Абитуриентски страсти 2022г

• 71 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не че нещо искам да кажа за тоалета на Тарантино, ама - сигурни ли сте?

За абитуриент? Simple Smile

# 91
Пионерче

# 92
  • Русе
Тарантино си е мега индивидуален. Откровено луд и контрастен, без граници. Ама всичко негово ми е малко свръх, въпреки че е магнетичен.
Изпратих снимката на моя син. И той избра Брад Пит, обаче каза че май с тениска не било уместно на бала. Но каза, че би го направил. Обаче пък ще е хладно вечер така или иначе.Но пък стигаме до там, че е по-важно излъчването пред тоалета.

# 93
  • София
И аз тази година имам абитуриентка. Още не сме ориентирани в нищо. Времето си лети бързичко... ще трябва да започваме да мислим и действаме Simple Smile

# 94
Роклята ще е готова на 10.01. Обувките са купени - дъщеря ми си хареса един модел за 30лв, с което ме изненада. Като търсихме - цените бяха главозамайващи. Проблема май ще е с мястото на отпразнуването, впредвид сертификатите, които искат...

# 95
Браво на вас, отметнали сте най важното - роклята Grinning
Ние още нищо не сме взели, дъщерята капризничи, а не е премерила даже нито една рокля. Само гледа модели в интернет и казва, че това и онова не й харесва. Знае какво иска като визия, но когато я облече кой знае дали ще се хареса. По същия начин е за прическата и грима. Само повтаря " ами ако не се харесам..." Характерът й е малко колеблив, трудно взема решения, опасява се да не сбърка и да съжалява, та не знам как ще се оправяме за тоя бал Confused

# 96
  • вкъщи
Ние взехме рокля от Турция за моя изненада. Пробва над 40, а като облече нейната грейна- ухили се и млъкна. Преди това се карахме, защото аз все нещо не одобрявах. Сменихме тотално концепцията , но докато не се премери няма как да знаете кое седи на детето. Ние отидохме с едно виждане , а купихме съвсем друго. Просто друг силует и седи. Дъщеря ми е с нормално телосложение, но с ясно изразена талия и взехме рокля, която я подчертава по красив начин.

# 97
  • На плажа
Как вървят цените на роклите в Турция? От Одрин ли пазарувахте?

# 98
И ние сме се насочили към Турция, по точно към Одрин, но и в Асеновград ще идем. Както си мислех, че има време и ми беше спокойно, сега почна постепенно да ме обзема безпокойство и тиха истерия, ха ха ...

# 99
  • Бургас
Как вървят цените на роклите в Турция? От Одрин ли пазарувахте?

https://www.youtube.com/watch?v=P8-gDF9alyo

# 100
  • вкъщи
Роклите са евтини, от 800 до 2000 лири, в Одрин. Но пак казвам, не са нещо свръх оригинално. Има и откровени грозотии. Но ние успяхме да намерим нашата.

# 101
Най-важното е момичето да се чувства добре в роклята. И ние отидохме в Асеновград с предварително набелязани 2 модела, но като ги облече... С първата изглеждаше като на пазар за булки, а с другата като на околовръстното. Моделите бяха прекрасни, но не бяха нейните. Пожелавам приятни емоции на всички по подготовката на бала.

# 102
Ние поръчахме рокли от сайт от Хонконг. Рисковано беше, но за цената на една тукашна рокля поръчахме две рокли плюс доставката (на практика доставката излезе почти колкото трета рокля, но го преживях някак). Предварително проучихме внимателно всякакви отзиви за роклите от сайта. Поръчахме една дълга и една къса рокля ("за дискотеката"), стандартен размер, на 12 декември и ги получихме на 31 декември (може да се поръчва и по собствени размери, но срокът за доставката се удължава с 1-2 седмици). Очаквах също, че ще трябва да се разправяме с митници, ЕОРИ номера и плащане на ДДС, но бях приятно изненадана - доставиха ни ги от куриерска фирма вкъщи без никакви усложнения.
Дългата рокля стои перфектно, само е малко дълга. Късата според дъщеря ми е малко широка в горната част, но според мен не е. Тя просто е свикнала да носи някакви тесни, спиращи дишането блузи и дрехи. Надявам се да се вразуми и да не иска да я стесняваме.
Платовете изглеждат читави (изкуствени, все пак), към изработката също нямам забележки засега.
Остава да мислим "само" за обувки, чанти, бижута, козметика, бельо, прическа, маникюр Rolling Eyes

# 103
  • На плажа
Ехаа честито,отметнали сте най -важното.И ако може да кажете  от кой сайт поръчахте?

# 104
Ехаа честито,отметнали сте най -важното.И ако може да кажете  от кой сайт поръчахте?

Надявам се да не се сметне за реклама.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт