🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 865
  • 622
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много хубава игра. И двамата се справиха добре, но Кирил бе по-точен с мятанията си, всеки път бе близо до целта. Simple Smile

# 481
  • Велико Търново
Охх... голямо напрежение!
Щеше да ми се пръсне сърцето. Не стига че не е много добре, ами сега и това... инфарктно положение направо! Не може ли не чак толкова оспорвани двубои да ни показват. Satisfied

# 482
  • София
Много им се струпа обаче. Дано следващата седмица не ги закачат, защото и четиримата играят втори пореден дуел или общо игри в три поредни дни, което си е много. И това е едва старта на сезона.

# 483
  • Велико Търново
Кирил тотално се омота. Жалко!

# 484
Много им се струпа обаче. Дано следващата седмица не ги закачат, защото и четиримата играят втори пореден дуел или общо игри в три поредни дни, което си е много. И това е едва старта на сезона.
Ако се раздават и играят на 100% сами са си виновни.
Аз лично бих играл в темпо една идея по-бързо от "ходом".

# 485
  • София
Кирил си мислеше, че трябва да се сложат 'пироните' само от едната страна и просто да се изкачи по нея. Много тъпо загуби играта.

# 486
Гледайки Гошо си затвърждавам мнението, че на битката за ратайство се скъта надявайки се Ралица да им изнесе играта

# 487
Ах, този Кирил, какво беше това с пироните, и първолаче щеше да схване  какво трябва да направи.
Пърдела се движи прилично в битките, но няма никаква издръжливост. На пъзела доста се омота, но ако Кирил реди пъзели както пирони, Жорката няма да има проблем.

# 488
  • София
Кирил е по-комплексния и опасния съперник, дори и Георги да бие с 3-1 сега. Но и с Георги ще се внимава. Според мен и двамата никой няма да посмее в скоро време да ги предизвика на Арената.
А най-малкото и двамата вече ще имат необходимия опит и самочувствие от битките на Арената.
Тази игра мисля, че Киро ще я вземе и ще гледаме пета решителна битка.

# 489
  • Велико Търново
Как може да не се сети, че трябва да реди "пироните" симетрично! Направо съм в потрес и аз...
Дано сега с тетриса е по-бърз. Не че ще спечели кой знае какво, но не искам Георги да си вирва носа. Което неизбежно ще се случи при негова победа. Пък и определено симпатиите ми са на страната на Кирил.

# 490
Аз съм за Кирил засега от мъжете, но днес искам Жоро да бие само за да виждам как Живка ще се нерви покрай него. 😁

# 491
  • София
Киро е сръчен и ще освободи карабинерите по-бързо, би трябвало времето да му стигне за тетриса дори и с налучкване само.

# 492
Ако бие Киро ще има и 5 битка. Предаването е до 22ч.Кога ще са женските дуели? Таааа може и Кирето да падне

# 493
Пръдльото навирил дупето след победа ще е интересна картинка за гледане следващата седмица. Но според мен ще има пета битка.

# 494
  • Другата България
Аз искам Гошо да бие, защото ще се надуе и ще има ....напрежение между него и Киро.
А и между него и Живка.

Общи условия

Активация на акаунт