🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 927
  • 622
  •   1
Отговори
# 105
Аз не разбрах защо избираха фермер само от групата в къщата.

# 106
  • Другата България
Не разбрах, че се отлпеснах- като няма наставници, кой ще им поставя задачите и ще казва дали са свършени като хората?
Ти защо не внимаваш, а?
Аааамаха! Joy Та сега да ти се обяснява.

А сега сериозно - фермера ще поставя задачи и ще следи за изпълнението, а за това дали са свършени предполагам И и А. Това и аз не го разбрах.
Живка се самонахендри според мен, ама тя нямаше и избор, трябваше съвсем да се направи на глупава, за да загуби от Георги, който се оказа с голямо самочувствие без никакво покритие, но пък иначе действащ подмолно без притеснение. Рисковано си е да си първи фермер, нека си спомним какво се случи с Милена. А и вече имаме нова Надежда - Красимира.
Хареса ми реакцията на Мартина, все повече ми допада тази жена.
А Мариянчо.....жалък, та жалък, контузил се нарочно, за да скатае дуели....офффф, поредния "мъж" с проблеми, дето с мишкуване решил да стигне ...далеч.
Аз не разбрах защо избираха фермер само от групата в къщата.
Защото Иван така им каза.

# 107
тия наистина ли са толкоз задръстени за полеви условия...абе пикай на ръцете си и си окей на другия ден...да ти пикам на стратегията бе пич голем МАЛАКА си ..аде...

# 108
Доячката по бански е.....ъъъххх въх

# 109
За съжаление и двамата претенденти за фермер на седмицата се оказаха с доста ниска обща култура.
Признавам, че успях да отговоря само за Аспарух Лешников (преди да кажат трите варианта на отговор) и Цар Калоян (след като казаха вариантите)

И не, не защото е половин мохамеданин.
Всъщност, той каза, че е "половин мюсюлманин", не всички мюсюлмани са мохамедани.
Скрит текст:
Само тези, които вярват в пророка Мохамед (Мухаммад) са "мохемедани" (сунити), има и такива, които вярват в братовчед му Али, това са "алиани" (шиити), има и "таухиди" ("тевхиди", т.е. монотеисти, които признават само Аллах, без никакви пророци). Не, че това е важно де, просто ... уточнявам. У нас алианите са едва 50 хиляди. Мохамеданите - към милион. Но да видим какво ще покаже новото преброяване Grinning
Иначе и на мен ми е антипатичен Георги. Мега прост чичак ми се види, като държание най-вече.

И за Мариянчо - много точно изказване. Жалка история, наистина. То цялото му мислене е изкривено. Във всеки сезон си набелязвал кого ще си го обработва и ще си го лъже... Ужас

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:17 от diziler

# 110
  • Mediterraneo
Значи правила няма. Пак всичко ще е в движение.

# 111
  • Другата България
Доячката по бански е.....ъъъххх въх
Тъкмо това щях да пиша.
Охххх

Коцето : "Къде да хвърля Джери...."
Това е моя човек, вече съм му фен.

Да, всъщност мюсюлманин исках да кажа, грешка на езика.
На клавиатурата.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:22 от Merri_An

# 112
  • Mediterraneo
Тая дърта пранга с този бански...
Коцето е много сладък!

# 113
Стана ли ясно на всички, колко секси е Анастасия? ЖДНБ
А Коцето е страхотна душичка.

# 114
Само някой да ми изгони Коцето, няма такъв смях! Joy

Как нежно се опитваше да убие Джери, че чак му се и извиняваше. Joy

И погребение беше замислил! Joy

И накрая като каза жално на Живка за Цоньо: Той го довърши ( за Джери)!

# 115
Горкото плъхче Sad

# 116
Ох, как се смяхме с тоя Джери. Коце се подпрял на лопатата, а бие с метлата Wink

# 117
  • Mediterraneo
Бре, горкото плъхче, гадна гнус! На когото не му се е налагало да се справя с плъхове, може и да му е горкото плъхче. В един от сезоните им бяха изяли храната.

# 118
Ох, как се смяхме с тоя Джери. Коце се подпрял на лопатата, а бие с метлата Wink
А Цоньо бая се зачуди кой е тоз Джери
Цоньо и Коцето са големи симпатяги.

# 119
  • London
Благодаря за чудесно оформената тема.

Общи условия

Активация на акаунт