябва да си доста смел за да споделиш греховете си (неговите са много срамни) пред целокупния зрител. И още нещо сподели. Как е искал да симулира и мами фермерите в началото, но се е привързал към тях и сега едва ли не се разкайва за първоначалния си план. Кой споделя толкова много неща? Малцина... Според мен този участник ще ни изненада приятно, да видим...

# 388
  • София
То даже не казаха ли, че и данъците те дължат, така че е 90000 лв. Нещо такова ми се струва, че каза Хепито, така че, където 90, там и 80.
Не виждам смисъл да се напъвст този дуел, само да им станат големи раните и да ги викат другата седмица да паднат.

Кирил ми става симпатичен, от визитката не ми допадна, но след това се държи много приятно и е сръчен.

Анастасия е забавна, но малко пришпорва, Цвети още не се е огледала кой ѝ харесва повече.
Живка не ми харесва, от този тип хора, които си мислят, че разбират всичко за човешката душа. Нямало да им, дава почивка, докато не си поискат, за да са ѝ благодарни. Много си е повярвала нещо, тя е там да ръководи процеса четири дни, не са слуги другите, след два дни ще е друг.

# 389
  • Другата България
Дяволчо,
Понякога ти се радвам на наивността, която оправдавам с младостта, само и единствено.
Затова и си те обичам. Hug

Ама, слънчице, не забравяй едни 100к, заради които какви ли не неща сме чули от ТВ, които после са се оказали еФтини лъжи, от най-еФтините.
Хората и за по-малко се съюзяват с дявола, особено когато това вече е пореден сезон, и са видяли точно кое продава.

Общи условия

Активация на акаунт