🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 928
  • 622
  •   1
Отговори
# 90
Бърз запис и от мен в новата тема и благодарности на Дяволо за положения труд.
Хем ми се гледа, хем времето не стига и слушам с едно око, та затова още никой не мога да запомня и ояе никой не ме дразни! Загледах се само в инфарктната победа на нескопосаната мадама снощи вечер. Човек така да си пречи сам досега не съм виждала и хем и стисках палци, хем добре се посмях.
Харесвам врътката с трите спални, дава поле за интересни ходове. И във втори сезон имаше битка за лукса, но тогава беше отборно и не се получи много интересно.
И за мен има нещо гнило в реакцията на двамата американци, дето уж неочаквано се срещнали. На мен ми се е случвало да налетя на познат в чужбина и въобще не успяхме да сдържим реакциите си, тези как успяха чак до вечеря да мълчат, не знам.

# 91
Ако има отделна къща да пращат Цоньо фермер, та да поспят малко. Макар че  за да стане това къщата на фермер трябва да е отдалечена поне на 10км

# 92
И за мен има нещо гнило в реакцията на двамата американци, дето уж неочаквано се срещнали. На мен ми се е случвало да налетя на познат в чужбина и въобще не успяхме да сдържим реакциите си, тези как успяха чак до вечеря да мълчат, не знам.
Психоложката днес в "Преди обед" каза: "наистина не са знаели предварително, и ние от екипа не знаехме". Дааа бе....Grinning

# 93
Много ми хареса концепцията на новия сезон - възстановяване на манастира от-до. Точно тази българщина, която показват чрез това предаване - каква история сме имали и е затънала някъде между дърветата и шубраците. Пусто място, необитавано, невъзстановено.. Хората имат нужда от такива храмове, където да усетят точно тази енергия, която им предаде и отеца. Вижте как всички бяха в захлас, докато го слушаха и как се разчувстваха. Този сезон ще се крепи на вярата, която много хора изгубиха и се надявам да я намерят, независимо къде и в какво.

# 94
@Pretty.Woman, Те гледат в захлас, но имат и едно наум, че ги снимат камери и ще ги дават по телевизията. Винаги го има този момент. Мисля, че поне половината участници не са религиозни.
А Цоньо пак спал по гръб, дадоха го в началото на епизода. Grinning Била е чудна нощ...

# 95
на  мен ми зацепа сайта от дето го гледам,но с голямо търпение останових,че тази вечер гледам чувал лицемерие и ....абе,ще и чета и това е....аааааа.....от кога атеистите станаха набожни...олиии......

# 96
@Pretty.Woman, Те гледат в захлас, но имат и едно наум, че ги снимат камери и ще ги дават по телевизията. Винаги го има този момент. Мисля, че поне половината участници не са религиозни.
А Цоньо пак спал по гръб, дадоха го в началото на епизода. Grinning Била е чудна нощ...
Аз мисля, че Цоньо и прав да спи все тая. Ще си хърка човека

# 97
Аз мисля, че Цоньо и прав да спи все тая. Ще си хърка човека
Съдейки по мъжът ми- да

# 98
  • Другата България
Знаех си, че има защо да не харесвам Георги.
От първия момент, в който го видях, не ми допадна.
Нечистоплътен ми се стори.
Ей на, имало защо.
И не, не защото е половин мохамеданин.

# 99
  • гр.София
Браво на Живка! Само да кажа, че от днес ММ ме гледа с респект. Просто инженерче, а какви неща знам.
Мамма миа!

# 100
Няма къща на фермера

# 101
За съжаление и двамата претенденти за фермер на седмицата се оказаха с доста ниска обща култура.

# 102
  • Mediterraneo
Не разбрах, че се отлпеснах- като няма наставници, кой ще им поставя задачите и ще казва дали са свършени като хората?

# 103
плюйте ме,обиждайте ме ,ще ви простя сичко ,нооооооо ми хареса КОНСТАНДИН дано праилно го написах....ми с голямо сърце ми е момчето....харесва ми...

# 104
Живка малко прилича на Милена от към организация, но също така има и разлики с нея.

Общи условия

Активация на акаунт