🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 31 476
  • 622
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Иван много смешно тича.
А тази арена ми се струва под наклон, което не е много ок.

# 511
  • София
Е, какво е това? Фермата 7: Време за пробуждане?
Не видях колко е дълго.

п.п. Аа, то не е това изобщо, а просто символ срещу символ.

# 512
УжЪСТ! Никва памет нямат тез дами. Вярно, че е под напрежение, че и изтощение, ма сега съвсем се забатачиха

# 513
Не е лесно.

# 514
  • Другата България
Явно и аз съм безпаметна, но не разбрах къде сгреши Ралица?

# 515
  • София
Изненада ме Красимира, но Ралица заби точно на една буква и това се оказа фатално.

# 516
  • Велико Търново
Ралица много елементарно се обърка с посоката на символа.
"Въжената клетка" някак повече подхожда за нея, да видим дали ще го използва като предимство.

# 517
  • Стара Загора
Явно и аз съм безпаметна, но не разбрах къде сгреши Ралица?
Първият символ е 2, а не Ф. Разменила ги е.

# 518
  • София
Мери, Ф, и 2 бе ги разменила.
Трябва да е 2...

# 519
  • Велико Търново
Не е вярно, тя обърка символа, който прилича на Э, на който съответстваше буквата А. Вместо това тя беше взела З-то, което съответстваше на символ, огледален на истинския.
Иначе в хода на играта и двете няколко пъти сменяха местата на Ф и 2, та не знам точно в какъв момент спря играта на Ралица. Т.е. възможно е към момента на спирането и тия двата символа да са билли разменени. Но реално основната ѝ грешка беше съвсем другаде.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 21:42 от DamaPika

# 520
Не е вярно, тя обърка символа, който прилича на Э, на който съответстваше буквата А. Вместо това тя беше взела З-то, което съответстваше на символ, огледален на истинския.
Иначе в хода на играта и двете няколко пъти сменяха местата на Ф и 2, та не знам точно кога спря играта на Ралица.
Точно! Но направи грешката да размества всички символи без да е сигурна къде е сгрешила

# 521
  • София
мдам, 3-1. сякаш няма шанс Красимира на подобна силова битка.
Но да видим все пак, на Арената всякакви обрати и изненади са ставали.

# 522
  • Велико Търново
Точно! Но направи грешката да размества всички символи без да е сигурна къде е сгрешила
Тя тази грешка беше обща и за двете. Само че Красимира беше взела всичките правилни символи и в един момент им улучи местата, докато Ралица изначално имаше един сгрешен символ - вместо буквата А беше взела цифрата 3.

Diavolo, няма време за обрат.

# 523
Красимира не много спортна натура, определено и липсва издръжливост. Леко ми дробче... Ралица е съвсем малко по-добра от Краси, при нея може би има голяма доза късмет. И двете не са много физически подготвени, по мое мнение. Красито, май само плоското дупе може да тръска умело.

# 524
  • София
Абе не знам, все тая. Видях, че първият и символ е объркан, а той започва с '2' а при нея бе 'Ф'
Нататък може да е имала и други грешки. Ама тя нали каза, че само огледалния символ от глаголицата и е изяло главата.
А това бяха точно 2 и Ф

Общи условия

Активация на акаунт