🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 849
  • 622
  •   1
Отговори
# 540
  • earth
Не-очилатият запъртък (водещ) защо постоянно стои накукушинен?

# 541
Joy
Георги след последната битка - Можех още, но не мога повече.
Липсва ми търкаляшият се емотикон на Мери.
А, Ивайло се отърва за сега от близката компания на Деси под навеса. Ма тя много неприятна. И Мариян седнал да обяснява кое е мъжко поведение, а той като бабите пред блока - клюкарка.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:40 от cardhu

# 542
  • София
Извинявам се, но безсмислени дуели не ми се гледат и превъртах, та искам да попитам само как се реши кой да отиде в къщата?

# 543
Извинявам се, но безсмислени дуели не ми се гледат и превъртах, та искам да попитам само как се реши кой да отиде в къщата?
      Вярно са безсмислени ! Въобще предаването като цяло избяга от концепцията си.Започна да прилича на Игри на волята.Дуели,игри,дуели игри......Размиват се нещата.Няма я тръпката на онзи важен дуел за оставане в събота.

# 544
Всеки от двамата загубили отстъпва мястото си на последния от своята група в първоначалните битки (на които се реши разпределението). Това беше обяснението, което И&А дадоха в серията в петък или събота. Явно в тройката на Георги последен е останал Боби, а в тази на Краси- Деси.

# 545
  • София
Мерси много!

# 546
  • Mediterraneo
И аз все по- рядко се заглеждам в предаването. Не е Фермата, която харесвам, и е жалко. Следя резултатите от дуелите, но тях самите не ги гледам изобщо.

# 547
На мен пък много ми хареса.
Да повечко са дуелите, но по добре това от колкото са гледаме Даню и Даяна или Ванчето да се мята около Пешо
А птк има и от всичко и работа и история и караници. Е може и някоя любов да цъфне знае ли човек.
Мисля че ще стане още по интересно когато започнат да отпадат.
Не ми хареса само че в битките снощи нямаше Алманах. Да го видехме  Гошо дето знаел ама баш сега не се сетил

# 548
Отметнах аз в анкетата, че харесвам новата арена...но какво беше това състезание по ориентиране? Smiley В най-големия пек жените търчат по баирите, че да покажем дрон кадри. Много разтегнато, направо човек губи интерес. Басейна се замъти за два-три дни с тази слама край него и  пръст от играчите. Дано не стане "кална локва".
Предните два епизода още не съм гледала, чакат да ги претупам./Благодаря, Мари.Flowers Hibiscus/ Така че и взаимоотношенията между участниците не са ми много ясни.

# 549
Лично аз вчера не харесах битките, та къде бяха коването, рязането, цепенето? А онзи баир аз няма да го приема за арена. Но иначе каста, мястото и всичко друго ми е без забележка!

# 550
  • Другата България
Явно не само аз съм видяла, че арената е на баир.
Много недообмислено, и неудобно.

# 551
  • ВАРНА
Joy
...

И аз на това много се смях Laughing Много неприятен тип с високо самочувствие, държи да се обясни пред камерата, все едно зрителите не го виждат какъв е ... Smirk

# 552
А, забелязахте ли, когато победителите трябваше да вземат кошниците с храната (Победителите!), как Георги?! се втурна, взе кошницата на Ралица и извика: "А така!"
Само не знам, дали, за да не й е тежко, или, (което за мен е по-вероятно), я счита за свой съотборник още от 1-та игра за ратайство и последвалото такова.
Той си мисли, че и за нея е така, но в действителност не знаем, тя харесва ли го, или не???!
/Да не остане изненадан Георги, ако при следващ негов дуел, тя подкрепя противника му!?!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
Joy
...

И аз на това много се смях Laughing Много неприятен тип с високо самочувствие, държи да се обясни пред камерата, все едно зрителите не го виждат какъв е ... Smirk
"Исках , но нямах желание" е положението при Георги. Аз трудно го разбирам,  много неприятен говор.

# 554
  • София
С дневните битки има и много лоша светлина, често са осветени Иван и Андрей, бели лица, но иначе всичко се мръщят, защото са срещу слънцето и изглеждат криви.

То поляната трудно ще осветят вечер, така че явно битките ще са в жегата, поне докато не захлади.

Басейнът вече е доста гнусен.

Тази арена ставаше за битките за фермер, но за съботната, за голямата битка си трябваше отделна хубава арена. Тази е все едно Максимал, но там снимат в сезони без толкова слънце, а и нямат бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт