🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 936
  • 622
  •   1
Отговори
# 75
Тия двамата да нямат някоя стара заигравка 🤔, ще стане ясно. Не е току така това вкарване и на двамата, сигурна съм
И аз това си помислих,  няма ли някой от Чикаго, който ги познава?

Чикаго да не е Тутракан или Мелник? Grinning Мегаполис, в който има ужасно много българи! Все едно като си от София, трябва да познаваш всички. Grinning

Но наиситна леко понамирисва тази случаЕност, а още повече- липсата на реакция при срещата им вътре.

Анастасия е най-гладна от всички жени,иска салам. Да видим кого ще впримчи. 🤣

В края на вчерашния епизод вече се беше овесила на врата на ресторантьора (от Севлиево ли беше?), който е работил дълги години в Белгия. А и той не изглеждаше особено кахърен от този факт. Rolling Eyes

# 76
  • Sofia
Тия двамата да нямат някоя стара заигравка 🤔, ще стане ясно. Не е току така това вкарване и на двамата, сигурна съм

Чикаго да не е Тутракан или Мелник? Grinning Мегаполис, в който има ужасно много българи! Все едно като си от София, трябва да познаваш всички. Grinning

Но наиситна леко понамирисва тази случаЕност, а още повече- липсата на реакция при срещата им вътре.

Анастасия е най-гладна от всички жени,иска салам. Да видим кого ще впримчи. 🤣

В края на вчерашния епизод вече се беше овесила на врата на ресторантьора (от Севлиево ли беше?), който е работил дълги години в Белгия. А и той не изглеждаше особено кахърен от този факт. Rolling Eyes

А във визитката си този се кълнеше, че няма начин да изневери на жена си ..а още първия ден с тази ...

# 77

.....
Питах дали някой от Чикаго познава тези двамата, а не дали някой познава всички в Чикаго😁
Детективска агенция "БГ Мама" никога не ме разочарова, ще излезе нещо за тия двамата от Мегаполиса.

# 78
На приятелката ми от България брат й и мъжа й също  са в Париж от доста години. Но не се виждаме тук, само в България. Та изобщо не е задължително да се търси сензация дето може и да я няма относно Любо и Теодора.

# 79
  • София
Няма. При седем игри и арена без осветление не виждам как ще има дуели нощно време. По-скоро дуела може да се проточи два реални снимачни дни, а да бъде излъчен в един епизод.

Въпреки, че има романтика в дуели на светлината на факли Simple Smile
Аз уж сериозно гледах,а съм пропуснала това за 7 дуела.Може ли разяснение.плийс.
Един вид няма да има дуел между двама номинирани в събота,така ли?

# 80
  • София
avicom, не 7 дуела, а 7 игри в дуел. Т.е. всеки дуел ще се състои от седем игри, а не както беше досега от пет. Всичко останали правила са си непроменени.

Гласувах с "Да" за каста, като на съвсем първо четене имам забележки към някои от жените и съм напълно наясно, че на второ четене тези някои ще станат повече и ще са и от двата пола. Joy Но като цяло засега изглеждат обещаващи нещата.
Не ми харесва новата арена, както и не намирам по много причини за ок дуелите да са с прекъсване, но каквото - такова.

Дяволо, благодаря за новата тема, страхотна е!

# 81
Аз уж сериозно гледах,а съм пропуснала това за 7 дуела.Може ли разяснение.плийс.
Един вид няма да има дуел между двама номинирани в събота,така ли?
@avicom, не четете коментарите. Вчера поне 2 пъти пуснах линк с изказването на Иван за 7-те битки. Малко като развален телефон вече стана. Ето пускам линка за трети път...  https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/koi-sa-naj-atraktivnite-uchastnici-do-momenta-vav-fermata-vreme-za-probuzhdane.html

След 14-та мин. казва: Дуелите са 2 пъти по-големи, водят се 2 дни и са на двойно по-голяма арена.

Около 12.20-13.20 мин. говори за любовните драми в този сезон

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:06 от diziler

# 82
  • София
Малко ви изпуснах и участниците не съм запомнила още. Така че не мога да ги преценя, а и миналата година много ми харесаха по визитки, какво стана после.

Трите къщи ми допадат, интересно ще е, но арената въобще не ми харесва, твърде цветна е и твърде много конструкции. Трудно проследявам какво се случва т.е. разсейвам се.

Дяволо, благодаря за темата, въобще не бях запомнила кой къде ще спи, а това е доста ключово и за силите им и за разпределение.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 19:57 от Niya-

# 83
Писането е по желание, отговорите на други потребители също.
Предлагам да си спестим персоналните изблици и размаханите пръсти, защото тепърва ще има какво да пишем по темата и да си "дърпаме плитките" за героите във фермата.
Естествено, че писането и отговорите са по желание. Не си била в теми на Смайли, да видиш за какво "размахване на пръсти" иде реч, когато попиташ нещо, обсъждано няколко страници по-рано или публикуваш линк/снимка, която вече е качена. Така че, плийс... не говори за "размахване на пръсти" и "дърпане на плитки", защото май не знаеш какво значи това наистина. А за червените букви, предполагам, че и ти си на моето мнение, но по-удобното е да си затраеш, за да гледаш сеир как друг ще се брани сам (за да не влезеш в конфликт). Не, че съм очаквал подкрепа от теб, просто го казвам.
И да не анатемосваме мъжете в темата... Всеки от нас си има право на мнение...

# 84
В анкетата гласуах само с Да.
Залагам на Любомир за фермер на седмицата.
А да видим дали ще позная.

# 85
# 86
  • София
Аз не разбрах за какво се сдърпаха тези двамата?

за глупости... Деси искаше да си ляга да спи, но Георги, Любо и още някой бяха седнали на двора на лаф моабет и се чуваше как говорят и се смеят и тя искаше Ивайло да отиде да им каже едва ли не да млъкнат или да се разкарат, за да могат да спят.

# 87
Добре де, аз не разбрах-има ли отделна къща за фермер на седмицата. Сега да не ме насметете че не съм внимавала в час

# 88
  • София
Би трябвало да има, винаги е имало, ще видим тази вечер.
Може даа изберат Кирил или Георги за първи фермери. И двамата са на подходяща възраст, а и респектиращи останалите и с играта и поведението си. Simple Smile

Аз обаче тази вечер съм на вълна Шампионска лига и ще гледам късен запис.

# 89
Добре де, аз не разбрах-има ли отделна къща за фермер на седмицата. Сега да не ме насметете че не съм внимавала в час
Може би тази вечер ще стане ясно. То и за ратаи трябва да има някаква бърлога, но... ще видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт