Абитуриентски страсти 2022г

• 71 154
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз да се запиша с абитуриент. Преди няколко седмици ходихме да пробва няколко костюма, че дъщеря ми беше тук, да го види. И той си хареса един безумен според мен. Днес случайно видях, че Андрюс имат намаление 70% на церемониалните костюми. И му купихме - сакото е зелено с цветя, той е и далтонист, но много си го хареса. Не знам дали ще е за абитуриентската, но ни предстои и сватба септември на щерката , така че няма да е излишен.

# 106
  • София
Моята се хареса с рокля 😂😂😂 права, изчистена, с тънки презрамки. Май ще отида да я купя, докато не е размислила. 😃

# 107
  • София
Моята се хареса с рокля 😂😂😂 права, изчистена, с тънки презрамки. Май ще отида да я купя, докато не е размислила. 😃
Давай бързо докато не е размислила. Моята за дипломирането все пак взе спортно елегантен гащеризон...

# 108
  • София
Давай бързо докато не е размислила. Моята за дипломирането все пак взе спортно елегантен гащеризон...
😃 А, за дипломирането не се бях сетила. Сега ходи ли се на втора, трета вечер, както едно време? Че едно бюстие като за дискотека поръчах 😃

# 109
  • София
Имат изпращане от училището преди бала, бал и после дипломи. Няма такива втори, трети (то и 96-та аз като имах бал нямахме такива). Ще се събираме и с родата, но приз лятото, да минат изпити и т н. и тогава

# 110
  • България, София
Привет дами!
И аз се записвам с абитуриентка тази година.
Все още нищо не сме купили. Набелязан е магазин за рокли и събота живот и здраве ще ходим до него. Добре, че е в съседен квартал.
Най - добре е да се пробва готова рокля / тоалет. Детето мисли и си представя едно, но като облече съответната дреха, може да реши, че не е това, което иска. То и написаното по - назад го потвърждава. Тръгва се с идея за определен силует или модел, а се оказва, че не стои добре.
Затова и не мисля вариант за шиене.
За моя бал бях с костюм - панталон и сако, шити от шивачка. В седмицата преди бала си взех костюма и ревнах, че не се харесвам с панталона, че ме прави дебела и т.н. тийнеджърски драми. Нямах време за реакция. В крайна сметка си бях с костюма, а после с него съм ходила и на изпити в студентските години, панталона съм си го носила през лятото, защото е от копринен жоржет, с прави крачоли и е приятно да се носи в жегата.
Мисълта ми беше, че за да се избегнат подобни разочарования, по - добре е да се пробват готови дрехи. Обличаш -харесваш се, ако не - търсиш друго.
Стискайте палци да хареса девойката нещо и да решим проблема. Иначе остава Асеновград, а защо не и Одрин.

Поздравления за всички напреднали с организацията Simple Smile
Ние сме още до под кривата круша Grinning

# 111
  • София
Стискайте палци да хареса девойката нещо и да решим проблема. Иначе остава Асеновград, а защо не и Одрин.
Одрин в момента според мен излиза солено заради PCR-а. Може би като премине вълната ще отпуснат мерките.
Ние засега само ресторанта за нашето парти сме резервирали. Тоалет нямаме, но имаме идея какъв да бъде и откъде. Нещо хич не сме се стегнали, ще видим...

# 112
И ние нищо не сме купили още. Смятахме в Одрин да ходим, паспорт извадихме на госпожицата, но в момента искат ПСР на връщане от Турция, така че засега тоя вариант отпадна. В Асеновград роклите били на двойна цена от тези в Одрин, но каквото такова. Важното е да си хареса нещо, иначе то е ясно, че ще се дават пари Sunglasses Съученичките й някои вече купиха роклите, но на мен ми се струва рано. И март, и април да я вземем, все тая. Няма смисъл да виси в гардероба от януари още.

# 113
Точно вчера четох че в одрин си правят пср-и
https://m.dnes.bg/obshtestvo/2022/01/26/bylgari-masovo-si-pravia … -odrin.518345/amp

# 114
  • Пловдив
Да, ама какво се случва, ако излезе положителен? Оставаш там в карантина...

# 115
  • София
PCR-а не важи ли 48 часа? Т.е. ако ида до Одрин и преспя там ще се върна в българския си PCR (нали и турците искат за влизане или бъркам???) Щото иначе с карантина там тоя писиар ще излезе златен, съответно и роклята/костюма. Rolling Eyes

# 116
  • Пловдив
Турците не искат ПСР на влизане, само нашите на прибиране.
Може да идеш и останеш и два дни с ПСР от тук, това с ПСР от Турция го правят, защото там е много по - евтин, около 170 лири, но винаги има опастност да излезе положителен.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 15:02 от *Бенджи*

# 117
  • София
Турците не искат ПСР на влизане, само нашите на прибиране.
Ааа, ясно! Relaxed

# 118
Хайде и аз в темата Simple Smile Синът ми е абитуриент Bowtie. До момента се очертаваше като незаинтересован и некапризен младеж по отношение на дрехите, макар винаги да е бил хубаво облечен, но все насила съм го карала да мери, за да му купя нещо и всъщност се оказа, че този младеж е скрита лимонка със завидни изисквания и представи за модата. До момента е мерил само 2 костюма в Андрюс, за да се ориентираме за номер. Една какичка пърхаше около него и истински се забавляваше и му угаждаше, облече го от - до, дори и два чифта обувки извади. Уж се хареса в единия костюм и както се наслаждаваше на изисканото си и сериозно отражение в огледалото изведнъж каза: "Ами дамата? Трябва първо тя да си избере тоалета". Отложихме купуването по две причини - тоалета на дамата не беше ясен като цвят и да не би да отслабне и да не му стои след това я сако, я панталон, т.к. има навика около изпити да сваля много. Иска да е със смокинг, елек, папийонка. Какичката му казва - няма нужда от елек, много крие ризата, не, той засега си иска и елек, как така незавършен щял да изглежда като свали сакото, ще размислел, но ние да вземем да го има, пък може и да не го облече на бала. Вече и цвета на дамата ни стана ясен и както се казва имаме зелена светлина и сме на стартовата права Simple Smile До момента винаги съм си мислела, че да се стяга бал за момче е проста фасулска работа, отиваш мери и купуваш някакъв костюм и риза, но се оказа, че хич не е за подценяване и не се купува първия костюм от първия магазин. Това, което най-ме притеснява, е че ще имаме драма с обувките. Първо, че тези които му предложи са му тесни и номера с "ще се отпуснат" в случая не важи, защото тя му го каза, а той я апострофира - за един ден колко да се отпуснат Laughing

Да питам и тук, купува ли се подарък на дамата, нещо бижута, не знам, чудя се. Букет е ясно, че ще вземем Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 01:53 от blackcat6

# 119
  • вкъщи
От първи февруари отпада изискването за псрна връщане от Турция. Излиза в пъти в по-евтино да се купи абитуриентски тоалет от там, за младежи пък има много предлагане. Аз като майка пак ще отида да си взема не
щичко.

Общи условия

Активация на акаунт